annonce
annonce

Samsung HT-E6750W

Billig vellyd

Med gulvstående højttalere for og bag plus vakuumrør i signalvejen byder dette anlæg på flotte lydoplevelser.

Stor og åben lyd Bedst i klassen til film Godt til musik Autokalibrering
Bassen lidt bagefter

Elektronikken i dette Samsung-anlæg har noget så specielt som rør i forforstærkertrinet for at give en varmere og mere behagelig klang. Det afgiver også mere fysisk varme, hvilket Samsung kompenserer for med en blæser. Den kan høres, når man spiller lavt, og det samme kan drivværket, der afgiver noget mekanisk støj. Men anlægget skiller sig ikke ud fra surround-anlæggene fra Sony og LG, hvad det angår.

Højttalerne kalibreres nemt med den medfølgende målemikrofon. Placér den i ørehøjde i siddeposition og kør kalibreringen. Den trådløse forstærker til baghøjttalerne synkroniseres automatisk med hovedenheden; manuel parring er ikke nødvendigt.

Trådløs netværkstilslutning giver adgang til Samsungs Smart TV-portal, hvor du kan streame musik og video, og også få adgang til videotjenesten Netflix. Det, Samsung mangler, er en fjernbetjenings-app til smartphone og tablet. Forhåbentlig arbejder de på det.

Billedkvaliteten på Blu-ray er – som med de andre Blu-ray-afspillere – den fra dvd overlegen og langt bedre end almindelige HD tv-kanaler. Blu-ray er både skarpere og med langt flere detaljer i skyggeområder på grund af en mere opløst gråtoneskala.

Lydkvalitet
Lyden fra Samsung-anlægget er væsentlig renere og klarere end fra Sony BDV-N790W og LG BH9520TWN. Mellemtonegengivelsen er mere åben, hvilket gør sangstemmer større. Diskantgengivelsen er også luftigere, hvilket giver en større overtonestruktur og tilfører musikken luft. Bare hør på, hvor meget mere cymbaler skinner end med Sony og LG! Bassen er ikke lige taktfast, men tonekvaliteten er bedre hos Samsung. Alligevel er det her et udpræget rockanlæg, og opløsningen er ikke i klasse med stereoanlægget Denon Ceol Piccolo eller Dali Zensor 1.

Lyden fra film gengives med renere og mere opløste dialoger end fra de andre surround-anlæg. Og jern klirrer som netop det uden at blive skærende af den grund. Der er bedre dynamik her, hvilket gør kontrasten mellem stille og stærke partier mere markant. Samsung-anlægget er kort og godt bedst blandt surround-anlæggene.

Bedste pris på Samsung HT-E6750W
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 3D Blu-ray m. netværks-streaming
  • HDMI: 2 ind, 1 ud (ARC)
  • Digital ind: Optisk + iPod dock
  • Analog ind: RCA + 3,5 mm mini-jackstik
  • Trådløse baghøjttalere
Pris: 6000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-