annonce
annonce

Harman/Kardon BDS 470

Bedst på lyd (bedste i test)

Harman/Kardon BDS 4709 er testens decideret kraftigste system. Et underholdningscenter som virkelig giver valuta for pengene.

Kraftig og god lyd Tilslutninger Autoopsætning
Ingen streaming

Før kalibrering er systemets stærkeste ressource, at det leverer lyden med en kraftig bas og en evne til at spille ganske højt. Svagheden er, at klangbalancen er mørk, med for lidt fut i overtonerne og med en lidt for dominerende subwoofer. Overtoner er vigtige, det er her instrumenternes klangkarakter kommer frem, og før kalibrering synes jeg, H/K lyder for kedeligt. Efter kalibrering kommer der mere styr på tingenen. Diskanten kommer frem, og bassen balanceres således, at den ikke bliver overdimensioneret i forhold til resten.

Både film og musik i surround får en god rumfølelse med ”Virtual Surround”, og det er mindre tilfældigt, hvad der lyder, som om det kommer bagfra. Philips HTS9221 har lidt glattere og luftigere overtoner, men jeg synes balancen hos H/K er meget god, og når vi dertil lægger, at der er væsentligt mere kraft i det, er jeg ikke i tvivl om, hvad jeg vil vælge. Så er det bare ærgerligt, at der ikke er streaming.

Før kalibrering er systemets stærkeste ressource, at det leverer lyden med en kraftig bas og en evne til at spille ganske højt. Svagheden er, at klangbalancen er mørk, med for lidt fut i overtonerne og med en lidt for dominerende subwoofer. Overtoner er vigtige, det er her instrumenternes klangkarakter kommer frem, og før kalibrering synes jeg, H/K lyder for kedeligt. Efter kalibrering kommer der mere styr på tingenen. Diskanten kommer frem, og bassen balanceres således, at den ikke bliver overdimensioneret i forhold til resten. Både film og musik i surround får en god rumfølelse med ”Virtual Surround”, og det er mindre tilfældigt, hvad der lyder, som om det kommer bagfra. Philips HTS9221 har lidt glattere og luftigere overtoner, men jeg synes balancen hos H/K er meget god, og når vi dertil lægger, at der er væsentligt mere kraft i det, er jeg ikke i tvivl om, hvad jeg vil vælge. Så er det bare ærgerligt, at der ikke er streaming.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Harman/Kardon BDS 470
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-