annonce
annonce

6 x 46/47” LCD

Komplet tv-oplevelse

Nyt tv til jul? Vi har testet seks fede og veludstyrede tv, som kan få plads under juletræet uden helt at tømme tegnebogen!

Tro det eller ej: Det er ikke længere nødvendigt at købe ”deluxe-udgaven” for at få adgang til alle de nyeste tv-finesser. Tv i mellemprisklassen har nu fået både finesser og billedkvalitet, som tidligere var forbeholdt de allerdyreste topmodeller.

Grunden er ganske enkel: For at skabe et bredt nok nedslagsfelt for 3D-film og smarte tjenester, har producenterne set sig nødsaget til at tilbyde disse finesser ikke bare på deres topmodeller, men også nedad i sortimentet. Det er utvivlsomt gode nyheder for os, som ikke ønsker at brænde hele husholdningsbudgettet af for at hænge et tv på væggen.

Perfekt kompromis
I år har vi set, at de store skærme på 50”-55”  er faldet i pris, hvilket også sætter pres på de mindre tv. 46”-47”-modellerne er de mest populære størrelser, fordi de byder på et passende stort billede i de fleste stuer uden at optage for meget plads eller blive for dominerende. Det byder på væsentligt større billedareal end 40”-42”-modellerne samtidig med, at de er et godt stykke under pladsbehovet til en 50”-model.

Testen
Vi har samlet en håndfuld 46” og 47”-modeller i prisklassen 9-12.000 kroner fra de mest kendte leverandører. Alle tv er godt udstyret med den seneste teknologi som 3D og smarte funktioner samt trådløst internet, som forenkler tilslutningen. Samtlige tv er også LCD-baserede skærme med kantmonteret LED-belysning, som er den mest udbredte teknologi i dag.

Således tester vi
Vi har lagt vægt på at teste tv’erne således, som de normalt vil blive brugt, med varieret tv-indhold (tv, dvd/Blu-ray) og under forskellige lysforhold. Målet har været at kåre det bedste tv i prisklassen samt det produkt, der giver mest kvalitet for pengene.

Findes også i større udgave
Flere af testdeltagerne kan også købes i større 55” udgaver såvel som mindre 40”-42” versioner ofte med lille prisforskel. Dermed er der ikke noget i vejen for, at finde testvinderen frem i en størrelse, som passer bedre til netop din stue.

Bedste pris på 6 x 46/47” LCD
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-