annonse
annonse
annonse

Definitive Technology W Adapt

Når ikke til tops

Afspilleren fra Definitive Technology er favorabelt prissat, men lyder middelmådigt og har visse mangler.

W Adapt er en overkommelig afspiller, der kan udvides til multirum. Den er kompakt og let at integrere, og glider fint ind i interiøret.
Lyden er middelmådig, der er få tilslutningsmuligheder, og man er bundet til de indbyggede streaming-tjenester. App-styringen er også temmelig basal.

W Adapt minder af udseende om en kabel-tv dekoder. Lille og fiks, og temmelig lækker at se på, selv om plasticfølelsen er fremherskende.

Afspilleren er en del af en større familie af trådløse produkter fra Definitive Technology, som alle taler trådløst sammen i et multirumssystem. Det betyder, at du kan afspille musik i stuen og soveværelset samtidig og styre det hele fra mobilen. W Adapt er et oplagt valg, hvis du vil tilføje denne mulighed til dit eksisterende stereoanlæg.

 

Brugervenlighed

Den styres med smartphone-app’en DTS Play-Fi til iOS og Android, og her finder du også forskellige musiktjenester, bl.a. Spotify Connect. Selv om understøttelse af Tidal er på vej, var det ikke på plads i testperioden. Og da produktet hverken har AirPlay eller Bluetooth, er man låst til de tjenester, der understøttes. Ingen af disse har i skrivende stund tabsfri cd-kvalitet.

Definitive_Tech_WAdapt_skrå
W Adapt er kompakt og nem at installere. Foto: Definitive Technology

Musikfiler kan afspilles fra USB-hukommelse eller over hjemmenetværket med DLNA. Også højopløste filer understøttes, men vær opmærksom på, at de nedskaleres til cd-kvalitet.

DTS Play-Fi er en temmelig basal app, som fungerer fint, men den har ikke Sonos’ mange muligheder.

 

Lydkvalitet

Med Spotify Connect lyder W Adapt helt okay. Aurora har en rundere, mere behagelig stemme på den elektroniske “Running With the Wolves” end med Sonos; basrytmerne er tungere, mens plekterspillet på den elektriske guitar også er mere fyldigt. Men der mangler nogle klanglag her, og Bob Dylans stemme på “Man in the Long Black Coat” er lidt flad. Det samme er lydbilledet, som normalt er stort og gasagtigt på denne sang.

Definitive_Tech_WAdapt_bak
Fraværet af Bluetooth og AirPlay kunne til dels have været ordnet med en USB pc-indgang. I stedet er der kun optisk digitalindgang. Foto: Definitive Technology

Alle instrumenter gengives rundt og behageligt, men Definitive Technology formår ikke at tegne et tilstrækkelig stort musikalsk rum op, og der mangler noget opløsning. Med ukomprimerede musikfiler åbner det sig mere, men at det er utvetydigt bedre end lydkvaliteten fra Sonos, kan vi ikke påstå.

Definitive Technology W Adapt er kort sagt en kompakt, lille netværksafspiller, hvor vi savner en del tilslutningsmuligheder, og med den begrænsede app-styring kan vi ikke anbefale den frem for Sonos’ uovertrufne brugervenlighed. Det vil blive bedre med Tidal-understøttelse, som i skrivende stund er lige om hjørnet, men W Adapt kommer under alle omstændigheder ikke op på siden af de bedste.

Definitive_Tech_WAdapt_miljø

W Adapt minder af udseende om en kabel-tv dekoder. Lille og fiks, og temmelig lækker at se på, selv om plasticfølelsen er fremherskende. Afspilleren er en del af en større familie af trådløse produkter fra Definitive Technology, som alle taler trådløst sammen i et multirumssystem. Det betyder, at du kan afspille musik i stuen og soveværelset samtidig og styre det hele fra mobilen. W Adapt er et oplagt valg, hvis du vil tilføje denne mulighed til dit eksisterende stereoanlæg.  

Brugervenlighed

Den styres med smartphone-app’en DTS Play-Fi til iOS og Android, og her finder du også forskellige musiktjenester, bl.a. Spotify Connect. Selv om understøttelse af Tidal er på vej, var det ikke på plads i testperioden. Og da produktet hverken har AirPlay eller Bluetooth, er man låst til de tjenester, der understøttes. Ingen af disse har i skrivende stund tabsfri cd-kvalitet. Definitive_Tech_WAdapt_skrå W Adapt er kompakt og nem at installere. Foto: Definitive Technology Musikfiler kan afspilles fra USB-hukommelse eller over hjemmenetværket med DLNA. Også højopløste filer understøttes, men vær opmærksom på, at de nedskaleres til cd-kvalitet. DTS Play-Fi er en temmelig basal app, som fungerer fint, men den har ikke Sonos’ mange muligheder.  

Lydkvalitet

Med Spotify Connect lyder W Adapt helt okay. Aurora har en rundere, mere behagelig stemme på den elektroniske “Running With the Wolves” end med Sonos; basrytmerne er tungere, mens plekterspillet på den elektriske guitar også er mere fyldigt. Men der mangler nogle klanglag her, og Bob Dylans stemme på “Man in the Long Black Coat” er lidt flad. Det samme er lydbilledet, som normalt er stort og gasagtigt på denne sang. Definitive_Tech_WAdapt_bak Fraværet af Bluetooth og AirPlay kunne til dels have været ordnet med en USB pc-indgang. I stedet er der kun optisk digitalindgang. Foto: Definitive Technology Alle instrumenter gengives rundt og behageligt, men Definitive Technology formår ikke at tegne et tilstrækkelig stort musikalsk rum op, og der mangler noget opløsning. Med ukomprimerede musikfiler åbner det sig mere, men at det er utvetydigt bedre end lydkvaliteten fra Sonos, kan vi ikke påstå. Definitive Technology W Adapt er kort sagt en kompakt, lille netværksafspiller, hvor vi savner en del tilslutningsmuligheder, og med den begrænsede app-styring kan vi ikke anbefale den frem for Sonos’ uovertrufne brugervenlighed. Det vil blive bedre med Tidal-understøttelse, som i skrivende stund er lige om hjørnet, men W Adapt kommer under alle omstændigheder ikke op på siden af de bedste. Definitive_Tech_WAdapt_miljø
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Definitive Technology W Adapt
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Tjenester: Spotify Connect, Deezer, Pandora
  • Indgange: USB A, Ethernet, Wi-Fi, optisk digital, analog
  • Udgange: Koaksial/optisk digital, analog RCA
  • Formater: WAV, FLAC, ALAC, MP3
  • Styring: iOS- og Android-app
  • Andet: Multirumsfunktion
Pris: 4299,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-