annonce
annonce

Philips Fidelio E5

To plus to er fire

Philips’ højttalere byder på en unik oplevelse. Man kan hægte den øverste del af, og pludselig omdannes Fidelio E5 til et surround-sæt.

Praktisk surround-løsning Meget for pengene
Ubalanceret lyd Hul mellemtone Slap bas

Det er en rigtig god idé, som sparer plads, når man ikke har brug for surround sound. Da spiller de uldklædte højttalere som et stereosæt med tilhørende subwoofer. Når man vil have surround-lyd, hægter man toppen af højttalerne. Dér sidder et komplet sæt med elementer, forstærker og genopladeligt batteri, som kan spille i ti timer. Tophøjttalerne placeres ved siden af ​​eller bag sofaen, så du kan streame musik i stereo eller surround. Eller bruge Fidelio-højttalerne som surround-højttalere, når du ser film.

Tv-lyden kobler du til højtalerens optiske digitalindgang – eller HDMI-indgangen, hvis du bruger en Blu-ray-afspiller som kilde.

Philips’ højttalere byder på et fyldigt lydbillede, men det er for ufokuseret, og mellemtonen lyder næsten hult. Vokaler træder derfor ikke så tydeligt frem i lydbilledet, som vi kunne have ønsket.

De forskellige lydindstillinger, man kan vælge fra fjernbetjeningen, er heller ikke særlig vellykkede. Hvis man vælger surround, bliver lyden meget ubalanceret. Subwooferen er lige lovlig ivrig, og der mangler sammenhæng i lydbilledet.

Disse højttalere virker bedre til film end musik, hvor manglen på balance og definition i specielt mellemtonen gør, at Philips-højttalerne falder igennem i denne test.

Det er en rigtig god idé, som sparer plads, når man ikke har brug for surround sound. Da spiller de uldklædte højttalere som et stereosæt med tilhørende subwoofer. Når man vil have surround-lyd, hægter man toppen af højttalerne. Dér sidder et komplet sæt med elementer, forstærker og genopladeligt batteri, som kan spille i ti timer. Tophøjttalerne placeres ved siden af ​​eller bag sofaen, så du kan streame musik i stereo eller surround. Eller bruge Fidelio-højttalerne som surround-højttalere, når du ser film. Tv-lyden kobler du til højtalerens optiske digitalindgang – eller HDMI-indgangen, hvis du bruger en Blu-ray-afspiller som kilde. Philips’ højttalere byder på et fyldigt lydbillede, men det er for ufokuseret, og mellemtonen lyder næsten hult. Vokaler træder derfor ikke så tydeligt frem i lydbilledet, som vi kunne have ønsket. De forskellige lydindstillinger, man kan vælge fra fjernbetjeningen, er heller ikke særlig vellykkede. Hvis man vælger surround, bliver lyden meget ubalanceret. Subwooferen er lige lovlig ivrig, og der mangler sammenhæng i lydbilledet. Disse højttalere virker bedre til film end musik, hvor manglen på balance og definition i specielt mellemtonen gør, at Philips-højttalerne falder igennem i denne test.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Philips Fidelio E5
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs med aftagelige satellithøjttalere
  • Trådløs subwoofer
  • 4 x 30 W effekt
  • 90 W aktiv sub
  • 16,5 cm bas-element
Pris: 5999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-