annonce
annonce

Sony MDR-NC5000

Sony MDR-NC5000

Sidder godt Noise cancelling
Ringe lyd Batteri-klods på ledningen

Design
De sidder godt på hovedet. Selv om Sonys hovedtelefoner ikke ser så store ud, så dækker de fint for mine ører. De sidder, som de skal, og jeg glemmer dem hurtigt, hvilket er vigtigt, når vi snakker hørebøffer.

Disse hovedtelefoner er som noget særligt udstyret med Noise cancelling, og det er fint. Selv om der er et indbygget genopladeligt batteri, som rækker 16 timer, har Sony valgt, at man skal kunne putte to ekstra AA-batterier i MDR-NC5000.

Desværre skal de puttes i en lille boks midt på ledningen, og det er irriterende at skulle høvle rundt med den klods midt i det hele. Den kan ikke engang klipses på tøjet, så enten den skal ned i lommen, eller også må du finde dig i at mærke vægten af den, når du går. Det er ikke en løsning, jeg betragter som elegant på nogen som helst måde.

Lyden
Jeg ved ikke, om det er Noise cancelling, der er skyld i, at dette sæt hovedtelefoner ikke spiller synderlig godt. I hvert fald er lyden blevet en smule ulden at høre på. Diskanten er egentlig god nok, men mellemtonerne er slet ikke klare nok. Bassen forvrænger ved høj volumen og virker generelt ikke stram eller præcis nok. Det oplevede jeg, uanset om jeg tilsluttede til MP3/mobil eller til anlægget derhjemme.
Det betyder, at de finere detaljer i musikken bliver sværere at skelne, og det er ærgerligt i et sæt hovedtelefoner til den pris.

Konklusion
Sonys mission er slået fejl, og det er ikke lykkedes at lave et par rigtigt velklingende hovedtelefoner. Samtidig er det irriterende at skulle slæbe rundt med den noget underlige batteriboks, så efter min mening er de gode tanker bag disse hovedtelefoner blevet ødelagt af en dårlig udførelse.

Bedste pris på Sony MDR-NC5000
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Type: Lukket hovedtelefon
  • Frekvensgang: 5-24.000 Hz
  • Følsomhed: 102 dB/mW
  • Nominel impedans: 40 ohm
  • Tilslutning: L-formet stereo mini-jack (guld)
  • Vægt: 195 g
  • Ekstra features: Støjreduktion
  • Effektivt område for støjreduktion: 40-1.500 Hz
  • Batteri-levetid: 16 timer med indbygget batteri, 28 timer med indbygget batteri og 2 AA-batterier
Pris: 2429,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-