annonce
annonce

Sony BDV-N790W

Kompakt surround

Surround-anlægget fra Sony er kompakt og let at placere.

Placeringsvenligt Autokalibrering Nok så kraftig lyd
Lidt monoton bas Tilbageholdende diskant

Sonys anlæg har indbygget 3D-kompatibel Blu-ray-afspiller. Hovedenheden er ganske lille, med en sprække til discs, og den kan desuden vægmonteres vertikalt, hvis det ønskes. Trådløse bagkanaler sparer ledninger på tværs af gulvet til baghøjttalerne. I stedet trækkes ledningerne fra en trådløs forstærker bag sofaen. Den trådløse overførsel fungerer lige ud af æsken, uden behov for manuel parring med hovedenheden.

N790W har også trådløs netværksopkobling og kan streame musik og video fra en opkoblet harddisk eller computer. Og via Media Remote til Android eller iOS kan det styres direkte fra smartphone eller tablet. I netværksportalen finder man bl.a. videotjenesten Netflix. Cool!

Anlægget er nemt og intuitivt i brug, og kalibreres desuden automatisk med den medfølgende målemikrofon, som placeres på sofaen. Og hvis du spekulerer på billedkvaliteten, så er det ganske vanskeligt at se forskel på to Blu-ray-afspillere. Den her har lige så godt billede som de andre.

Lydkvalitet
Sonys anlæg har noget blæserstøj og lidt mekanisk lyd fra den roterende disc, som er hørbar, når det er ganske stille.

Subwooferen har en kraftig basgengivelse, som holder takten og hænger fint med højttalerne på musik. Men den er lidt monoton i klangen. Desuden mangler der opløsning i diskantområdet, og det kan lyde lidt indestængt. Det lyder generelt helt fint, men sangstemmer burde komme bedre frem, og klangen fra musikken kunne godt have flere overtoner. Men til simpel popmusik fungerer det.

Film i surround drager nytte af baghøjttalerne og giver naturligvis et meget større lydbillede end fra bare to højttalere. Men dialogerne fra centerhøjttaleren er lidt indestængte. Og når der er meget brug af bas-effekter på film, buldrer og brager subwooferen uden specielt god kontrol.

Anlægget kan spille ganske højt og fungerer fint til actionfilm. Totalt set et helt okay anlæg, som er nemt i brug, kompakt og placeringsvenligt. Men som mangler lidt overtoner for at komme helt i mål.

Bedste pris på Sony BDV-N790W
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 3D Blu-ray m. netværks-streaming
  • HDMI: 2 ind, 1 ud (ARC)
  • Digital ind: Optisk + iPod dock
  • Analog ind: RCA
  • Trådløse baghøjttalere
  • Fjernbetjenings-app til smartphone
Pris: 4799,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-