annonse
annonse
annonse

LaCie Network Space 2

LaCie Network Space 2

Nydelig på skrivebordet Larmer stort set ikke
Meget begrænsede funktioner Kun én harddisk

LaCie er bedst kendt for deres eksterne harddiske, og deres Network Space 2 ligner da også fuldstændig en af disse. En nydelig, blankpoleret lille kasse med en blå diode på fronten. Både på front og bagside sidder der en USB-indgang. Den på fronten gør, at du nemt kan tilslutte en ekstern harddisk eller USB-nøgle for på den måde at overføre filer til den indbyggede harddisk. Den på bagsiden bruges til at slutte enheden direkte til en computer uden om netværket.

Fordi kassen har den størrelse, den har, er der ikke plads til at ændre eller udbygge lagerpladsen. Det er lidt ærgerligt og utypisk for rigtige NAS-servere. LaCie Network Space 2 fås i størrelserne 1 terabyte og 2 terabytes.

Forrygende simpelt
Softwaren, der følger med Lacies netværks-harddisk, hedder Lacie Network Assistant, og efter at have installeret den er der adgang til enheden. Det står dog hurtigt klart, at det her er en meget simpel NAS, og funktionerne er stærkt begrænsede.

Ligesom designet er filsystemet meget enkelt. Du har to mapper, hvoraf den ene er privat, og den anden er offentligt tilgængelig for netværket. Hver bruger på netværket får tildelt sin egen private mappe, men ellers er der ikke de store muligheder for at lave ekstra mapper. Der er en download-funktion, mulighed for at streame musik og video til andre enheder og sidst, men ikke mindst mulighed for at bruge harddisken som backup til din Mac (Time Machine).

Konklusion
På grund af sit enkle design og sine simple funktioner er LaCie Network Space 2 en NAS, der primært vil tiltale folk, som ellers ville have købt en almindelig ekstern harddisk. Den er utrolig nem at sætte op, nydelig at se på og larmer ikke synderligt. Der er dog mere harddisk end NAS over LaCies løsning, og er man ude efter avancerede funktioner som f.eks. netværks-adgang eller en ting som One-touch kopiering, skal man kigge andetsteds.

LaCie er bedst kendt for deres eksterne harddiske, og deres Network Space 2 ligner da også fuldstændig en af disse. En nydelig, blankpoleret lille kasse med en blå diode på fronten. Både på front og bagside sidder der en USB-indgang. Den på fronten gør, at du nemt kan tilslutte en ekstern harddisk eller USB-nøgle for på den måde at overføre filer til den indbyggede harddisk. Den på bagsiden bruges til at slutte enheden direkte til en computer uden om netværket. Fordi kassen har den størrelse, den har, er der ikke plads til at ændre eller udbygge lagerpladsen. Det er lidt ærgerligt og utypisk for rigtige NAS-servere. LaCie Network Space 2 fås i størrelserne 1 terabyte og 2 terabytes. Forrygende simpelt Softwaren, der følger med Lacies netværks-harddisk, hedder Lacie Network Assistant, og efter at have installeret den er der adgang til enheden. Det står dog hurtigt klart, at det her er en meget simpel NAS, og funktionerne er stærkt begrænsede. Ligesom designet er filsystemet meget enkelt. Du har to mapper, hvoraf den ene er privat, og den anden er offentligt tilgængelig for netværket. Hver bruger på netværket får tildelt sin egen private mappe, men ellers er der ikke de store muligheder for at lave ekstra mapper. Der er en download-funktion, mulighed for at streame musik og video til andre enheder og sidst, men ikke mindst mulighed for at bruge harddisken som backup til din Mac (Time Machine). Konklusion På grund af sit enkle design og sine simple funktioner er LaCie Network Space 2 en NAS, der primært vil tiltale folk, som ellers ville have købt en almindelig ekstern harddisk. Den er utrolig nem at sætte op, nydelig at se på og larmer ikke synderligt. Der er dog mere harddisk end NAS over LaCies løsning, og er man ude efter avancerede funktioner som f.eks. netværks-adgang eller en ting som One-touch kopiering, skal man kigge andetsteds.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på LaCie Network Space 2
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 1 TB
  • Gigabit Ethernet
  • USB
  • Medie-server
  • iTunes-server
  • BitTorrent-klient
  • Mål: 4,5 x 19,3 x 11,7 cm
  • Vægt: 0,95 kg
Pris: 1000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-