annonce
annonce

Bluesound PowerNode

Prisbilligt hi-fi-alternativ

I den overkommelige ende af skalaen satser Bluesound PowerNode på god lyd i en brugervenlig indpakning. Og selv om der mangler noget dybbaskontrol, giver den samlet set mest for pengene.

Fantastisk lyd Understøtter højopløst lyd Indbygget WiMP HiFi
Mangler lidt power Besværlig manuel deling

Ud over at streame musik fra din computer har Bluesound PowerNode streaming-tjenesten WiMP indbygget og er kompatibel med deres hi-fi-abonnement i cd-kvalitet. Internetradio er der også samt USB-indgang, som kan afspille lydfiler direkte fra memory stick eller harddisk. Spotify kommer, når udbyderen er færdig med at udvikle sin nye indbygningstjeneste for tredjeparts produktudviklere.

PowerNode har hverken analoge eller digitale indgange og derfor heller ikke mulighed for at tilslutte eksterne lydkilder. Derimod er der udgang til subwoofer, og delefilter kan sættes til højttalerne i opsætningsmenuen.

Brugervenlighed
En fjernbetjenings-app er tilgængelig til både Apple og Android med en separat version til iPad, der udnytter tablet’ens større skærmareal.

Bluesound-bildetekst
Bluesound er inspireret af Sonos på brugersiden. Spillelisten er altid synlig, mens man manøvrerer i WiMP.

Brugerfladen er meget lig Sonos’ – ingen tvivl om, hvor inspirationen kommer fra. Men hvor Sonos har en styrings-app til pc og Mac, som også automatisk finder den musik, der ligger på den, så skal du rode rundt for at finde musikken manuelt med Bluesound, hvis den ikke automatisk finder den delte musik. Hvilket vores testeksemplar ikke gjorde. Bortset fra det er brugervenlighed god.

Lydkvalitet
Bluesound-forstærkeren har et fokuseret og ryddeligt lydbillede med god dynamik. Bluesound får ikke så mange komplekse klangfarver frem i lydbilledet som en rendyrket hi-fi-forstærker, og når ikke op på siden af Naim og Pro-Ject i denne disciplin. Heller ikke når det gælder kraft og opløsning. Men blandt de mere overkommelige alternativer er det her et vellydende alternativ, der får vokaler og instrumenter klart og tydeligt frem. Lidt tilbagelænet i overtoneområdet, men til gengæld lyder det aldrig skarpt.

Bluesound PowerNode lyder klart bedre end Sonos Connect:Amp og kan i modsætning til den spille højopløste 24 bit lydfiler. Bluesound har mere kontrol over lyden og bedre opløsning opadtil, hvor Sonos lyder en smule mere rodet og noget grovkornet i overtoneområdet.

Sammenlignet med Simple Audio Roomplayer I har bækkener og de lyse strenge på en steelguitar ikke helt så meget attack med Bluesound. Simple Audio har også en lidt fyldigere dybbas. Til gengæld mangler Spotify, og Simple Audio er ikke helt så brugervenlig.

Ud over at streame musik fra din computer har Bluesound PowerNode streaming-tjenesten WiMP indbygget og er kompatibel med deres hi-fi-abonnement i cd-kvalitet. Internetradio er der også samt USB-indgang, som kan afspille lydfiler direkte fra memory stick eller harddisk. Spotify kommer, når udbyderen er færdig med at udvikle sin nye indbygningstjeneste for tredjeparts produktudviklere. PowerNode har hverken analoge eller digitale indgange og derfor heller ikke mulighed for at tilslutte eksterne lydkilder. Derimod er der udgang til subwoofer, og delefilter kan sættes til højttalerne i opsætningsmenuen. Brugervenlighed En fjernbetjenings-app er tilgængelig til både Apple og Android med en separat version til iPad, der udnytter tablet’ens større skærmareal. [caption id="attachment_38579" align="alignnone" width="276"]Bluesound-bildetekst Bluesound er inspireret af Sonos på brugersiden. Spillelisten er altid synlig, mens man manøvrerer i WiMP.[/caption] Brugerfladen er meget lig Sonos’ – ingen tvivl om, hvor inspirationen kommer fra. Men hvor Sonos har en styrings-app til pc og Mac, som også automatisk finder den musik, der ligger på den, så skal du rode rundt for at finde musikken manuelt med Bluesound, hvis den ikke automatisk finder den delte musik. Hvilket vores testeksemplar ikke gjorde. Bortset fra det er brugervenlighed god. Lydkvalitet Bluesound-forstærkeren har et fokuseret og ryddeligt lydbillede med god dynamik. Bluesound får ikke så mange komplekse klangfarver frem i lydbilledet som en rendyrket hi-fi-forstærker, og når ikke op på siden af Naim og Pro-Ject i denne disciplin. Heller ikke når det gælder kraft og opløsning. Men blandt de mere overkommelige alternativer er det her et vellydende alternativ, der får vokaler og instrumenter klart og tydeligt frem. Lidt tilbagelænet i overtoneområdet, men til gengæld lyder det aldrig skarpt. Bluesound PowerNode lyder klart bedre end Sonos Connect:Amp og kan i modsætning til den spille højopløste 24 bit lydfiler. Bluesound har mere kontrol over lyden og bedre opløsning opadtil, hvor Sonos lyder en smule mere rodet og noget grovkornet i overtoneområdet. Sammenlignet med Simple Audio Roomplayer I har bækkener og de lyse strenge på en steelguitar ikke helt så meget attack med Bluesound. Simple Audio har også en lidt fyldigere dybbas. Til gengæld mangler Spotify, og Simple Audio er ikke helt så brugervenlig.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Bluesound PowerNode
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2 x 50 W forstærker (målemetode ikke angivet)
  • Wi-Fi/Ethernet
  • Internetradio
  • USB-indgang
  • Lydformater: MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC, ALAC, WAV, AIFF
  • Understøtter 24 bit/192 kHz
  • Fjernbetjenings-app (iOS og Android)
Pris: 4999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-