annonse
annonse

Sony BDP-S790

Høj ydelse

For 2.100 kroner får du Sonys topmodel BDP-S790, en hurtig afspiller med høj billedkvalitet.

Lyd & Billede mener

Skarpe billeder
En del drivværksstøj

Sony-afspilleren har en kompakt, men solid udførelse. De skjulte knapper er berøringsfølsomme og lyser først op, når du lægger fingeren over dem. Sony-afspilleren er lynhurtig og åbner skuffen på brøkdele af et sekund, når vi starter den fra standby. Desværre støjer afspilleren en hel del – vores testeksempler havde en ganske dyb brummen, som var lidt i overkanten af, hvad vi forventede, og minder lidt om en PS3. Lidt ironisk, når Sony har arbejdet så meget med at få deres projektorer til at køre så stille som muligt …

Begrænset netportal
Sony har ikke været lige så ambitiøse på smart-siden som et par af konkurrenterne og har holdt lidt lav profil, indtil samarbejdet med Google skal bære frugt. BDP-S790 kommer imidlertid med smart-portalen Sony Entertainment Network (SEN), der byder på de mest elementære apps som Facebook, YouTube og Vimeo. Glædeligt nok har Sony også fået plads til den nye Netflix app, som giver adgang til et stort udvalg af serier og film, nogle af dem i 720p kvalitet og 5.1 surround-lyd.

Billedkvalitet
Sony-afspilleren kommer med dobbelte HDMI-udgange, hvilket er ganske usædvanligt for en afspiller i denne prisklasse. Det gør det muligt at splitte signalet mellem et tv og en projektor eller køre lyd og billede separat til skærm og surround-receiver – det kan være praktisk over længere afstande.

  • 2 x HDMI
  • Ethernet og Wi-Fi internet
  • SEN netportal
Pris: 2100,-