annonse
annonse

Logitech Artemis Spectrum G933

Gennemtænkt teknik

Logitechs topmodel har alle de funktioner, der kan afgøre slaget til din fordel.

Lyd & Billede mener

Glimrende bærekomfort og god ergonomi. Rigtig fin 3D-lyd til spil og film. Cool design.
Forholdsvis klodset. Lyden er ikke særskilt nuanceret. Lyseffekterne koster på batteritiden.

Artemis Spectrum G933 er Logitechs bud på et headset til kræsne gamere. Det fås dels i en hvid variant, kaldet Snow, og dels i en mere almindelig udgave. Ud over kuløren er de to fuldkommen identiske.

Selv om det ikke syner af meget ved siden Asus Centurion, er Logitech Artemis G933 et stort hovedsæt, og de aflange ørekopper har rigelig plads til selv denne testers meget store ører, uden at man behøver at føle sig klemt. Mikrofonen sidder på en plasticbøjle, der kan klappes op og skjules i venstre ørekop. En ring af programmérbart LED-lys omkranser hver ørekop.

Artemis G933 er trådløst. Det giver god bevægelsesfrihed at være fri for kabler, men byder også på en række krav i form af batteritid og overførsel uden forsinkelse (“lag”). Begge dele bliver heldigvis indfriet – og så er det en fornøjelse at skyde løs uden snærende kabelbånd.

Batteritiden på otte timer, når RGB-lysshowet kører, burde række til de fleste spilaftener. Skulle det mod forventning knibe, kan man tilslutte G933 analogt med det medfølgende 3,5 mm minijack-kabel. Batteriet er gemt bag en magnetisk klap på den ene ørekop. Den anden har en opbevaringsplads til den trådløse USB-sender. Smart – så er den altid med.

Type: Over-ear, lukket
Drivere: 40 mm
Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
Antal kanaler: 7.1 (Dolby, DTS Headphone X)
Tilslutning: Trådløst med USB-dongle, 3,5 mm kabel
Lys: RGB
Batteritid: 8 timer med lys, 12 timer uden
Vægt: 374 g
Web: gaming.logitech.com

Pris: 1999,-