annonse
annonse
annonse

test: 6 mobiltelefoner

Mobiler til ønskelisten

Mange fornyer deres mobilabonnement til jul. Her er der flest nye modeller at vælge imellem.

I betragtning af hvor vigtig mobiltelefonen er blevet i hverdagen, er det ikke underligt, at mange går og tæller ugerne, til abonnementet skal fornyes. Så kan man endelig få fat i det nyeste og bedste. Takket være tilskud er vi ret forkælede i Skandinavien og kan få de bedste modeller, fordi vi betaler dem over lang tid. Forskellen pr. måned for en mellemklasse- og en topmodel er faktisk ikke så stor.

Siden vores sammenligningstest i sommers har begge topspillerne Apple og Samsung udsendt nye modeller, og der er reelle forbedringer i forhold til tidligere modeller. Vi følger op med nogle udfordrere, hvor vi er glade for at se klassiske Nokia tilbage i kampen.

(Foto: Producent)

Desværre er hverken iPhone X eller LG’s flagskibsmodel V30 i skrivende stund kommet ind til test. Men med lidt held kan du læse om dem på vores website, lydogbillede.dk, og få et komplet overblik over de nyeste modeller.

Det, der er sket siden i sommers, er at alle nu har fået de nyeste processorer om bord, hvilket både gør telefonerne meget hurtige og mere energieffektive. Skærmene bliver stadig større og mere højopløste.

(Foto: Producent)

Der er også flere, der vælger at droppe hovedtelefonstikket. Så sørg for, at der er en adapter, hvis du vil beholde dine gamle høretelefoner. Eller tjek nogle af vores tests af trådløse hovedtelefoner og hørepropper. Det er faktisk meget praktisk, og både batterilevetid og lydkvalitet er forbedret betydeligt de seneste år.

Brug menuen til venstre for at læse om flere produkter
Bedste pris på 6 mobiltelefoner
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Apple iPhone 8 Plus 7.100 kr.
  • Asus ZenFone 4 4.000 kr.
  • Motorola Moto Z2 Force 6.000 kr.
  • Nokia 8 4.300 kr.
  • Sony Xperia XZ1 5.500 kr.
  • Samsung Galaxy Note 8 7.750 kr.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-