annonse
annonse
annonse

Marshall Kilburn

Oktober 2015Marshall Kilburn

Bærbar rock’n’roll

Marshall-højttalerne er blevet transportable, så du også kan skræmme naboerne, når du er på campingferie.

Overdådig udførelse og attraktivt design. Lyder lige så rock’n’roll, som den ser ud. Fremragende batteri, der rækker til hele weekenden.
Passer ikke til alle musikgenrer. Ikke samme volumenressourcer som sine storebrødre.

Vi har tidligere testet Marshall Stanmore, som er en seriøs rockhøjttaler til hjemmebrug. I år har Marshall kappet ledningerne og lavet en bærbar model i samme størrelse som den mindste hjemmehøjttaler, Acton.

Som sædvanlig får man næsten en nostalgisk tåre i øjenkrogen, når man ser omsorgen for detaljer. Stoffronten med det klassiske logo, det læderklædte ydre og nu også et bærehåndtag, der minder om en guitarrem. Desuden er den så solid, at man sikkert kan bruge den til at knække kokosnødder med.

Kvalitetsfølelsen fortsætter ovenpå, hvor metalknapper til volumen og tonekontrol giver den helt rigtige følelse. Ingen malet plast, så langt øjet rækker.

Hvis man vil slutte Kilburn til via Bluetooth, skal man bare trykke på en knap. Foretrækker man at tilslutte lydkilden med kabel, medfølger der en lækker spiralledning i samme udførelse som højttaleren. Alt er gennemtænkt, pålideligt og så enkelt som muligt.

Og lad os bare få det sagt med det samme: Hvis du gerne vil sidde og lytte til detaljer i obskure jazzindspilninger, skal du vælge en anden højttaler. Den her er designet til at spille hård og højlydt musik. Og det gør den aldeles fremragende. En elspade lyder lige så råt, som den skal, og trommer tordner, så ørerne flagrer.

Men det mindre format betyder også, at den lyder mindre bombastisk og ikke lige så øredøvende som sine kablede storebrødre.

 

Konklusion

Hvis man skal sidde ude i haven og drikke whisky med gutterne og lytte til god, gammeldags metal, så har man brug for en højttaler med noget power. Og det har Marshall Kilburn. I den grad!

Det er en jernhård højttaler med høj byggekvalitet og en sans for detaljer som få andre. Den kan også spille så højt og sejt, at man nærmest bliver skuffet, hvis naboerne ikke klager. Den ikke bare spiller rock’n’roll, den er rock’n’roll. Men hvis du vil lytte til mere stille musik, skal du købe noget andet.

Vi har tidligere testet Marshall Stanmore, som er en seriøs rockhøjttaler til hjemmebrug. I år har Marshall kappet ledningerne og lavet en bærbar model i samme størrelse som den mindste hjemmehøjttaler, Acton. Som sædvanlig får man næsten en nostalgisk tåre i øjenkrogen, når man ser omsorgen for detaljer. Stoffronten med det klassiske logo, det læderklædte ydre og nu også et bærehåndtag, der minder om en guitarrem. Desuden er den så solid, at man sikkert kan bruge den til at knække kokosnødder med. Kvalitetsfølelsen fortsætter ovenpå, hvor metalknapper til volumen og tonekontrol giver den helt rigtige følelse. Ingen malet plast, så langt øjet rækker. Hvis man vil slutte Kilburn til via Bluetooth, skal man bare trykke på en knap. Foretrækker man at tilslutte lydkilden med kabel, medfølger der en lækker spiralledning i samme udførelse som højttaleren. Alt er gennemtænkt, pålideligt og så enkelt som muligt. Og lad os bare få det sagt med det samme: Hvis du gerne vil sidde og lytte til detaljer i obskure jazzindspilninger, skal du vælge en anden højttaler. Den her er designet til at spille hård og højlydt musik. Og det gør den aldeles fremragende. En elspade lyder lige så råt, som den skal, og trommer tordner, så ørerne flagrer. Men det mindre format betyder også, at den lyder mindre bombastisk og ikke lige så øredøvende som sine kablede storebrødre.  

Konklusion

Hvis man skal sidde ude i haven og drikke whisky med gutterne og lytte til god, gammeldags metal, så har man brug for en højttaler med noget power. Og det har Marshall Kilburn. I den grad! Det er en jernhård højttaler med høj byggekvalitet og en sans for detaljer som få andre. Den kan også spille så højt og sejt, at man nærmest bliver skuffet, hvis naboerne ikke klager. Den ikke bare spiller rock’n’roll, den er rock’n’roll. Men hvis du vil lytte til mere stille musik, skal du købe noget andet.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Marshall Kilburn
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Udgangseffekt: 2 x 5 + 1 x 15 W
  • Tilslutning: Bluetooth 4.0 EDR, AUX
  • Batteri: 20 timer
  • Mål: 24 x 14 x 14 cm
Pris: 2300,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist