annonce
annonce

Cabasse Stream 3

Komplet pakke

Med indbygget DLNA streaming og højopløst kæmpelyd kan vi ikke se, hvad man mere har brug for.

Højopløst, fremragende lyd Rytmisk, heftig bas Understøtter 24 bit/96 kHz Multirum
Ingen indbyggede streaming-tjenester Lille, dårlig fjernbetjening

Testens eneste anlæg med streaming via både DLNA og Bluetooth har en ganske overskuelig app med tilgang til musikbiblioteket på en netværkscomputer. Men selv med app’en har man brug for den lille irriterende fjernbetjening til at skifte kilde og styre lydstyrken. Det burde have været integreret i app’en.

Der er også internetradio (vTuner), men ingen streaming-tjenester såsom Spotify eller WiMP. Til gengæld kan Cabasse streame højopløste musikfiler op til 24 bit/96 kHz. Og flere anlæg kan forbindes trådløst i et multirumssystem.

Koaksial-elementer er monteret i runde satellitkabinetter, hvilket hindrer forvrængning og giver optimal faserespons, uanset hvordan man er placeret i forhold til højttalerne.

Lyden er lige så opløst, som den er energisk. Subwooferen har godt med tryk, og den hægter sig fint på højttalerne, så der ikke opstår et lydmæssigt hul mellem dem. Uanset om det er en jazzet kontrabas eller heftige elektroniske trommer, der er på menuen, har Cabasse både høj troværdighed og en energisk rytmik, der passer fint til en forfest.

Kvindevokaler står nydeligt og luftigt placeret midt i et lydbillede, der kombinerer noget smukt og noget råt. Det er mere, end man har lov til at håbe til denne pris!

Testens eneste anlæg med streaming via både DLNA og Bluetooth har en ganske overskuelig app med tilgang til musikbiblioteket på en netværkscomputer. Men selv med app’en har man brug for den lille irriterende fjernbetjening til at skifte kilde og styre lydstyrken. Det burde have været integreret i app’en. Der er også internetradio (vTuner), men ingen streaming-tjenester såsom Spotify eller WiMP. Til gengæld kan Cabasse streame højopløste musikfiler op til 24 bit/96 kHz. Og flere anlæg kan forbindes trådløst i et multirumssystem. Koaksial-elementer er monteret i runde satellitkabinetter, hvilket hindrer forvrængning og giver optimal faserespons, uanset hvordan man er placeret i forhold til højttalerne. Lyden er lige så opløst, som den er energisk. Subwooferen har godt med tryk, og den hægter sig fint på højttalerne, så der ikke opstår et lydmæssigt hul mellem dem. Uanset om det er en jazzet kontrabas eller heftige elektroniske trommer, der er på menuen, har Cabasse både høj troværdighed og en energisk rytmik, der passer fint til en forfest. Kvindevokaler står nydeligt og luftigt placeret midt i et lydbillede, der kombinerer noget smukt og noget råt. Det er mere, end man har lov til at håbe til denne pris!
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Cabasse Stream 3
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs højttalere
  • 2 x 25 W effekt
  • 85 W aktiv sub
  • 21 cm bas-element
Pris: 8990,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-