annonse
annonse
annonse

Sonos Connect:Amp + Bowers & Wilkins M-1 og ASW608

Avanceret streaming

Med Sonos-forstærkeren som anlæggets hjerte er brugervenligheden garanteret. Det varter også op med kraftig lyd.

Meget brugervenligt Klar lyd Kraftfuld bas Multirum
Lidt svulstig bas Mangler lidt opløsning

Sonos-forstærkeren registrerer automatisk en tilsluttet subwoofer og sætter delefrekvensen til 80 Hz. Systemet kobles til netværket med Ethernet-kabel for at kunne streame musik fra en netværks-server eller -computer. Streaming-tjenesterne Spotify og WiMP (også HiFi) er tilgængelige, og det hele styres fra Sonos’ Controller app til Android og iOS.

Man kan lave spillelister på tværs af kilder. Vælg f.eks. en sang fra computeren, føj en sang fra Spotify til og derefter en fra WiMP – det hele fungerer gnidningsløst. I modsætning til Cabasse understøtter Sonos ikke højopløste musikfiler, men er begrænset til 16 bit, dvs. cd-kvalitet.

Lyden fra Sonos og Bowers & Wilkins er klar og tydelig, og anlægget kan spille højt med kraftig bas. Lyse kvindestemmer med vibrato gengives tydeligt, og klangen i det øverste register minder meget om Cantons.

Subwooferen har en kraftig basgengivelse. Men den er ikke lige så let at integrere med resten af ​​systemet som hos Cabasse og Canton. Desuden er basområdet lidt mere svulstigt uden så mange tonestrukturer. Sonos kan imidlertid spille højere og mere kraftigt end Canton, på højde med Cabasse.

Opløsningen i overtonerne er ikke helt på niveau med de bedste.

Sonos-forstærkeren registrerer automatisk en tilsluttet subwoofer og sætter delefrekvensen til 80 Hz. Systemet kobles til netværket med Ethernet-kabel for at kunne streame musik fra en netværks-server eller -computer. Streaming-tjenesterne Spotify og WiMP (også HiFi) er tilgængelige, og det hele styres fra Sonos’ Controller app til Android og iOS. Man kan lave spillelister på tværs af kilder. Vælg f.eks. en sang fra computeren, føj en sang fra Spotify til og derefter en fra WiMP – det hele fungerer gnidningsløst. I modsætning til Cabasse understøtter Sonos ikke højopløste musikfiler, men er begrænset til 16 bit, dvs. cd-kvalitet. Lyden fra Sonos og Bowers & Wilkins er klar og tydelig, og anlægget kan spille højt med kraftig bas. Lyse kvindestemmer med vibrato gengives tydeligt, og klangen i det øverste register minder meget om Cantons. Subwooferen har en kraftig basgengivelse. Men den er ikke lige så let at integrere med resten af ​​systemet som hos Cabasse og Canton. Desuden er basområdet lidt mere svulstigt uden så mange tonestrukturer. Sonos kan imidlertid spille højere og mere kraftigt end Canton, på højde med Cabasse. Opløsningen i overtonerne er ikke helt på niveau med de bedste.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Sonos Connect:Amp + Bowers & Wilkins M-1 og ASW608
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2-vejs højttalere
  • 2 x 55 W effekt
  • 200 W aktiv subwoofer
  • 22 cm bas-element
Pris: 9995,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.