annonce
annonce

Audiofly AF100W

Lækker lyd uden kludder

Sidder som støbt med varm og fyldig lyd. Kan man ønske sig mere? Ja, faktisk.

Lyden er varm og behagelig, og pasformen er i top.
Batterilevetiden er dårlig, og der mangler dynamik og opløsning i overtonerne.

Det hjælper ikke meget, at lyden er lækker, hvis ledningen irriterer. Det problem har Audiofly forsøgt at løse med AF100W.

Hørepropperne har fået samme ørebøjle som prof-modellen AF180, der er en af de mest behagelige ørebøjler, vi kender. Den lægger sig perfekt omkring øret og holder propperne på plads. Vægten er let, og med seks forskellige typer dutter vil de passe til de fleste. Især dem i memory foam sidder som støbt.

AF100W kan tåle både vandsprøjt og sved, og kan dermed også kaldes træningshørepropper.

Helt trådløse er propperne ikke, idet de er forbundet med en ledning. På venstre side hænger en kontrol/mikrofon, mens der på højre side hænger en tilsvarende klods, som indeholder batteriet. Disse klodser gør AF100W noget upraktiske til løbetræning, da de så fungerer som vægte, der kan hive propperne ud af deres ellers perfekte position.

Batteriet holder til omkring fem timers musik. Det er ikke meget, så vær forberedt på at lade dem op mindst et par gange om ugen.

Heftig bas

Når musikken spiller, får jeg dog en vis forståelse for, at batteriet ikke holder så længe som på mange andre modeller. For magen til punch i bassen! Jeg kan nærmest ikke huske at have hørt trådløse hørepropper med så meget saft og kraft, uden at rytmerne flader ud. Hiphop og elektronisk pop lyder superfedt – hør bare et popnummer som “Attention” med Charlie Puth eller “Feels” med Calvin Harris. Bassen pumper, rytmerne kører, og hvis du ikke bliver revet med, må du have en generelt depressiv personlighed!

Det meste lyder fint og medrivende. Til og med mere spidse popproduktioner lyder næsten, som om de er optaget på analogt spolebånd! For at opnå det må der snydes lidt.

For i styrken ligger også svagheden. Overtonerne er tilbageholdende, hvilket gør, at akustisk musik – som ellers er rig på klangfarver – lyder for indelukket og uengagerende. Sopraner skinner aldrig, og også tenorer lider under manglen på overtoner. Guitarklangen på Eagles’ akustiske version af “Hotel California” på live-albummet Hell Freezes Over er ligeledes tam og kedelig.

Der er heller ikke specielt meget snert og dynamik i mellemtoneområdet. Klassisk musik får ikke spræl nok i messingblæserne, og der mangler rum og realisme. Det lyder dog ikke “misfarvet”, så på den måde fungerer det.

Anbefales til popfans

Selv hører jeg mest pop, rock og hiphop, når jeg bruger hørepropper på gaden. Til det formål fungerer Audiofly AF100W mere end fint. Sej, heftig lyd kombineret med en pasform, der aldrig irriterer. Hvis du tilhører popgenerationen, kan de bestemt anbefales. Bare du ikke løber alt for meget med dem. Så bliver de to klodser på ledningen til irritationsmomenter.

For mere opløst lyd kan man kigge i retning af Supra Nitro X og KEF Motion One.

picture1 picture2 picture4 picture5 picture6 picture7
<
>
Kontrol/mikrofon og batteriholder på hver sin side giver symmetrisk vægt, men fungerer som lodder, der hiver i propperne, når man løber.

Bedste pris på Audiofly AF100W
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Trådløse in-ear hørepropper
Drivere: 1-vejs dynamiske Micro Drivers
Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
Bluetooth: v4.1 med aptX
Batteritid: 5 timers brug / 200 timers standby
Ladetid: 70 minutter
Resistens: Tåler regn og sved (IPX4)
Web: audiofly.se

Pris: 1190,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-