annonse
annonse
annonse

SF Anytime

Nye og unikke titler

En nem måde at se nye film på samt indhold, der er svært at finde andre steder.

Bekvemt takket være adgang på mange smart-tv’er. Let at se de nyeste film lige efter biografen. Godt udvalg af børnefilm og danske titler.
Lidt rodet hjemmeside. Understøtter hverken AirPlay eller Chromecast. Unikke titler er lige lovlig dyre.

SF Anytime har været på nettet længe, så det er en veletableret tjeneste, der findes flere steder, end man lige skulle tror. Ud over på nettet er der apps til smartphone og tablet, ligesom den findes på Xbox 360 og på de fleste moderne smart-tv’er. Desuden vises den som partner på andre tjenester.

Nyere film er næsten alle i HD-opløsning, og en del ældre titler ligeså. Derimod tilbydes surround-lyd endnu ikke.

Der er en række forskellige måder at finde noget at kigge på, f.eks. at gennemse toplisterne eller vælge ud fra genre. Men også forskellige temaer, indimellem med skæve film, eller lister over nye og udgående film. Listerne kan derefter sorteres efter navn, udgivelsesår, hvor nye de er på tjenesten, eller bedømmelse fra seere og anmeldere.

Alle disse muligheder gør det lidt rodet, og brugerfladen kunne være pænere. Men der er godt med info om titlerne, inklusive karakterer, og mulighed for videre udforskning.

Nye film kommer tre-fire måneder efter biografen, hvilket er betydelig bedre end på abonnementstjenesterne. Takket være forbindelsen til SF er der et bedre udbud af danske film end på Plejmo samt et betydelig bedre udvalg af børnefilm.

Der gælder den samme variable prissætning, hvor nye film koster 39-49 kroner og ældre titler som regel 29-39 kroner. Enkelte biografaktuelle titler kan koste 79 kroner. Men der er også tv-serier, hvor hvert afsnit koster 9 kroner, hvilket også er prisen for tilbudstitler.

sf anytime

 

Konklusion

Hvis man indimellem vil leje en film eller se enkelte afsnit af en serie, som man ikke kan finde andre steder, er SF Anytime praktisk. Især hvis man har et nyt smart-tv, hvor der er en god chance for, at den allerede er indbygget. Og hvis man er ude efter danske film og børnefilm, er udbuddet blandt de bedre.

Endnu en fordel i forhold til abonnementstjenesterne er, at biograffilm dukker op meget hurtigere. Så af bekvemmelighedsårsager kan det være værd at spendere lidt ekstra.

Bedste pris på SF Anytime
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pris: 9-49 kroner pr. film
  • Web: sfanytime.com

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.