annonce
annonce

Intono Travel Radio

December 2015Intono Travel Radio

Fabelagtig rejseradio

Det kunne se ud til, at en ny konge har indtaget tronen blandt rejseradioer.

Meget god lyd, med åbenhed som den største styrke. Klokkeklar tale på nyhedsoplæsere og studieværter, og lige akkurat nok bas til at fungere fint på musik.
Der findes alternativer med mere bas.

Den kompakte Travel Intono Radio minder af udseende noget om Pinell GO+, vores hidtidige favorit blandt de virkelig bærbare digitale radioer. Intono er noget højere og ikke helt så smart og kompakt som Pinell. Men den er i mine øjne endnu mere brugervenlig med drejeknapper på fronten med klar skrift i modsætning til Pinells knapper med næsten usynlige ikoner. Skærmen har en større skrifttype på Intono, hvilket gør det lettere at se, hvilken sang og radiostation der lyttes til.

Sammenlignet med Pinell GO+ er Intono-radioen lidt højere. Vægten er akkurat den samme, noget som giver indtrykk af at Pinell er noget mere solidt bygget. Men Intono lyder bedre! (Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede)
Sammenlignet med Pinell GO+ er Intono-radioen lidt højere. Vægten er akkurat den samme, noget som giver indtrykk af at Pinell er noget mere solidt bygget. Men Intono lyder bedre! (Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede)

Ud over at spille både DAB og DAB+ har radioen FM, samt trådløs streaming fra din mobiltelefon via Bluetooth. Funktionaliteten er således nøjagtig den samme som Pinell GO+. Bortset fra, at jeg synes Intono radio er mere brugervenlig. Dels fordi det har en direkte kildevælger, hvor man på ​Pinell skal trykke på knappen Opsætning på højre, og derefter vælge.

Og hvad med batteriets levetid? Op til 24 timer på en enkelt opladning, præcis som Pinell.

Lydkvaliteten
Og lyden? Intono skille sig ud fra mange andre radioer af denne art med en meget tydelig og klar diskant. Studieværter og nyhedsoplæsere lyder klokkeklart, så man ikke behøver at skrue op for lyden for at at høre, hvad der bliver sagt. Her er Pinell mere lukket og mumlende. Vi har allerede sagt, at Pinell lyder meget godt, og den har den fordel, at DAB-udsendelser med dårlig opløsning lyder mindre skarpt og med mindre hørbare komprimeringsartefakter. Men det er simpelthen, fordi disse detaljer ligger i diskantområdet, hvor Intono er langt klarere. Og dette uden at lyde påtrængende på nogen måde. De mest almindelige radiostationer har bedre opløsning, og her lyder Intono bedre i mine ører.

Foto: Intono
Foto: Intono

Konklusion
Hvad enten det gælder radio eller musik fra din telefon via Bluetooth, holder jeg på Intono foran resten af feltet. Som bærbar radio lyder den fabelagtigt! Alt lyder meget klart, takket være åbne overtoner, og det har lige så godt drev i bassen som de andre – også Pinell GO+. Den lyder tyndbenet, og den er er et virkelig godt produkt i forhold til sin størrelse, og ikke mindst prisen. Intono koster nemlig betydelig mindre end vores tidligere favorit Pinell GO+.

Foto: Intono
Foto: Intono

Bedste pris på Intono Travel Radio
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Bluetooth-streaming
  • FM/DAB+ radio
  • 24 t batteritid
Pris: 1299,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-