annonse
annonse
annonse

C More

Serier, børn og klassikere

Hvis der står premierefilm og gamle kendinge på menuen, er C More Play et nærliggende valg.

C More har et godt udbud af live-kanaler. Man får også mange nye film samt serier. Herunder mange danske film.
Ingen sport. Og man får flere af de nyeste amerikanske tv-serier andre steder.

C More har ved siden af tv-kanalerne haft et noget broget udvalg på nettet. Nu er der ryddet grundigt op i butikken, og det hele optræder i dag under navnet C More.

Ud over film og tv-serier kan man også se live-tv. Siden sidste år er udbuddet af programmer i HD-opløsning øget betragteligt, og det giver en stjerne i karakterbogen. Lyden er til gengæld kun i stereo, hvilket vil ærgre hjemmebio-ejere. Vigtigst er dog, at man kan se på flere platforme, herunder Chromecast og Xbox 360.

Indholdet er opdelt i temaer. Under C More Action finder man – ikke overraskende – film og serier med gang i. På Emotion-kanalen kan man godt finde Kleenex-pakken frem. Mens C More First giver et godt udvalg af premierefilm. På Hits-kanalen kan man se de film, som man missede i fjor – eller i 80’erne. Series-kanalen kører især amerikanske serier væg til væg.

Unikt for C More er, at man kan se deres betalingskanaler live, hvilket er praktisk, hvis man ikke er hjemme og savner sin yndlingsserie. Der er de nyeste film fra Fox, Paramount og MGM samt masser af børnefilm, danske film og gamle klassikere. Der er også et anstændigt udbud af tv-serier, men af dem, der stadig sendes, er det som regel kun den seneste sæson, der er tilgængelig.

cmore

 

Konklusion

Hvis du stadig foretrækker broadcastet tv frem for streaming, kan C More sagtens være kanalen for dig. Man får desuden adgang til et betydeligt katalog af film, herunder mange nye Hollywood-titler. Der er også et glimrende udvalg af film og serier for børn. Det er relativt let at finde rundt i udvalget, men søgefunktionen giver indimellem nogle besynderlige resultater.

I år har vi givet en højere karakter til C More, da tjenesten er blevet meget lettere at se på både tv og mobile enheder.

Bedste pris på C More
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pris: 99 kroner/måned (1 måneds gratis prøvetid)
  • Web: cmore.dk

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.