annonce
annonce

Jays a-Jays One+

Drop de gamle – køb disse!

Her den den billigste og bedste erstatning for ørepropperne, som fulgte med mobilen.

Fyldig lyd Varm klang Fjernbetjening og mic
Lovlig afslappet diskant

De fleste har oplevet det. Ørepropperne, som følger med mobilen eller iPod´en, sidder dårligt i øret. Lydkvaliteten bliver derefter med tynd bas og skinger diskant. Så kan man gå ud og købe et nyt sæt ørepropper i håb om, at de er bedre. Noget man aldrig har en garanti for.

Men Jays har mange gode alternativer til dårlige ørepropper. A-Jays Four er en af modellerne, vi har testet og anbefalet. A-Jays One+ er endnu billigere, men har alligevel en praktisk flad kabel, som ikke filtrer sammen, hvilket er en kæmpe bonus for mobilbrugere.

Fjernbetjening til mobil og mikrofon gør det muligt at svare og ringe op og føre en samtale eller styre musikafspilningen. Den støtter ikke bare iPhone men også et bredt udvalg af Android-mobiler.

Fem par silikonepropper følger med ørepropperne, og det er vigtigt, at man prøver sig frem for at finde et par, som sidder godt i ørerne. Kun sådan kan man få maksimalt ud af lydkvaliteten i ørepropperne.

Ørepropperne lyder godt. Vældig godt faktisk. Klangbalancen er behagelig varm og fyldig. Med et for mange kærkomment fokus på basgengivelsen. Det giver ørepropperne et stort fortrin sammenlignet med det meste, som følger med smartphones nu om dage. Den fyldige lyd er mere ørevenlig i længden, og når diskanten er afslappet nok, til at den aldrig lyder aggressivt, tager det lang tid, før lytte trætheden sætter ind med A-Jays One+.

Lydbilledet er åbent nok til at klangfarver og detaljer slipper fint igennem, og man føler egentlig ikke, at ørepropperne maskerer noget i musikken. Til den lave pris er der ikke noget at klage over. Disse ørepropper er meget bedre end prisen indikerer og vil give enhver iPod- eller smartphone-bruger meget bedre lyd.

De fleste har oplevet det. Ørepropperne, som følger med mobilen eller iPod´en, sidder dårligt i øret. Lydkvaliteten bliver derefter med tynd bas og skinger diskant. Så kan man gå ud og købe et nyt sæt ørepropper i håb om, at de er bedre. Noget man aldrig har en garanti for. Men Jays har mange gode alternativer til dårlige ørepropper. A-Jays Four er en af modellerne, vi har testet og anbefalet. A-Jays One+ er endnu billigere, men har alligevel en praktisk flad kabel, som ikke filtrer sammen, hvilket er en kæmpe bonus for mobilbrugere. Fjernbetjening til mobil og mikrofon gør det muligt at svare og ringe op og føre en samtale eller styre musikafspilningen. Den støtter ikke bare iPhone men også et bredt udvalg af Android-mobiler. Fem par silikonepropper følger med ørepropperne, og det er vigtigt, at man prøver sig frem for at finde et par, som sidder godt i ørerne. Kun sådan kan man få maksimalt ud af lydkvaliteten i ørepropperne. Ørepropperne lyder godt. Vældig godt faktisk. Klangbalancen er behagelig varm og fyldig. Med et for mange kærkomment fokus på basgengivelsen. Det giver ørepropperne et stort fortrin sammenlignet med det meste, som følger med smartphones nu om dage. Den fyldige lyd er mere ørevenlig i længden, og når diskanten er afslappet nok, til at den aldrig lyder aggressivt, tager det lang tid, før lytte trætheden sætter ind med A-Jays One+. Lydbilledet er åbent nok til at klangfarver og detaljer slipper fint igennem, og man føler egentlig ikke, at ørepropperne maskerer noget i musikken. Til den lave pris er der ikke noget at klage over. Disse ørepropper er meget bedre end prisen indikerer og vil give enhver iPod- eller smartphone-bruger meget bedre lyd.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Jays a-Jays One+
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-