annonse
annonse
annonse

KEF Gravity One

Luksuriøs Porsche-højttaler

Med lydteknologi fra KEF og design fra Porsche bliver resultatet noget for sig.

Meget sofistikeret design. Imponerende lyd. Nødoplader til mobilen.
Mange og utydelige knapper. Hamper pris.

Når hi-fi-mærket KEF lader Porsche Design formgive en højttaler, bliver resultatet noget ganske særligt.

Størrelse og materialer minder meget om Bose SoundLink Mini, men KEF er gået et skridt videre. Gravity One er tungere og mere solid, ja noget nær skudsikker. Og er, som KEF siger, “til sofistikerede forretningsfolk”. Den har da også mikrofon til vigtige samtaler. Det er altså ikke en højttaler til stranden, men til hotelværelset passer den glimrende.

Det eneste ved designet, som vi ikke synes er helt vellykket, er de mange knapper på toppen. De kan ganske vist gøre alt, hvad man kan ønske sig, men mærkningen af dem er så diskret, at det er svært at se symbolerne.

KEF er også gået så langt i deres stræben efter rene linjer, at de har skjult tilslutningerne i bunden, hvor det er lidt bøvlet at komme til dem. Men vi sætter pris på USB-porten, så man kan oplade mobilen, når man er på farten.

KEF’s ingeniører har lagt et stort arbejde i at skrumpe deres Uni-Q-enheder for at få plads i Gravity One. De måtte også opfinde et baskammer med modstillede enheder og porte i bunden, da designerne insisterede på et chassis i ét stykke.

Og resultatet er fænomenalt. Ingen af de andre højttalere i testen formår at gengive så dyb bas. Man skal dog ikke forvente samme punch som i de store højttalere, men samlet set lyder den naturligt og fungerer fint med alle genrer.

Konklusion

Med tanke på materialer og størrelse er det svært ikke at sammenligne Gravity One med Bose, og Gravity One er som SoundLink Mini på steroider. Porsche Design har taget materiale og form et skridt videre, og KEF har skrumpet teknologi fra deres hi-fi-højttalere. Det lyder fænomenal for en højttaler af denne størrelse.

Hvis du har et ubegrænset budget og absolut vil have en lille højttaler, så det er bare at købe. Men man kan få en fuldstor Megaboom for færre penge, og Bose koster det halve.

picture1
<
>
(Foto: Producent)

Når hi-fi-mærket KEF lader Porsche Design formgive en højttaler, bliver resultatet noget ganske særligt. Størrelse og materialer minder meget om Bose SoundLink Mini, men KEF er gået et skridt videre. Gravity One er tungere og mere solid, ja noget nær skudsikker. Og er, som KEF siger, “til sofistikerede forretningsfolk”. Den har da også mikrofon til vigtige samtaler. Det er altså ikke en højttaler til stranden, men til hotelværelset passer den glimrende. Det eneste ved designet, som vi ikke synes er helt vellykket, er de mange knapper på toppen. De kan ganske vist gøre alt, hvad man kan ønske sig, men mærkningen af dem er så diskret, at det er svært at se symbolerne. KEF er også gået så langt i deres stræben efter rene linjer, at de har skjult tilslutningerne i bunden, hvor det er lidt bøvlet at komme til dem. Men vi sætter pris på USB-porten, så man kan oplade mobilen, når man er på farten. KEF’s ingeniører har lagt et stort arbejde i at skrumpe deres Uni-Q-enheder for at få plads i Gravity One. De måtte også opfinde et baskammer med modstillede enheder og porte i bunden, da designerne insisterede på et chassis i ét stykke. Og resultatet er fænomenalt. Ingen af de andre højttalere i testen formår at gengive så dyb bas. Man skal dog ikke forvente samme punch som i de store højttalere, men samlet set lyder den naturligt og fungerer fint med alle genrer.

Konklusion

Med tanke på materialer og størrelse er det svært ikke at sammenligne Gravity One med Bose, og Gravity One er som SoundLink Mini på steroider. Porsche Design har taget materiale og form et skridt videre, og KEF har skrumpet teknologi fra deres hi-fi-højttalere. Det lyder fænomenal for en højttaler af denne størrelse. Hvis du har et ubegrænset budget og absolut vil have en lille højttaler, så det er bare at købe. Men man kan få en fuldstor Megaboom for færre penge, og Bose koster det halve. [gallery ids="69121" ]
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på KEF Gravity One
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Tilslutning: 3,5 mm, Bluetooth 4.0 aptX
Batteritid: 10 timer
Funktioner: Højttalertelefon, mobiloplader
Resistens: -
Mål og vægt: 22 x 6 x 6 cm / 780 g
Web: bulowtrading.dk

Pris: 2895,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-