annonse
annonse

Test af: 6 mobiltelefoner

Mobiler til ønskelisten

Mange fornyer deres mobilabonnement til jul. Her er der flest nye modeller at vælge imellem.

annonse

I betragtning af hvor vigtig mobiltelefonen er blevet i hverdagen, er det ikke underligt, at mange går og tæller ugerne, til abonnementet skal fornyes. Så kan man endelig få fat i det nyeste og bedste. Takket være tilskud er vi ret forkælede i Skandinavien og kan få de bedste modeller, fordi vi betaler dem over lang tid. Forskellen pr. måned for en mellemklasse- og en topmodel er faktisk ikke så stor.

Siden vores sammenligningstest i sommers har begge topspillerne Apple og Samsung udsendt nye modeller, og der er reelle forbedringer i forhold til tidligere modeller. Vi følger op med nogle udfordrere, hvor vi er glade for at se klassiske Nokia tilbage i kampen.

Desværre er hverken iPhone X eller LG’s flagskibsmodel V30 i skrivende stund kommet ind til test. Men med lidt held kan du læse om dem på vores website, lydogbillede.dk, og få et komplet overblik over de nyeste modeller.

Det, der er sket siden i sommers, er at alle nu har fået de nyeste processorer om bord, hvilket både gør telefonerne meget hurtige og mere energieffektive. Skærmene bliver stadig større og mere højopløste.

Der er også flere, der vælger at droppe hovedtelefonstikket. Så sørg for, at der er en adapter, hvis du vil beholde dine gamle høretelefoner. Eller tjek nogle af vores tests af trådløse hovedtelefoner og hørepropper. Det er faktisk meget praktisk, og både batterilevetid og lydkvalitet er forbedret betydeligt de seneste år.

Test af: Moto Z2 Force

Moto Z2 Force er et forsøg på at kombinere sidste års supertynde Moto Z og den mere solide Z Force. Og nok er den stadig imponerende tynd, men det erLæs hele testen her...

Test af: Apple iPhone 8 Plus

Det kedelige ved iPhone 8 er, at den ser næsten præcis ligesådan ud som iPhone 7. Den burde snarere have heddet iPhone 7s. Forskellen er, at bagsiden er af glasLæs hele testen her...

Test af: Sony Xperia XZ1

Xperia XZ1 er en nedtonet version af den ekstreme XZ Premium. Væk er den store 4K-skærm, og i stedet har vi fået en billigere model, men med de fleste funktionerLæs hele testen her...

Test af: Samsung Galaxy Note 8

Traditionelt har Note-modellerne været kolosser, som ingen almindelig bruger ville forsøge at tvinge ned i lommen. Men Galaxy Note 8 er faktisk kun nogle millimeter større end Galaxy S8+. DenLæs hele testen her...

Test af: Nokia 8

I et marked med stor konkurrence kæmper Nokia for igen at få en fod inden for døren. Eventyret med Microsoft slog fejl, og Nokia-telefoner produceres nu på licens af HMDLæs hele testen her...

Test af: Asus Zenfone 4

Taiwanske Asus er på ingen måde et ukendt navn. Inden for computere og især gaming-udstyr er de blandt de største. Mobiltelefoner fra Asus er til gengæld en nyhed. Asus harLæs hele testen her...

Fakta & Rating:

Apple iPhone 8 Plus 7.100 kr. Asus ZenFone 4 4.000 kr. Motorola Moto Z2 Force 6.000 kr. Nokia 8 4.300 kr. Sony Xperia XZ1 5.500 kr. Samsung Galaxy Note 8 7.750 kr.

Producent:

Læs også:

Huawei P20 Pro

Huawei skyder med skarpt og fejer konkurrenterne af banen.

En slanket sportsvogn

Med slankere og blødere linjer plus fantastisk ydelse er XZ2 Xperias sportsmodel.

Meget for pengene

Sonys bedste mellemklassemobil hidtil og en af de allerbedste på markedet.

En solid basse

Samsungs tablet kan tåle at blive tabt på gulvet og smurt ind i mudder.

Genkomst for mellemklassen

Samsungs mere prisgunstige model virker luksuriøs og gør det meste godt, men koster også derefter.

De bedste Android- tablets for pengene

Kan man få en tablet, der er lige så god som den nye lavpris-iPad, og til de samme penge?

Slank og hurtig

Samsung viser, at deres ældre modeller stadig kan være med i kampen og være et godt køb.

Fleksibel og familievenlig

Med tilbehør til både børn og voksne kan hele familien have glæde af Tab 4 10 Plus.

Prisgunstig medie-tablet

Hvis ydelsen ikke er det vigtigste, er Huaweis tablet et godt valg til filmkiggeri.

Slank og lækker

ZenPad gør det meste rigtigt, men nogle smuttere trækker ned i den samlede bedømmelse.

Bærbar hjemmebio

Godt billede og ditto lyd giver forudsætninger for en tablet til film, men betjeningen er bøvlet.

iPad til lavpris

Med denne bedre prissatte budgetmodel findes der ikke noget bedre køb i prisklassen.

I denne test finder du:

Moto Z2 Force
Interessante tilbehørsmoduler gør, at Moto Z2 Force skiller sig ud fra mængden, men den har mange svagheder.
Apple iPhone 8 Plus
iPhone 8 Plus er ikke alene den hurtigste smartphone, men også den, der tager de bedste billeder.
Sony Xperia XZ1
Sony kombinerer mange gode funktioner, men det er kameraets væld af muligheder, der imponerer.
Samsung Galaxy Note 8
Note 8 er en smart og veltrimmet arbejdspartner, langt fra fordums monster-phablets.
Nokia 8
Det er ikke nok at proppe de hurtigste komponenter ind. Man skal også have et USP (Unique Selling Point), og “Bothies” er bare ikke nok.
Asus Zenfone 4
Asus vil være en medspiller på smartphone-markedet. ZenFone 4 henvender sig til mobilfotografen, der vil se det store billede.

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.