annonse
annonse
Test af: Jays a-Jays One+

Drop de gamle – køb disse!

Her den den billigste og bedste erstatning for ørepropperne, som fulgte med mobilen.

Lyd & Billede mener

Fyldig lyd Varm klang Fjernbetjening og mic
Lovlig afslappet diskant
annonse

De fleste har oplevet det. Ørepropperne, som følger med mobilen eller iPod´en, sidder dårligt i øret. Lydkvaliteten bliver derefter med tynd bas og skinger diskant. Så kan man gå ud og købe et nyt sæt ørepropper i håb om, at de er bedre. Noget man aldrig har en garanti for.

Men Jays har mange gode alternativer til dårlige ørepropper. A-Jays Four er en af modellerne, vi har testet og anbefalet. A-Jays One+ er endnu billigere, men har alligevel en praktisk flad kabel, som ikke filtrer sammen, hvilket er en kæmpe bonus for mobilbrugere.

Fjernbetjening til mobil og mikrofon gør det muligt at svare og ringe op og føre en samtale eller styre musikafspilningen. Den støtter ikke bare iPhone men også et bredt udvalg af Android-mobiler.

Fem par silikonepropper følger med ørepropperne, og det er vigtigt, at man prøver sig frem for at finde et par, som sidder godt i ørerne. Kun sådan kan man få maksimalt ud af lydkvaliteten i ørepropperne.

Ørepropperne lyder godt. Vældig godt faktisk. Klangbalancen er behagelig varm og fyldig. Med et for mange kærkomment fokus på basgengivelsen. Det giver ørepropperne et stort fortrin sammenlignet med det meste, som følger med smartphones nu om dage. Den fyldige lyd er mere ørevenlig i længden, og når diskanten er afslappet nok, til at den aldrig lyder aggressivt, tager det lang tid, før lytte trætheden sætter ind med A-Jays One+.

Lydbilledet er åbent nok til at klangfarver og detaljer slipper fint igennem, og man føler egentlig ikke, at ørepropperne maskerer noget i musikken. Til den lave pris er der ikke noget at klage over. Disse ørepropper er meget bedre end prisen indikerer og vil give enhver iPod- eller smartphone-bruger meget bedre lyd.

Læs også:

Årets anbefalede hovedtelefoner

Et par gode hovedtelefoner kan give dig musikoplevelser, du ikke troede, var muligt, og det bare for nogle få hundrede kroner.

Alle gode ting er tre-vejs

Ultimate Ears TripleFi 10 har tre højttalerelementer i hver prop, for krystalklar lyd i hele frekvensområdet.

Kraftfuld komfort

Blandt de to hovedtelefoner, som imponerede os mest i 2011, var det T70 som knebent stak af med sejren. Her er grunden.

Løfter lydkvaliteten til himmels

Små bærbare hovedtelefonforstærkere kan være en forfriskende og markant lydforbedring. Men at de skulle blive så gode som denne, havde jeg ikke troet.

Kurerer flyskræk

Man skal ikke lade sig lokke af et smart design. Men af og til kan der ligge en overraskelse på lur.

Pseudo-surround fra Sony

Er du én af dem der stadig holder fast i PC’en som spillemaskine, kan et headset være et fornuftigt køb. Udvalget er stort, og nu byder også Sony sig til. Men hvorfor nøjes med stereo når du kan får virtuel surround?

Basglad sværvægter

Monster er gået fra 0-100 på rekordtid med sine ørepropper og hovedtelefoner. Når man hører dem, forstår man hvorfor.

Så bliv dog siddende!

Sports-høretelefoner kan man ikke bruge til ret meget, hvis de ikke sidder som støbt i øret. Det gør AKG K326 ikke.

På forsiden nå

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...

Klipsch Heritage HP-3

Hovedtelefoner til 13.000 kroner er ikke hverdagskost. Endnu mere specielt er det, at de kommer fra en producent, der ikke...
annonse
annonse
annonse
annonse