annonse
annonse
annonse

Audio Pro Addon T8 + Addon Sub

Balanceret vellyd

Disse små højttalere klarer sig fint på egen hånd, men med en subwoofer kommer der virkelig gang i sagerne.

Flot klangbalance Engagerende dynamik Fjernbetjening i metal
Begrænset lydtryk For afslappet diskant

Højttalersættet fra Audio Pro kan fint stå ved siden af den bærbare eller hænge på hver side af tv’et. De er også fås i hvid og har indbygget forstærker, så de kan klare sig uden subwoofer. Men det er med sub, at det bliver rigtig sjovt. Du kan slutte dem til en analog lydudgang eller streame musik trådløst via Bluetooth. Det betyder også, at du kan streame musik til højttalerne fra alle enheder med Bluetooth indbygget.

Højttalerne kunne godt have brugt et længere kabel imellem sig, men ellers er opsætningen meget enkel. Volumen styres med den medfølgende fjernbetjening i solidt letmetal.

De spiller fortræffeligt med en varm og fyldig lyd, godt balanceret med subwooferen. Her får man rigelig bas, hvis man vil have det. Bare skru op for bassen. De små højttalere er en smule mørke i toppen og kunne godt have haft lidt bedre defineret diskant. Men Jan Johanssons Jazz på svenska lyder fremragende med veldefineret kontrabas og god tyngde i bassen, og herlig klaverklang af så små højttalere.

Et fint højttalersystem, der ikke optager meget plads, er nemt at bruge og altid lyder godt. Hvad mere kan man forlange?

Højttalersættet fra Audio Pro kan fint stå ved siden af den bærbare eller hænge på hver side af tv’et. De er også fås i hvid og har indbygget forstærker, så de kan klare sig uden subwoofer. Men det er med sub, at det bliver rigtig sjovt. Du kan slutte dem til en analog lydudgang eller streame musik trådløst via Bluetooth. Det betyder også, at du kan streame musik til højttalerne fra alle enheder med Bluetooth indbygget. Højttalerne kunne godt have brugt et længere kabel imellem sig, men ellers er opsætningen meget enkel. Volumen styres med den medfølgende fjernbetjening i solidt letmetal. De spiller fortræffeligt med en varm og fyldig lyd, godt balanceret med subwooferen. Her får man rigelig bas, hvis man vil have det. Bare skru op for bassen. De små højttalere er en smule mørke i toppen og kunne godt have haft lidt bedre defineret diskant. Men Jan Johanssons Jazz på svenska lyder fremragende med veldefineret kontrabas og god tyngde i bassen, og herlig klaverklang af så små højttalere. Et fint højttalersystem, der ikke optager meget plads, er nemt at bruge og altid lyder godt. Hvad mere kan man forlange?
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Audio Pro Addon T8 + Addon Sub
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs basrefleks
  • 2 x 36 W effekt
  • 150 W aktiv sub
  • 20 cm bas-element
Pris: 5000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.