annonse
annonse
annonse

Audiofly AF100W

Lækker lyd uden kludder

Sidder som støbt med varm og fyldig lyd. Kan man ønske sig mere? Ja, faktisk.

Plus
Lyden er varm og behagelig, og pasformen er i top.
Minus
Batterilevetiden er dårlig, og der mangler dynamik og opløsning i overtonerne.

Det hjælper ikke meget, at lyden er lækker, hvis ledningen irriterer. Det problem har Audiofly forsøgt at løse med AF100W.

Hørepropperne har fået samme ørebøjle som prof-modellen AF180, der er en af de mest behagelige ørebøjler, vi kender. Den lægger sig perfekt omkring øret og holder propperne på plads. Vægten er let, og med seks forskellige typer dutter vil de passe til de fleste. Især dem i memory foam sidder som støbt.

AF100W kan tåle både vandsprøjt og sved, og kan dermed også kaldes træningshørepropper.

Helt trådløse er propperne ikke, idet de er forbundet med en ledning. På venstre side hænger en kontrol/mikrofon, mens der på højre side hænger en tilsvarende klods, som indeholder batteriet. Disse klodser gør AF100W noget upraktiske til løbetræning, da de så fungerer som vægte, der kan hive propperne ud af deres ellers perfekte position.

Batteriet holder til omkring fem timers musik. Det er ikke meget, så vær forberedt på at lade dem op mindst et par gange om ugen.

Heftig bas

Når musikken spiller, får jeg dog en vis forståelse for, at batteriet ikke holder så længe som på mange andre modeller. For magen til punch i bassen! Jeg kan nærmest ikke huske at have hørt trådløse hørepropper med så meget saft og kraft, uden at rytmerne flader ud. Hiphop og elektronisk pop lyder superfedt – hør bare et popnummer som “Attention” med Charlie Puth eller “Feels” med Calvin Harris. Bassen pumper, rytmerne kører, og hvis du ikke bliver revet med, må du have en generelt depressiv personlighed!

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

Det meste lyder fint og medrivende. Til og med mere spidse popproduktioner lyder næsten, som om de er optaget på analogt spolebånd! For at opnå det må der snydes lidt.

For i styrken ligger også svagheden. Overtonerne er tilbageholdende, hvilket gør, at akustisk musik – som ellers er rig på klangfarver – lyder for indelukket og uengagerende. Sopraner skinner aldrig, og også tenorer lider under manglen på overtoner. Guitarklangen på Eagles’ akustiske version af “Hotel California” på live-albummet Hell Freezes Over er ligeledes tam og kedelig.

Der er heller ikke specielt meget snert og dynamik i mellemtoneområdet. Klassisk musik får ikke spræl nok i messingblæserne, og der mangler rum og realisme. Det lyder dog ikke “misfarvet”, så på den måde fungerer det.

Anbefales til popfans

Selv hører jeg mest pop, rock og hiphop, når jeg bruger hørepropper på gaden. Til det formål fungerer Audiofly AF100W mere end fint. Sej, heftig lyd kombineret med en pasform, der aldrig irriterer. Hvis du tilhører popgenerationen, kan de bestemt anbefales. Bare du ikke løber alt for meget med dem. Så bliver de to klodser på ledningen til irritationsmomenter.

For mere opløst lyd kan man kigge i retning af Supra Nitro X og KEF Motion One.

<
>
Kontrol/mikrofon og batteriholder på hver sin side giver symmetrisk vægt, men fungerer som lodder, der hiver i propperne, når man løber.
Bedste pris på Audiofly AF100W
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Trådløse in-ear hørepropper
Drivere: 1-vejs dynamiske Micro Drivers
Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
Bluetooth: v4.1 med aptX
Batteritid: 5 timers brug / 200 timers standby
Ladetid: 70 minutter
Resistens: Tåler regn og sved (IPX4)
Web: audiofly.se

Pris: 1190,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Samsung slår sine folder Den første foldbare mobil på markedet er en realitet. Sig velkommen til Samsung Galaxy Fold. Og hav den store pengepung parat, hvis du vil købe den.
Test
Nokia 8.1
Er et “Nokia” nok? Tja …

Nokia 8.1 er en god mellemklasse-mobil til prisen. Men har den noget særligt at byde på? Ud over navnet?

Flagskibet Samsung Galaxy S10 er her Vi har haft Samsungs nye monstermobil i hænderne, og den har alle de funktioner, man kan forestille sig.
High end-weekend i Aarhus Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.
anmeldelse
Pacific Rim: Uprising
Møgfilm! Efterfølger til “gigarobotter smadrer kæmpemonstre” skuffer stort.
Dyk med droner Glem flyvende droner, undervandsdroner er sjovere.
Test
Datacolor SpyderX Pro
Sådan får du korrekte farver

Fotografer må kalibrere skærmen, hvis farverne skal gengives korrekt.

Lysstærk Nikon-zoom Nikon Z er pludselig blevet endnu mere interessant.
Test
SteelSeries Stratus Duo
Gør PC’en til en konsol

SteelSeries’ trådløse controller er perfekt til rend-og-hop-spil på PC’en og mobilen.

Test
Sonos Amp
Dobbelt kraft

Endelig en Sonos-forstærker kraftig nok til at drive ordentlige højttalere med overbevisning. Og selvfølgelig med fuld multirumsfunktion.

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+ Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.
Handsker til touch-skærme Brug mobilen uden at fryse om fingrene.
Lukket topmodel og forstærker fra Focal De fantastiske Utopia har fået et lukket alternativ i form af Stellia. Focal giver os også lige hovedtelefonforstærkeren Arche, nu de er i gang.
annonse
Gruppetest
Seks 4K-TV’er i budgetklassen
Et godt TV nummer 2

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Canon gravlægger spejlrefleks Med det nye spejlløse EOS RP ser vi enden på spejlreflekskameraerne.
Trådløs soundbar fra McIntosh Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.
Topsejt rejsekamera fra Fujifilm Fujifilm X-T30 får lav pris og vilde egenskaber.
anmeldelse
The Truth Matters
Løgnene bag Irak-krigen Bush-regeringen løj om årsagerne til den anden Irak-krig – og pressen undlod at stille dem til ansvar.
anmeldelse
The Predator (2018)
Et pust fra ­fortiden Ikke et remake, men en mislykket fortsættelse af og en trist homage til originalfilmen fra 1987.
16x zoom fra Olympus Kompakt 12-200 mm zoom.
Tre nye Leica specialobjektiver Sådan ser de ud, de tre specialobjektiver, som Leica for nylig udsendte til M-systemet.
Test
Nikon Z6
Fuldtræffer med fuldformat

Det billigste er det bedste i Nikons nye Z-serie af systemkameraer.

anmeldelse
Peppermint
Fuldstændig ­uengagerende Blodtørstig Jennifer Garner i blodfattig actionkliché.
Audiovector slipper musikken fri Med jording af højttalerne er det lykkedes Audiovector at forbedre lyden.
anmeldelse
BlacKkKlansman
En politisk ­knytnæve Spike Lee leverer en af sine bedste film – om racehad før og nu.
Bedre skærmkalibrering Datacolor har forbedret kalibreringen.