annonce
annonce

Canton DM 20

Klart og nuanceret

Dette lækre, kompakte anlæg er kendetegnet ved et distinkt og luftigt lydbillede.

Luftig og opløst lyd Kompleks, stram bas
Ikke egen streaming Ikke blandt de kraftigste

Anlægget her har ikke indbygget streaming, men med sine digitale indgange indbyder det til at blive koblet til Apple TV, Sonos Connect eller lignende. Fjernbetjeningen er avanceret med flere menuer, der vises lagvis i et overskueligt display.

Vægbeslag følger med de små, elegante højttalere, mens gulvstativer kan købes. Der medfølger også mange kabler, inklusive optisk digitalkabel og en antenneledning, fordi anlægget har FM-radio.

Al forstærkning og processering sidder i subwoofer, som faktisk har 5.1 dekodning og kan sluttes til yderligere tre højttalere for at få ægte surround. Forsinkelse og lydniveau på de enkelte kanaler kan indstilles i opsætningsmenuen på fjernbetjeningen.

Lydbilledet er stort, og akustisk musik som jazz nyder godt af de opløste overtoner. Man kan høre atmosfæren i studiet, og selv om basområdet opleves som tyndere end med både Audio Pro og Philips, lyder det til gengæld langt mere rigtigt og klangligt mere komplekst. Klaver har et godt anslag og en nuanceret lyd; det her er rigtig godt.

Popmusik af den mere rytmiske slags gengives også fint, men der mangler lidt energi i rytmerne. Canton er fint til en forfest, men ingen party-favorit.

Anlægget her har ikke indbygget streaming, men med sine digitale indgange indbyder det til at blive koblet til Apple TV, Sonos Connect eller lignende. Fjernbetjeningen er avanceret med flere menuer, der vises lagvis i et overskueligt display. Vægbeslag følger med de små, elegante højttalere, mens gulvstativer kan købes. Der medfølger også mange kabler, inklusive optisk digitalkabel og en antenneledning, fordi anlægget har FM-radio. Al forstærkning og processering sidder i subwoofer, som faktisk har 5.1 dekodning og kan sluttes til yderligere tre højttalere for at få ægte surround. Forsinkelse og lydniveau på de enkelte kanaler kan indstilles i opsætningsmenuen på fjernbetjeningen. Lydbilledet er stort, og akustisk musik som jazz nyder godt af de opløste overtoner. Man kan høre atmosfæren i studiet, og selv om basområdet opleves som tyndere end med både Audio Pro og Philips, lyder det til gengæld langt mere rigtigt og klangligt mere komplekst. Klaver har et godt anslag og en nuanceret lyd; det her er rigtig godt. Popmusik af den mere rytmiske slags gengives også fint, men der mangler lidt energi i rytmerne. Canton er fint til en forfest, men ingen party-favorit.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Canton DM 20
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs højttalere
  • 350 W samlet effekt
  • Aktiv subwoofer
  • 22 cm bas-element
Pris: 9995,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-