annonse
annonse
annonse

7 hørepropper i tusindkronersklassen

Sats på kvalitetspropper

Brug en ekstra skilling på dine høretelefoner, så du får bedre lyd, der holder længere.

På det seneste har de fleste af vores hovedtelefontests handlet om trådløse modeller med tanke på iPhone 7’s manglende hovedtelefonstik. Men vi har ikke glemt Android-ejerne og dem, der har ældre iPhone-modeller. Derfor er det nu på høje tid med en seriøs test af hørepropper med ledning til mobilen.

Sidste gang vi så på denne kategori, var prissedlen vigtig, og vi testede hørepropper, der lå et trin over de rene budgetprodukter. Men denne gang er kvaliteten vigtigere.

Vi mener nemlig, at det kan være værd at investere lidt ekstra i sine høretelefoner. Især når man bruger dem ofte. Man får jo bedre byggekvalitet, hvilket betyder, at de holder længere. På en måde kan man se det sådan, at man spreder investeringen ud over flere år end med et par billige hørepropper.

Desuden får man klart bedre lydkvalitet i dette tidsrum. Og hvis man er flittig bruger og – må vi formode – musikelsker, så skal det også lyde så godt som muligt, så man kan nyde sin musik.

Forsegling giver bas
Med propper, som man stopper ind ørerne (in-ear, som det hedder på godt dansk), er pasformen meget vigtig. Selvfølgelig for at de skal sidde ordentlig fast, og for at det skal føles behageligt at have dem på i længere tid. Men også for at lyden kan blive så god som muligt. Dels lukker man støj fra omgivelserne bedre ude, og dels får man en meget bedre basgengivelse med ordentlig forsegling.

Derfor vi angiver vi altid, hvor mange ekstra silikonedutter man får med i pakken. Men man kan også købe ekstra dutter, f.eks. i memory foam, hvis man ikke kan lide følelsen af silikone i øregangen. I stedet for at holde sig på plads ved konstant at presse mod øret, så former de sig efter øregangen og vender tilbage til deres oprindelige form, når man tager dem ud.

Man skal også se ekstra nøje efter i produktbeskrivelsen, om høretelefonernes kontrol/mikrofon er tilpasset til Android eller iPhone. Grundlæggende funktioner som at starte og stoppe afspilningen samt justere volumen plejer at fungere på alle modeller. Men for at få “ekstra” funktioner som f.eks. at springe til næste eller forrige sang skal betjeningen være tilpasset din type telefon.

Brug menuen til venstre for at læse om flere produkter
Bedste pris på 7 hørepropper i tusindkronersklassen
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-