annonse
annonse

Test: Fitbit Flyer

Gennemført TUNG bas

Mars 2018
Fitbit Flyer
Mars 2018
Fitbit Flyer

Fitbit Flyer overrasker positivt.

Lyd & Billede mener

God pasform og glimrende lyd med masser af bas.
Ikke IPX-certificeret, og prisen er en anelse høj.

Fitbit laver normalt kun fitness-trackere, men har med Flyer også kastet sig over fitness-hørepropper. Det ligger da også lige til højrebenet og er fint i tråd med deres øvrige produktportefølje. Flyer blev specifikt designet til og lanceret sammen med fitness-uret Ionic, som vi tidligere har testet. De druknede dog lidt i mængden, hvorfor vi hiver dem frem igen nu. Det fortjener de!

Designet er pænt og enkelt. Der følger udskiftelige propper og “tips” med, som gør, at du selv kan vælge, om du vil have bøjle i øret eller ej. Jeg foretrak bøjlen, da den betyder, at Flyer sidder bedre fast.

Du kan parre med to enheder ad gangen, så du både kan koble til din telefon og dit Ionic-ur.

Power boost

Hvad lyden angår, er Flyer forbavsende velspillende. Man kunne ellers godt frygte noget andet af et første forsøg. Du får to lydprofiler, som du skifter imellem ved at holde to knapper inde på fjernbetjeningen – Signature og Power Boost. Sidstnævnte hæver basniveauet, når du har behov for, at lyden sparker ekstra igennem, mens den første giver et mere afbalanceret lydbillede. Begge dele lyder ganske glimrende, men jeg foretrak at have Power Boost slået til.

Bluetooth

Svedsikre (IP67)

Power Boost-mode

Batteritid: 6 timer

Vægt: 200 g

Web: fitbit.com

Pris: 489,-