annonse
annonse
annonse

Revel Performa3 M106

Juni 2017Revel Performa3 M106
Juni 2017Revel Performa3 M106

Kontrolleret balance

Revel lyder roligt og behagligt, men samtidig præcist og velkontrolleret.

Velafbalanceret helhed, kontrolleret separation.
Engagementet kunne have været mere smittende.

Amerikanske Revel er en del af Harman-koncernen og har lavet højttalere i over 20 år. I sortimentet indgår først og fremmest dyrebare high-end-produkter, men der er også modeller til mere overkommelige priser. Performa3-seriens M106 er deres dyreste tovejshøjttaler.

I M106 er der taget ekstra hensyn til, at spredningen af lydbølger skal være jævn både vertikalt og horisontalt. For at opnå dette er der anvendt en waveguide foran diskanten samt et stejlt delefilter, som begrænser enhedens arbejdsområde. Frekvensgangen er derfor godt under kontrol. Der er ingen bratte forandringer i spredningen, og den eneste afvigelse er en lille pukkel i den nedre diskant.

De forskellige toneområder er i god balance. Selv om bassen er kraftig, er det overordnede indtryk roligt og behersket. Højttaleren byder på en passende kombination af kontrolleret dynamik og behagelig klang, og passer til mange typer indspilninger.

Den saftige bas bidrager stærkt til engagementet i den ellers så beherskede mellemtone og diskant. Gengivelsen er på alle måder behagelig, men også præcis og kontrolleret. Stereobilledet er præcist og velstruktureret, men højttaleren går ikke specielt dybt i bassen.

Revel Performa3 M106 er alternativet for dem, der elsker alle slags musik. Den skiller sig ud med sit livlige lydbillede, og den behagelige klang passer også til mere udfordrende indspilninger.

Højttaleren spiller smukt, og diskanten har en nydelig klang. I basregisteret er der dog små pukler, der kom frem som betoninger i f.eks. “I’m Your Man” med Michael Bublé.

<
>
(Foto: Producent)
Amerikanske Revel er en del af Harman-koncernen og har lavet højttalere i over 20 år. I sortimentet indgår først og fremmest dyrebare high-end-produkter, men der er også modeller til mere overkommelige priser. Performa3-seriens M106 er deres dyreste tovejshøjttaler. I M106 er der taget ekstra hensyn til, at spredningen af lydbølger skal være jævn både vertikalt og horisontalt. For at opnå dette er der anvendt en waveguide foran diskanten samt et stejlt delefilter, som begrænser enhedens arbejdsområde. Frekvensgangen er derfor godt under kontrol. Der er ingen bratte forandringer i spredningen, og den eneste afvigelse er en lille pukkel i den nedre diskant. De forskellige toneområder er i god balance. Selv om bassen er kraftig, er det overordnede indtryk roligt og behersket. Højttaleren byder på en passende kombination af kontrolleret dynamik og behagelig klang, og passer til mange typer indspilninger. Den saftige bas bidrager stærkt til engagementet i den ellers så beherskede mellemtone og diskant. Gengivelsen er på alle måder behagelig, men også præcis og kontrolleret. Stereobilledet er præcist og velstruktureret, men højttaleren går ikke specielt dybt i bassen. Revel Performa3 M106 er alternativet for dem, der elsker alle slags musik. Den skiller sig ud med sit livlige lydbillede, og den behagelige klang passer også til mere udfordrende indspilninger. Højttaleren spiller smukt, og diskanten har en nydelig klang. I basregisteret er der dog små pukler, der kom frem som betoninger i f.eks. “I’m Your Man” med Michael Bublé. [gallery ids="69601" ]
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Revel Performa3 M106
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

165 mm aluminiumbas
25 mm aluminiumdiskant
87 dB følsomhed / 8 ohm
38,1 x 21 x 27,8 cm
Sort eller valnød
Web: bulowsteensen.dk

Pris: 15000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.