annonse
annonse
annonse

Logitech Artemis Spectrum G933

Gennemtænkt teknik

Logitechs topmodel har alle de funktioner, der kan afgøre slaget til din fordel.

Glimrende bærekomfort og god ergonomi. Rigtig fin 3D-lyd til spil og film. Cool design.
Forholdsvis klodset. Lyden er ikke særskilt nuanceret. Lyseffekterne koster på batteritiden.

Artemis Spectrum G933 er Logitechs bud på et headset til kræsne gamere. Det fås dels i en hvid variant, kaldet Snow, og dels i en mere almindelig udgave. Ud over kuløren er de to fuldkommen identiske.

Selv om det ikke syner af meget ved siden Asus Centurion, er Logitech Artemis G933 et stort hovedsæt, og de aflange ørekopper har rigelig plads til selv denne testers meget store ører, uden at man behøver at føle sig klemt. Mikrofonen sidder på en plasticbøjle, der kan klappes op og skjules i venstre ørekop. En ring af programmérbart LED-lys omkranser hver ørekop.

Artemis G933 er trådløst. Det giver god bevægelsesfrihed at være fri for kabler, men byder også på en række krav i form af batteritid og overførsel uden forsinkelse (“lag”). Begge dele bliver heldigvis indfriet – og så er det en fornøjelse at skyde løs uden snærende kabelbånd.

Batteritiden på otte timer, når RGB-lysshowet kører, burde række til de fleste spilaftener. Skulle det mod forventning knibe, kan man tilslutte G933 analogt med det medfølgende 3,5 mm minijack-kabel. Batteriet er gemt bag en magnetisk klap på den ene ørekop. Den anden har en opbevaringsplads til den trådløse USB-sender. Smart – så er den altid med.

På venstre ørekop finder man desuden fire programmérbare knapper til at skifte indstillinger samt en god, gammeldags drejeknap til regulering af lydstyrken.

Lyden

Der er masser af smæk på lyden i G933. Eksplosioner brager tungt, og fornemmelsen af at være midt i handlingen er overbevisende. Som en særlig finesse kan man på Logitech-headsettet vælge imellem Dolbys og DTS’ virtuelle surround-lyd. Sidstnævnte giver klart den mest overbevisende surround-illusion. Skal du høre musik, bør du dog vælge stereo. Surround lyder imponerende, men det meste musik har ikke godt af at blive “dekodet”.

Med indstillingerne på plads er G933 præget af en massiv bund og en afbalanceret, men ikke specielt finkornet stemmegengivelse. Diskanten er noget afdæmpet. Lyden kan tilpasses med en række equalizer-profiler, og man kan lave sine helt egne.

Konklusion

Logitech Artemis G933 er et glimrende eksempel på, hvad der adskiller gaming-headsets fra normale hi-fi-hørebøffer. Målt på ren hi-fi-lyd er det en kende for grovkornet. Men det mere end udlignes af et gennemtænkt udvalg af spilfunktioner, der er let tilgængelige og lige til at bruge i kampens hede. Det gør G933 perfekt til sit formål: At være et redskab for garvede digitale skrivebordskrigere.

picture1
<
>
(Foto: Producent)

Bedste pris på Logitech Artemis Spectrum G933
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Type: Over-ear, lukket
Drivere: 40 mm
Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
Antal kanaler: 7.1 (Dolby, DTS Headphone X)
Tilslutning: Trådløst med USB-dongle, 3,5 mm kabel
Lys: RGB
Batteritid: 8 timer med lys, 12 timer uden
Vægt: 374 g
Web: gaming.logitech.com

Pris: 1999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-