annonce
annonce

LG Music Flow H7 + H3

Ligeved og næsten

LG har meget godt at byde på, men mangler lige det sidste.

Systemet er nemt at sætte op, man bruger de streaming-apps, man kender, og lyden er godkendt.
Vi sidder for ofte og skifter mellem LG’s app og den, man streamer musikken fra. Lydmæssigt er der for lidt overtoner, og det åbner sig aldrig rigtig.

LG’s Music Flow-system er nemt at sætte op. Man holder tilslutningsknappen på bagsiden af højttaleren inde og vælger “Tilslut” i app’en. App’en starter med at anbefale musik, men det kan let slås fra, hvis man ikke ønsker det.

To højttalere kan kobles sammen i stereo, hvilket er let at gøre i app’en. Kommunikationen mellem H7 i det ene rum og H3 i det andet går fint, og musikken kan alternativt stoppes og startes direkte på højttaleren, hvor lydniveauet også kan indstilles

LG har ikke lavet deres egen brugerflade til streaming-tjenester, der simpelthen styres med deres respektive apps. Det er en stor fordel, at man bruger f.eks. Spotify på den måde, man kender i forvejen. Streaming-protokollen er Google Cast, som desværre endnu ikke understøtter Tidal. Men det er nok kun et spørgsmål om tid.

LG H7 lyder udmærket. Bassen er solid, og mellemtoneområdet kommer ganske godt frem, så vokaler bliver tilstrækkelig fyldige. Diskanten er til gengæld lige lovlig afdæmpet, men det kan fungere i et minimalistisk hjem med få møbler og hård klang.

Vi savner dog en bedre EQ, for diskantjusteringen går for langt ned i frekvens. Hvis man skruer op for diskanten, bliver det mere spidst, ikke mere luftigt, fordi man får de skarpeste frekvenser med. Vi foretrækker derfor at lade toneindstillingerne være.

Bassen er fyldig nok, men de manglende overtoner afspejler sig også her. Elbassen på Daft Punks “Lucky” lyder lidt uldent, og kvindevokaler som Aurora kunne godt bruge mere luft under vingerne. Vi kunne desuden godt have tænkt os en højere maksimal lydstyrke, da højttaleren stopper lidt for tidligt. Især hvis indspilningen har et svagt lydniveau som udgangspunkt, bliver det lidt for tamt til at bruge H7 som hovedhøjttaler i stuen.

Kobler man to højttalere sammen, får man selvfølgelig både kraftigere og større lyd, men vi savner stadig mere luftige overtoner.

Bedste pris på LG Music Flow H7 + H3
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Streaming-tjenester: Google Play, Rhapsody, Pandora, Spotify, TuneIn, Google Cast
  • Tilslutning: Bluetooth, Wi-Fi, analog 3,5 mm
  • App-styring: Music Flow til iOS og Android
  • Mål: 37 x 23 x 11 cm
  • Pris: 2.100 kroner (H7) / 959 kroner (H3)

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-