annonse
annonse
annonse

Viaplay

08 2015Viaplay
08 2015Viaplay

Rigt og lettilgængeligt udbud

Har mange titler samt eksklusive sportsudsendelser og findes på mange platforme.

Godt udvalg af skandinaviske titler, nye film og indhold for børn. De nyeste titler kan lejes. Masser af sport for en ekstra udgift. Indhold kan downloades til tablet og ses offline.
Ikke lige så godt udvalg af klassiske film eller de store, populære amerikanske tv-serier.

Hvis man bare vil have film og serier, kan man nøjes med det billige abonnement, mens det koster noget mere, hvis man også vil have adgang til alle sportsudsendelser.

Det er let at se indholdet, idet Viaplay ikke alene har sin egen boks, men også findes på smart-tv’er og spilkonsoller. Selvfølgelig er der også apps til mobil og tablet. Her kan man unikt downloade film og se dem uden nettilslutning senere, hvilket er perfekt til flyrejser eller lange bilture med børn.

Det er rimelig let at lede i udbuddet. Der er tydelige hovedkategorier for film, serier, børn og sport samt en separat lejebutik. Under disse kategorier er titlerne inddelt i både genrer og temaer, som kan derefter sorteres efter popularitet, alder og bedømmelse.

Der er relativt meget information om titlerne, og man kan klikke sig videre til flere film fra samme instruktør eller skuespillere. Derimod kan man desværre ikke selv give karakterer eller få personlige anbefalinger. Søgefunktionen kunne også være bedre.

Titler fra Sony, Disney og Universal kommer først på Viaplay, og det giver mange relativt nye film i kataloget. Hvis man ikke kan vente, er der lejebutikken med de nyeste titler. Ud over film og tv-serier kan man også få mængder af sport mod et ekstra gebyr.

På tv-serier skiller tjenesten sig ud med et godt udbud af skandinaviske serier, og der er også mange titler til børn. Udbuddet er dog lidt mere sparsomt, når det gælder de store, populære amerikanske tv-serier.

viaplay

 

Konklusion

Afhængigt af hvilken slags indhold man er interesseret i, kan Viaplay være et godt alternativ til den eller så dominerende Netflix. Især hvis man er interesseret i skandinaviske film og serier, sport eller nyere film, og fordi man også kan leje film.

Viaplay har næsten lige så meget til børn som streaming-giganten, men er ikke helt så stærk på amerikanske serier og ældre film. Til gengæld har den det trumfkort, at indholdet kan downloades til tablet’en og ses offline, hvilket er guld værd på rejser.

Bedste pris på Viaplay
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pris: 79-229 kroner/måned (1 måneds gratis prøvetid)
  • Web: viaplay.dk

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.