annonse
annonse

Xtreamer Wonder

Gør dit tv smart med et snuptag

Android-medieboks, der kan klare alle formaterne.

Lyd & Billede mener

Den klarer alle de video- og lydformater, man kan komme i tanke om, kører Android-spil problemfrit og fungerer som portal for streaming-tjenester. Og “luftmusen” fungerer faktisk fint.
Ingen understøttelse af 4K og ingen intern lagring.

Først blev telefonen smart, og ingen af os, der nu går rundt med en computeriseret telefon i lommen, ville drømme om at gå tilbage. Nu er det fjernsynets tur. Surf på nettet, adgang til streaming-tjenester og spil på skærmen er alternativer til broadcastet tv. Man kan selvfølgelig gøre det samme på sin tablet, telefon eller computer. Men den har bare ikke en 40 tommers skærm og en strategisk placeret sofa lige ved siden af.

Hvis du ikke har et bundt tusindlapper, der står smart-tv på, kan en ekstern boks bringe det gamle husalter med på noderne. Der findes nogle stykker, hvoraf Apple TV er den mest populære. Et mindre kendt bud er den Android-baserede Xtreamer Wonder.

Xtreamer Wonder kunne efter udseendet at dømme være en trådløs router eller en DSL-boks: En flad boks med afrundede former og en højglanssort plast-finish af den type, der begynder at tiltrække ridser og fingeraftryk, i det øjeblik man piller den beskyttende plastfolie af.

 

Understøtter H.265 i hardware

Der er tre USB-indgange på siden af enheden. Den ene er på forhånd optaget af den medfølgende Air Mouse, som er en fjernbetjening med indbygget mus, så man kan navigere på brugerfladen. Det kræver lidt tilvænning at styre musemarkøren i den tomme luft, men ikke så meget, som man skulle tro.

De øvrige USB-indgange kan bruges til at tilslutte eksterne harddiske eller USB-nøgler, så film- og musiksamlingen er lige ved hånden.

Xtreamer Wonder kan afspille et imponerende udvalg af videoformater, fra antikke VCD- og MPEG-filer over VOB (dvd) og MP4 til den seneste H.265 HEVC-standard, der giver op til dobbelt så god kompression som “gammeldags” H.264.

  • CPU/GPU: 2 GHz Cortex A9 S812 quad-core / Mali 850 octa-core
  • Hukommelse: 2 GB DDR3 / 16 GB lager
  • Styresystem: Android 4.4
  • Videoformater: H.265 (HEVC), AVI, RM, RMVB, MKV, WMV, MOV, MP4, WEBM, VCD, VOB, MPEG 1-2, FLV, ASF, TS, TP, 3GP
  • Lydformater: Dolby True HD, DTS HD Master Audio, MP3, WMA, WMV, APE, OGG, FLAC, AAC
  • Dolby Digital & DTS Master Audio 5ch output, 5CH & 7CH pass-through
  • Tilslutning: HDMI 1.4, optisk digital, 3 x USB, analog lyd (3,5 mm stereo mini-jack), Ethernet, MicroSD-kortlæser
  • Trådløst: AirPlay, DLNA, Wi-Fi 802.11n, Miracast, Bluetooth 4.0
  • Mål og vægt: 16,6 x 2,8 x 13,8 cm / 190 g
Pris: 999,-