annonce
annonce

Thorens MM 008 ADC

Digital pladespillerløsning

Med denne lille boks får du både bedre lyd og mulighed for at digitalisere pladesamlingen.

Meget anvendelig forstærker – både til dem, der har brug for bedre lyd fra pladespilleren, og dem, der vil digitalisere lp-samlingen på harddisk.
Lyder lidt mat i diskanten, og dynamikken er ikke ligefrem sprudlende.

I dag har de færreste forstærkere indgang til pladespiller. Så har man brug for en lille forstærker, der kan sluttes mellem pladespilleren og forstærkeren og gøre det muligt at afspille vinylplader. Sådan en behøver ikke at koste mere end en tusindkroneseddel, men rigtig godt bliver det først, når man smider nogle flere penge på bordet. Gerne lige så meget, som pladespilleren koster, men et godt kompromis kunne være Thorens MM 008 ADC.

Især hvis man vil overspille musik fra lp’er og gemme den på harddisk. For med MM 008 ADC får man ikke alene bedre lyd, end pladespillerindgangen på mange forstærkere kan præstere; den har også indbygget digitalkonverter, der laver den analoge lyd fra lp’erne om til et 24 bit/96 kHz digitalsignal.

Dermed kan man afspille og optage musik på den bærbare. Og med programmer som Audacity eller Ocean Audio kan man både optage, justere og gemme lyden digitalt på harddisken. I det format, man vil.

Ud over at blive sin egen arkivar kan man også få bedre lyd. Støj kan lettere dæmpes digitalt i softwaren og afspilles uden den “pejsehygge”, som mange forbinder med slidte vinylplader.

Man kan også få meget bedre lyd bare ved at bruge de analoge udgange koblet til forstærkeren derhjemme. MM 008 ADC har indgang til MM- og MC-pickup, og der medfølger plugs, som tilpasser belastningsimpedansen til MC-pickup for bedre lyd. Lyd, der langt er at foretrække frem for de billigste (RIAA-) pladespillerforstærkere.

Thorens-forstærkeren mangler lidt klangfarve og lyder lidt mere mat i diskanten end f.eks. den indbyggede MM-indgang på en McIntosh-forstærker. Men den giver strammere bas og tydeligere fokus, og bringer mere liv til musikken end mange af de indbyggede pladespillerindgange på en NAD-, Denon- eller Rotel-forstærker.

I dag har de færreste forstærkere indgang til pladespiller. Så har man brug for en lille forstærker, der kan sluttes mellem pladespilleren og forstærkeren og gøre det muligt at afspille vinylplader. Sådan en behøver ikke at koste mere end en tusindkroneseddel, men rigtig godt bliver det først, når man smider nogle flere penge på bordet. Gerne lige så meget, som pladespilleren koster, men et godt kompromis kunne være Thorens MM 008 ADC. Især hvis man vil overspille musik fra lp’er og gemme den på harddisk. For med MM 008 ADC får man ikke alene bedre lyd, end pladespillerindgangen på mange forstærkere kan præstere; den har også indbygget digitalkonverter, der laver den analoge lyd fra lp’erne om til et 24 bit/96 kHz digitalsignal. Dermed kan man afspille og optage musik på den bærbare. Og med programmer som Audacity eller Ocean Audio kan man både optage, justere og gemme lyden digitalt på harddisken. I det format, man vil. Ud over at blive sin egen arkivar kan man også få bedre lyd. Støj kan lettere dæmpes digitalt i softwaren og afspilles uden den “pejsehygge”, som mange forbinder med slidte vinylplader. Man kan også få meget bedre lyd bare ved at bruge de analoge udgange koblet til forstærkeren derhjemme. MM 008 ADC har indgang til MM- og MC-pickup, og der medfølger plugs, som tilpasser belastningsimpedansen til MC-pickup for bedre lyd. Lyd, der langt er at foretrække frem for de billigste (RIAA-) pladespillerforstærkere. Thorens-forstærkeren mangler lidt klangfarve og lyder lidt mere mat i diskanten end f.eks. den indbyggede MM-indgang på en McIntosh-forstærker. Men den giver strammere bas og tydeligere fokus, og bringer mere liv til musikken end mange af de indbyggede pladespillerindgange på en NAD-, Denon- eller Rotel-forstærker.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Thorens MM 008 ADC
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pladespillerforstærker til MC- og MM-pickup
  • 24 bit/96 kHz USB-udgang
  • 47K (MM) og 10, 100 eller 1000 ohm belastningsmodstand (MC)
  • Sort, hvid eller rød
Pris: 2195,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-