annonce
annonce

Paradigm MilleniaOne CT

Gnistrende klarhed og dynamik

De canadiske højttalere er ikke trådløse, men det gør ikke noget, når de spiller så fantastisk.

Velopløst og levende lydbillede Potent subwoofer Solid kvalitet
Ikke egen streaming

Højttalersættet fra Paradigm spiller så sammenhængende og engagerende, at de let kan erstatte et par store gulvhøjttalere. De er desværre ikke trådløse, men skal tilsluttes en lydkilde – enten analogt eller digitalt – via en lille kontrolboks, der kobles mellem lydkilden og den flade subwoofer. Sub’en kan placeres under sofaen eller sættes på højkant bag en stol, hvis man vil, mens højttalerne enten stilles på en hylde eller hænges på væggen. Alt, hvad man har brug for, medfølger, undtagen skruer.

Fjernbetjeningen er den eneste dårlige ved Paradigm-sættet, der ellers ser ud som en million. Sådan spiller det også.

De små højttalere giver dig god indsigt i musikkens detaljerigdom. En nydeligt balanceret mellemtone kombineret med godt fokus og tydelig diskant gør Paradigm-højttalerne til nogle af de mest interessante i testen.

Den flade subwoofer følger godt med i lydbilledet og spiller med mere kraft og overbevisning end de fleste i denne test. Sammenhængen mellem højttalerne er næsten perfekt, og for musikelskere er det her klart det bedste højttalersæt i testen.

Højttalersættet fra Paradigm spiller så sammenhængende og engagerende, at de let kan erstatte et par store gulvhøjttalere. De er desværre ikke trådløse, men skal tilsluttes en lydkilde – enten analogt eller digitalt – via en lille kontrolboks, der kobles mellem lydkilden og den flade subwoofer. Sub’en kan placeres under sofaen eller sættes på højkant bag en stol, hvis man vil, mens højttalerne enten stilles på en hylde eller hænges på væggen. Alt, hvad man har brug for, medfølger, undtagen skruer. Fjernbetjeningen er den eneste dårlige ved Paradigm-sættet, der ellers ser ud som en million. Sådan spiller det også. De små højttalere giver dig god indsigt i musikkens detaljerigdom. En nydeligt balanceret mellemtone kombineret med godt fokus og tydelig diskant gør Paradigm-højttalerne til nogle af de mest interessante i testen. Den flade subwoofer følger godt med i lydbilledet og spiller med mere kraft og overbevisning end de fleste i denne test. Sammenhængen mellem højttalerne er næsten perfekt, og for musikelskere er det her klart det bedste højttalersæt i testen.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Paradigm MilleniaOne CT
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs højttalere
  • 2 x 50 W effekt
  • 100 W aktiv sub
  • 35,6 x 7,6 cm bas-element
Pris: 10990,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-