annonse
annonse
annonse

Sennheiser PXC 550 Wireless

OKtober 2016Sennheiser PXC 550 Wireless
OKtober 2016Sennheiser PXC 550 Wireless

Trådløs og støjfri fløjlslyd

Sennheiser tager lydkvaliteten alvorligt og bortviser støjen.

Pasformen er glimrende, lyden herlig og luftig, og støjreduktionen rigtig god. Den kan desuden varieres i flere trin med en app. Automatisk pause og genstart af musikken ved at tage hovedtelefonerne af og på er en god idé.
I trådløs tilstand er lydniveauet lidt begrænset, vi kan ikke lide placeringen af Bluetooth-knappen, og når man går eller løber, forplanter lyden af ens skridt sig til kraniet. Man bliver lidt mere klam om ørerne over tid end med rivalen fra Bose. Automatisk pause og genstart af musikken kan indimellem leve sit eget liv.

Sennheiser har tidligere haft succes med Momentum Wireless, som er blandt de mest luksuriøse i klassen. Nu PXC 550 Wireless her, som direkte tager kampen op mod Bose QuietComfort 35. Hvor Momentum Wireless henvender sig til retro-fans med deres skarpe kanter, brune læderpuder og hovedbøjle i anodiseret aluminium, er PXC 550 mere afdæmpede i sort og har afrundede kanter, som gør dem mere rejsevenlige. De har også en endnu mere behagelig pasform.

Hvad kvalitetsindtryk angår, er PXC 550 i klasse med Bose QC35 og Sony MDR-1000X. De har omtrent samme opgivne batterikapacitet som Bose og Sony, altså 20 timer i trådløs tilstand med støjreduktion aktiveret. Sætter du ledning til, kan de holde i 30 timer med støjreduktion. Når batteriet er tomt, virker de med ledning – uden støjreduktion.

Foto: Sennheiser
PXC 550 Wireless har et nedtonet sort udseende. Foto: Sennheiser

 

Førstegangsopkobling
Første gang du tænder hovedtelefonerne, skal du trykke på Bluetooth-knappen. Den er ret lille og sidder gemt under den bøjle, der forbinder den ene ørekop til hovedbøjlen. En meget klodset placering efter min mening.

Støjreduktionen har sin egen knap med tre trin: Slukket, variabel og fuld. I variabel tilstand kan du vælge, hvor meget støjreduktion du vil have. Her skal man bruge app’en CapTune til iOS og Android; Windows Mobile understøttes ikke.

På ørekoppen kan man også aktivere Smart Pause, som sætter afspilningen fra mobilen på pause, når man tager hovedtelefonerne af, og starter den igen, når man sætter dem tilbage på ørerne. En rigtig god idé, der fungerer okay. Men hvis man nikker for meget med hovedet i takt til musikken, kan sidstnævnte pause og starte helt tilfældigt, og det samme, hvis man går med tunge skridt. Selv foretrækker jeg derfor at slå funktionen fra.

Bluetooth-knappens placering er klodset og irriterende. Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede
Bluetooth-knappens placering er klodset og irriterende. Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede

Samtaler
Når jeg taler i telefon via Sennheisers hovedtelefoner, går modpartens stemme klart og tydeligt igennem, og vedkommende har heller ingen problemer med at høre mig. Det er dog stadig et stykke vej op til Bose, hvor min stemme lyder både klarere og mere fyldigt for modtageren end med Sennheiser, som gengiver min tale lidt tyndere og mere indelukket. Det var ikke svært at høre, hvad jeg sagde, på nogen af dem, men Bose har altså overtaget på samtaler.

 

Ikke meget lydlækage
Med musik bliver det tydeligt, at Sennheiser – ligesom Sony MDR-1000X – forsegler bedre end Bose og altså ikke lukker så meget lyd ud. Bose lækker mere end de fleste andre lukkede hovedtelefoner, vi har hørt, så folk omkring dig kan høre din musik. Det giver også væsentlig tyndere og mere livløs lyd på musikken, hvis støjreduktionen er slukket. Sennheiser lyder med andre ord klart bedre end Bose med støjreduktionen slået fra.

Der er dog to ulemper ved den mere effektive forsegling: For det første bliver man hurtigere klam om ørerne med Sennheiser. Med Bose kan man høre musik i timevis uden at tænke på det, men selv om Sennheiser sidder rart og blødt på kraniet, bliver man altså hurtigere svedig.

Den anden ulempe er, når man er ude og gå, hvor ens fodtrin forplanter sig gennem hovedtelefonerne og ind i kraniet og lyder som små baspulser. Her er Sony værst, men på Sennheiser er det også hørbart. Bose trækker klart det længste strå i denne henseende, da man endda kan jogge og løbe, uden at ens trin høres gennem musikken.

Foto: Sennheiser
Foto: Sennheiser

 

Lydkvaliteten i øvrigt
Så til det vigtigste, nemlig hvordan hovedtelefoner lyder med musik. Og PXC 550 Wireless lyder rigtig godt. Hvor Bose har fyldig bas og er noget mellemtonefokuseret, har Sennheiser en lige så fyldig basgengivelse, men også mere luftige overtoner. Hvis du er glad for musik med akustiske instrumenter, skildrer Sennheiser den mere troværdigt i et større og mere opløst lydbillede.

Sennheiser er på niveau med Sony her, mens Bose mangler det lille ekstra. Til jazz, folk og akustisk pop er Sennheiser simpelthen bedst. De fungerer også rigtig godt til rock og hiphop.

Så skulle man tro, at klassisk også fungerer glimrende, og det gør det, hvis man bruger ledning. I trådløs tilstand står det derimod klart, at hovedtelefonerne ikke helt er kraftige nok. For at gøre plads til det store dynamikområde i klassisk musik er det gennemsnitlige lydniveau nemlig lavere, og selv på maksimal volumen er Sennheiser i den lave ende. Det kan løses ved at sætte ledning på, så kan man spille højere.

Selfie-tid: Ude ved en byggeplads kunne Sennheiser og Bose prale af omtrent lige god støjreduktion. Foto: Geir Gråbein Nordby
Selfie-tid: Ude ved en byggeplads kunne Sennheiser og Bose prale af omtrent lige god støjreduktion. Foto: Geir Gråbein Nordby

 

Støjreduktion
Hvad aktiv støjreduktion angår, arbejder Sennheiser længere ned i frekvensområdet end Bose. De slipper flere højfrekvente lyde ind, mens dem længere ned i registeret lukkes mere effektivt ude. Sidder man og taster løs ved computeren, så lyder tastaturet højere med Sennheiser end med Bose QC35.

Teoretisk set burde det betyde, at vokaler samt musikinstrumenter i mellemtoneområdet blev endnu klarere adskilt fra støjen med Sennheiser, men efter at have stået ved en byggeplads og lyttet til begge kan jeg sige, at det er hip som hap: Støjen undertrykkes omtrent lige effektivt med Sennheiser og Bose.

 

Andre funktioner
Ligesom Sony MDR-1000X kan Sennheiser lukke lyd fra omgivelserne ind, når man har brug for det. Hos Sony er funktionen vedvarende aktiveret, så man kan høre omgivelserne gennem musikken. Hvilket kan være nyttigt i visse situationer.

Med Sennheiser er det lidt anderledes. Hvis nogen taler til dig, eller der er noget andet, du gerne vil høre, dobbelttapper du på højre ørekop. Så lukkes omgivende lyde ind, og musikken går samtidig på pause. Dobbelttap en gang til, og musikken starter igen, mens omgivelserne atter lukkes ude.

 

Styr musikken
Ligesom med Sony og Bose kan musikken styres på højre ørekop. Sennheiser og Sony gør det lidt smartere, ved at man swiper frem og tilbage for at skifte sang, mens op og ned styrer volumen. Hos Bose er der fysiske knapper til at skrue op og ned og sætte musikken på pause, hvilket ikke er helt så brugervenlig, da man skal kende knappernes fysiske placering. Point til Sennheiser.

 

Smart afbryder
At tænde og slukke for PXC 550 Wireless er nemt: For at slukke dem holder man en ørekop i hver hånd og vrider dem indad, til det siger klik. Omvendt tændes hovedtelefonerne ved at folde ørekopperne ud igen, klar til at tage på hovedet. Så parres de også automatisk med den sidst benyttede enhed.

Hvad vi til gengæld ikke kan lide, er at Sennheiser ikke slukker automatisk, men dræner batteriet helt, hvis man glemmer at slukke dem. Lidt kortsynet.

For at slukke hovedtelefonerne drejer man ørekopperne indad, så konstruktionen bliver helt flad. Vrid kopperne tilbage, og de tændes igen. Foto: Sennheiser
For at slukke hovedtelefonerne drejer man ørekopperne indad, så konstruktionen bliver helt flad. Vrid kopperne tilbage, og de tændes igen. Foto: Sennheiser

 

Konklusion
Sennheiser PXC 550 Wireless er nogle rigtig gode hovedtelefoner. De holder støj ude og musik inde, og musikken lyder og åbent og luftigt. Lydkvaliteten er endnu bedre end med Bose QuietComfort 35; her er Sennheiser mere på niveau med Sony MDR-1000X. Desuden lækker de meget lidt musik ud til folk omkring dig. Bose lækker meget mere og lyder derfor også dårligere, hvis man slukker støjreduktionen.

PXC 550 Wireless har ikke et så stort problem som Sony med, at ens fodtrin trænger igennem musikken og ind i kraniet. De er dog heller ikke så gode på dette område som Bose, hvor skridtene forsvinder som dug for solen. Hvilket er et direkte resultat af, at Bose ikke er så lukkede. En anden ulempe ved, at Sennheiser forsegler ørerne så effektivt, er at man er lidt hurtigere bliver svedig.

Brugervenligheden ved Sennheiser PXC 550 Wireless er generelt god, og vi kan godt lide, at man kan justere mængden af støjreduktion. Men vi bryder os ikke om placeringen af Bluetooth-knappen, som er umulig at finde med hovedtelefonerne på. Den er lille og sidder åndssvagt under ørebøjlen.

Og selv om Smart Pause er en god idé med automatisk pause og genstart af musikken, når man tager hovedtelefonerne af og på, kan det løbe lidt løbsk, når man bevæger sig. Vi foretrækker at have funktionen slukket.

Det, vi savner mest ved PXC 550, er højere gain. Lyden kan blive lidt lav, især på klassisk musik. Det kan dog løses ved at sætte ledning på.

Foto: Sennheiser
Praktisk bæretaske medfølger. Foto: Sennheiser
Sennheiser har tidligere haft succes med Momentum Wireless, som er blandt de mest luksuriøse i klassen. Nu PXC 550 Wireless her, som direkte tager kampen op mod Bose QuietComfort 35. Hvor Momentum Wireless henvender sig til retro-fans med deres skarpe kanter, brune læderpuder og hovedbøjle i anodiseret aluminium, er PXC 550 mere afdæmpede i sort og har afrundede kanter, som gør dem mere rejsevenlige. De har også en endnu mere behagelig pasform.Hvad kvalitetsindtryk angår, er PXC 550 i klasse med Bose QC35 og Sony MDR-1000X. De har omtrent samme opgivne batterikapacitet som Bose og Sony, altså 20 timer i trådløs tilstand med støjreduktion aktiveret. Sætter du ledning til, kan de holde i 30 timer med støjreduktion. Når batteriet er tomt, virker de med ledning – uden støjreduktion.[caption id="attachment_67239" align="alignnone" width="1000"]Foto: Sennheiser PXC 550 Wireless har et nedtonet sort udseende. Foto: Sennheiser[/caption] Førstegangsopkobling Første gang du tænder hovedtelefonerne, skal du trykke på Bluetooth-knappen. Den er ret lille og sidder gemt under den bøjle, der forbinder den ene ørekop til hovedbøjlen. En meget klodset placering efter min mening.Støjreduktionen har sin egen knap med tre trin: Slukket, variabel og fuld. I variabel tilstand kan du vælge, hvor meget støjreduktion du vil have. Her skal man bruge app’en CapTune til iOS og Android; Windows Mobile understøttes ikke.På ørekoppen kan man også aktivere Smart Pause, som sætter afspilningen fra mobilen på pause, når man tager hovedtelefonerne af, og starter den igen, når man sætter dem tilbage på ørerne. En rigtig god idé, der fungerer okay. Men hvis man nikker for meget med hovedet i takt til musikken, kan sidstnævnte pause og starte helt tilfældigt, og det samme, hvis man går med tunge skridt. Selv foretrækker jeg derfor at slå funktionen fra.[caption id="attachment_67243" align="alignnone" width="1000"]Bluetooth-knappens placering er klodset og irriterende. Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede Bluetooth-knappens placering er klodset og irriterende. Foto: Geir Gråbein Nordby, Lyd & Billede[/caption]Samtaler Når jeg taler i telefon via Sennheisers hovedtelefoner, går modpartens stemme klart og tydeligt igennem, og vedkommende har heller ingen problemer med at høre mig. Det er dog stadig et stykke vej op til Bose, hvor min stemme lyder både klarere og mere fyldigt for modtageren end med Sennheiser, som gengiver min tale lidt tyndere og mere indelukket. Det var ikke svært at høre, hvad jeg sagde, på nogen af dem, men Bose har altså overtaget på samtaler. Ikke meget lydlækage Med musik bliver det tydeligt, at Sennheiser – ligesom Sony MDR-1000X – forsegler bedre end Bose og altså ikke lukker så meget lyd ud. Bose lækker mere end de fleste andre lukkede hovedtelefoner, vi har hørt, så folk omkring dig kan høre din musik. Det giver også væsentlig tyndere og mere livløs lyd på musikken, hvis støjreduktionen er slukket. Sennheiser lyder med andre ord klart bedre end Bose med støjreduktionen slået fra.Der er dog to ulemper ved den mere effektive forsegling: For det første bliver man hurtigere klam om ørerne med Sennheiser. Med Bose kan man høre musik i timevis uden at tænke på det, men selv om Sennheiser sidder rart og blødt på kraniet, bliver man altså hurtigere svedig.Den anden ulempe er, når man er ude og gå, hvor ens fodtrin forplanter sig gennem hovedtelefonerne og ind i kraniet og lyder som små baspulser. Her er Sony værst, men på Sennheiser er det også hørbart. Bose trækker klart det længste strå i denne henseende, da man endda kan jogge og løbe, uden at ens trin høres gennem musikken.[caption id="attachment_67238" align="alignnone" width="1000"]Foto: Sennheiser Foto: Sennheiser[/caption] Lydkvaliteten i øvrigt Så til det vigtigste, nemlig hvordan hovedtelefoner lyder med musik. Og PXC 550 Wireless lyder rigtig godt. Hvor Bose har fyldig bas og er noget mellemtonefokuseret, har Sennheiser en lige så fyldig basgengivelse, men også mere luftige overtoner. Hvis du er glad for musik med akustiske instrumenter, skildrer Sennheiser den mere troværdigt i et større og mere opløst lydbillede.Sennheiser er på niveau med Sony her, mens Bose mangler det lille ekstra. Til jazz, folk og akustisk pop er Sennheiser simpelthen bedst. De fungerer også rigtig godt til rock og hiphop.Så skulle man tro, at klassisk også fungerer glimrende, og det gør det, hvis man bruger ledning. I trådløs tilstand står det derimod klart, at hovedtelefonerne ikke helt er kraftige nok. For at gøre plads til det store dynamikområde i klassisk musik er det gennemsnitlige lydniveau nemlig lavere, og selv på maksimal volumen er Sennheiser i den lave ende. Det kan løses ved at sætte ledning på, så kan man spille højere.[caption id="attachment_67241" align="alignnone" width="1000"]Selfie-tid: Ude ved en byggeplads kunne Sennheiser og Bose prale af omtrent lige god støjreduktion. Foto: Geir Gråbein Nordby Selfie-tid: Ude ved en byggeplads kunne Sennheiser og Bose prale af omtrent lige god støjreduktion. Foto: Geir Gråbein Nordby[/caption] Støjreduktion Hvad aktiv støjreduktion angår, arbejder Sennheiser længere ned i frekvensområdet end Bose. De slipper flere højfrekvente lyde ind, mens dem længere ned i registeret lukkes mere effektivt ude. Sidder man og taster løs ved computeren, så lyder tastaturet højere med Sennheiser end med Bose QC35.Teoretisk set burde det betyde, at vokaler samt musikinstrumenter i mellemtoneområdet blev endnu klarere adskilt fra støjen med Sennheiser, men efter at have stået ved en byggeplads og lyttet til begge kan jeg sige, at det er hip som hap: Støjen undertrykkes omtrent lige effektivt med Sennheiser og Bose. Andre funktioner Ligesom Sony MDR-1000X kan Sennheiser lukke lyd fra omgivelserne ind, når man har brug for det. Hos Sony er funktionen vedvarende aktiveret, så man kan høre omgivelserne gennem musikken. Hvilket kan være nyttigt i visse situationer.Med Sennheiser er det lidt anderledes. Hvis nogen taler til dig, eller der er noget andet, du gerne vil høre, dobbelttapper du på højre ørekop. Så lukkes omgivende lyde ind, og musikken går samtidig på pause. Dobbelttap en gang til, og musikken starter igen, mens omgivelserne atter lukkes ude. Styr musikken Ligesom med Sony og Bose kan musikken styres på højre ørekop. Sennheiser og Sony gør det lidt smartere, ved at man swiper frem og tilbage for at skifte sang, mens op og ned styrer volumen. Hos Bose er der fysiske knapper til at skrue op og ned og sætte musikken på pause, hvilket ikke er helt så brugervenlig, da man skal kende knappernes fysiske placering. Point til Sennheiser. Smart afbryder At tænde og slukke for PXC 550 Wireless er nemt: For at slukke dem holder man en ørekop i hver hånd og vrider dem indad, til det siger klik. Omvendt tændes hovedtelefonerne ved at folde ørekopperne ud igen, klar til at tage på hovedet. Så parres de også automatisk med den sidst benyttede enhed.Hvad vi til gengæld ikke kan lide, er at Sennheiser ikke slukker automatisk, men dræner batteriet helt, hvis man glemmer at slukke dem. Lidt kortsynet.[caption id="attachment_67237" align="alignnone" width="1000"]For at slukke hovedtelefonerne drejer man ørekopperne indad, så konstruktionen bliver helt flad. Vrid kopperne tilbage, og de tændes igen. Foto: Sennheiser For at slukke hovedtelefonerne drejer man ørekopperne indad, så konstruktionen bliver helt flad. Vrid kopperne tilbage, og de tændes igen. Foto: Sennheiser[/caption] Konklusion Sennheiser PXC 550 Wireless er nogle rigtig gode hovedtelefoner. De holder støj ude og musik inde, og musikken lyder og åbent og luftigt. Lydkvaliteten er endnu bedre end med Bose QuietComfort 35; her er Sennheiser mere på niveau med Sony MDR-1000X. Desuden lækker de meget lidt musik ud til folk omkring dig. Bose lækker meget mere og lyder derfor også dårligere, hvis man slukker støjreduktionen.PXC 550 Wireless har ikke et så stort problem som Sony med, at ens fodtrin trænger igennem musikken og ind i kraniet. De er dog heller ikke så gode på dette område som Bose, hvor skridtene forsvinder som dug for solen. Hvilket er et direkte resultat af, at Bose ikke er så lukkede. En anden ulempe ved, at Sennheiser forsegler ørerne så effektivt, er at man er lidt hurtigere bliver svedig.Brugervenligheden ved Sennheiser PXC 550 Wireless er generelt god, og vi kan godt lide, at man kan justere mængden af støjreduktion. Men vi bryder os ikke om placeringen af Bluetooth-knappen, som er umulig at finde med hovedtelefonerne på. Den er lille og sidder åndssvagt under ørebøjlen.Og selv om Smart Pause er en god idé med automatisk pause og genstart af musikken, når man tager hovedtelefonerne af og på, kan det løbe lidt løbsk, når man bevæger sig. Vi foretrækker at have funktionen slukket.Det, vi savner mest ved PXC 550, er højere gain. Lyden kan blive lidt lav, især på klassisk musik. Det kan dog løses ved at sætte ledning på.[caption id="attachment_67236" align="alignnone" width="1000"]Foto: Sennheiser Praktisk bæretaske medfølger. Foto: Sennheiser[/caption]
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement med eller uden SF Anytime Stor velkomstgave
Bedste pris på Sennheiser PXC 550 Wireless
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Type: Over-ear, trådløse, lukkede

Tilslutning: 3,5 mm, Bluetooth 4.2

Aktiv støjreduktion: Ja

Foldbare: Ja

Kontrol/mikrofon: Ja

Drivere: (ikke specificeret)

Vægt: 227 g

Pris: 2999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Test
Sonos Amp

Dobbelt kraft

Endelig en Sonos-forstærker kraftig nok til at drive ordentlige højttalere med overbevisning. Og selvfølgelig med fuld multirumsfunktion.

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+

Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.

Handsker til touch-skærme

Brug mobilen uden at fryse om fingrene.

Lukket topmodel og forstærker fra Focal

De fantastiske Utopia har fået et lukket alternativ i form af Stellia. Focal giver os også lige hovedtelefonforstærkeren Arche, nu de er i gang.

Gruppetest
Seks 4K-TV’er i budgetklassen

Et godt TV nummer 2

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Canon gravlægger spejlrefleks

Med det nye spejlløse EOS RP ser vi enden på spejlreflekskameraerne.

Trådløs soundbar fra McIntosh

Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.

Topsejt rejsekamera fra Fujifilm

Fujifilm X-T30 får lav pris og vilde egenskaber.

anmeldelse
The Truth Matters

Løgnene bag Irak-krigen

Bush-regeringen løj om årsagerne til den anden Irak-krig – og pressen undlod at stille dem til ansvar.

anmeldelse
The Predator (2018)

Et pust fra ­fortiden

Ikke et remake, men en mislykket fortsættelse af og en trist homage til originalfilmen fra 1987.

16x zoom fra Olympus

Kompakt 12-200 mm zoom.

Tre nye Leica specialobjektiver

Sådan ser de ud, de tre specialobjektiver, som Leica for nylig udsendte til M-systemet.

Test
Nikon Z6

Fuldtræffer med fuldformat

Det billigste er det bedste i Nikons nye Z-serie af systemkameraer.

anmeldelse
Peppermint

Fuldstændig ­uengagerende

Blodtørstig Jennifer Garner i blodfattig actionkliché.

Audiovector slipper musikken fri

Med jording af højttalerne er det lykkedes Audiovector at forbedre lyden.

anmeldelse
BlacKkKlansman

En politisk ­knytnæve

Spike Lee leverer en af sine bedste film – om racehad før og nu.

Bedre skærmkalibrering

Datacolor har forbedret kalibreringen.

Test
Nokia 5.1 Plus

Billig Nokia ­overrasker en smule

Nokia 5.1 Plus er på flere punkter bedre, end man med rette kan forvente til prisen. Men man kommer ikke uden om et par kompromiser.

Test
Audeze Mobius

Ud af hovedet-oplevelse

Audezes luksus-headset laver om på hovedtelefonernes grundregler. Og så lyder det godt!

anmeldelse
Velvet Buzzsaw

Kunstnerisk mord

Et relativt mislykket genremiks mellem ironisk satire og slasher-film.

anmeldelse
Velvet Buzzsaw

Kunstnerisk mord

Et relativt mislykket genremiks mellem ironisk satire og slasher-film.

Udendørs og indbyggede højttalere fra Sonos

Serien, der er produceret sammen med Sonance, er især egnet til den nye Amp.

Gruppetest
5 budget-pickupper

Den vigtigste del

En ny og bedre pickup er den enkleste og bedste løsning til bedre lyd.

De første billeder fra Lumix S1R

Vi har fotograferet med Panasonics nye flagskib, som kan tage billeder på op til 187 megapixel!

Hovedtelefoner til skydespil

Logitech har udviklet en helt ny lydteknologi specielt til skydespil.

Test
Denon CEOL N10

Bonsai-stereo

Denons dværganlæg udfordrer Sonos-højttalere og soundbars på deres hjemmebane.

Flere Pentax-objektiver

Mens vi venter på nye kameraer, kan vi glæde os over to nye vidvinkelobjektiver.

Gruppetest
5 premium gaming laptops

Fem af de seje

Der skal godt grej til, når der skal games. Vi har haft fem laptops, der ikke stikker op for bollemælk, med på slagmarken.