Monster Beats Pro

Basglad sværvægter

Monster er gået fra 0-100 på rekordtid med sine ørepropper og hovedtelefoner. Når man hører dem, forstår man hvorfor.

Plus
Enormt lydbillede Massiv bas Solide
Minus
Høj vægt Ubalanceret lydbillede

I modsætning til Beats by Dr. Dre har Pro-modellerne ikke indbygget elektrisk støjdæmning. Men de store lukkede hovedtelefoner dæmper lyd udefra ganske godt, således at man hører mere musik end støj. Den høje vægt gør, at de gradvis bliver mere ukomfortable at have på hovedet. Dette er ikke hovedtelefoner, man tager med på en længere rejse. Så er Beats by Dr. Dre et bedre valg. De er desuden en tusindlap billigere. Ørepuderne i kunstskind ligger godt rundt om øret. Bøjlen er godt polstret, men man mærker vægten, og bare en time med disse på hovedet vil være nok for de fleste.

Lydkvalitet
De kan godt bruges sammen med en iPod eller mobiltelefon, da de er tilpas følsomme til, at man får tilstrækkelig høj lyd. De spiller naturligvis bedre sammen med en god hovedtelefonforstærker. De spiller bas med en selvsikkerhed få hovedtelefoner kan opvise magen til. Det knager i kraniet. Bastrommer og basguitarer kommer rigeligt frem i lydbilledet. Klangen i bassen er lidt dunkel, men detaljer kommer alligevel godt frem, også i mellemtonen, hvor jeg for øvrigt oplevede, at hovedtelefonerne lagde sin helt egen klangsignatur til. Pianoer lød ofte hult, vokaler – særlig kvindelige – og enkelte akustiske instrumenter som guitar, fik et anstrøg af farvning og mangler lidt af klangfylden som for eksempel Denon AH-A100 har. Til samme pris som Beats Pro er Denon-hovedtelefonerne bedre balanceret. Der er større sammenhæng mellem top og bund, og de er langt mere komfortable at have på.

Man kan og skal kunne forlange mere til kr. 3.299. Bedre lyd findes andre steder for pengene, men ingen steder får man den samme mægtige bas, det samme enorme lydbillede og trykket, som gør at hovedtelefonerne minder mere om et PA-anlæg end et par hi-fi højttalere.

Konklusion
Beats Pro er et godt valg for de, der værdsætter barskere lyd, end man får i de fleste hovedtelefoner. Hvis man kan bære vægten af dem, og ikke bliver slået ud af prisen, er de unikke i denne klasse. Hi-fi entusiaster må lede andre steder eller overveje Denon AH-A100, AKG K701 eller Sennheiser HD650. Basfreaks derimod finder næppe bedre hovedtelefoner end disse.

I modsætning til Beats by Dr. Dre har Pro-modellerne ikke indbygget elektrisk støjdæmning. Men de store lukkede hovedtelefoner dæmper lyd udefra ganske godt, således at man hører mere musik end støj. Den høje vægt gør, at de gradvis bliver mere ukomfortable at have på hovedet. Dette er ikke hovedtelefoner, man tager med på en længere rejse. Så er Beats by Dr. Dre et bedre valg. De er desuden en tusindlap billigere. Ørepuderne i kunstskind ligger godt rundt om øret. Bøjlen er godt polstret, men man mærker vægten, og bare en time med disse på hovedet vil være nok for de fleste.Lydkvalitet De kan godt bruges sammen med en iPod eller mobiltelefon, da de er tilpas følsomme til, at man får tilstrækkelig høj lyd. De spiller naturligvis bedre sammen med en god hovedtelefonforstærker. De spiller bas med en selvsikkerhed få hovedtelefoner kan opvise magen til. Det knager i kraniet. Bastrommer og basguitarer kommer rigeligt frem i lydbilledet. Klangen i bassen er lidt dunkel, men detaljer kommer alligevel godt frem, også i mellemtonen, hvor jeg for øvrigt oplevede, at hovedtelefonerne lagde sin helt egen klangsignatur til. Pianoer lød ofte hult, vokaler – særlig kvindelige – og enkelte akustiske instrumenter som guitar, fik et anstrøg af farvning og mangler lidt af klangfylden som for eksempel Denon AH-A100 har. Til samme pris som Beats Pro er Denon-hovedtelefonerne bedre balanceret. Der er større sammenhæng mellem top og bund, og de er langt mere komfortable at have på.Man kan og skal kunne forlange mere til kr. 3.299. Bedre lyd findes andre steder for pengene, men ingen steder får man den samme mægtige bas, det samme enorme lydbillede og trykket, som gør at hovedtelefonerne minder mere om et PA-anlæg end et par hi-fi højttalere.Konklusion Beats Pro er et godt valg for de, der værdsætter barskere lyd, end man får i de fleste hovedtelefoner. Hvis man kan bære vægten af dem, og ikke bliver slået ud af prisen, er de unikke i denne klasse. Hi-fi entusiaster må lede andre steder eller overveje Denon AH-A100, AKG K701 eller Sennheiser HD650. Basfreaks derimod finder næppe bedre hovedtelefoner end disse.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Monster Beats Pro
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Monster Beats Pro hovedtelefoner
  • Lykkede og drejbare hovedtelefoner
  • Aftageligt kabel
Pris: 3299,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Duel
Gaming laptops

Ny sherif i byen

De første maskiner med Nvidias hidtil hurtigste PC-grafikprocessor er ankommet. Hvem kommer først over målstregen?

Det er nu du skal købe iPad

Hvis du går med planer om at købe en ny tablet, så er tiden inde.

Lysstærkt portrætobjektiv til Sony Alpha

Stille, hurtigt og med nydelig bokeh er blandt egenskaberne på 85 mm f/1.4 fra Samyang.

Test
Canon EOS RP

Røverkøb fra Canon

Canon EOS RP er ikke uden kompromiser, men er aggressivt prissat og meget tilfredsstillende at bruge.

Alt om Samsungs 2019 QLED-TV’er

Samsungs kommende 2019-modeller får et markant løft i billedkvalitet, og denne gang gælder det ikke kun for topmodellerne.

Messebilleder fra Sound Society 2019

Fuldt hus, da Hotel Royal for anden gang var rammen om den aarhusianske high-end-messe.

Test
Line Magnetic Audio LM-805iA

Glødende klangmester

Fordomme står for fald med en af de bedste rørforstærkere, vi har testet.

Vores yndlingskamera er blevet bedre

Leica Q2 er måske det perfekte rejsekamera.

Sonos One får ny indmad

Brugeroplevelsen med Sonos One Gen 2 er den samme som før. Så hvad er egentlig nyt og anderledes?

Test
Acer Swift 5 SF515-51T-58UX

Acer på slankekur

Acer Swift 5 er den letteste ultrabærbare i sin kategori. Men derfor er den alligevel ikke nogen letvægter!

anmeldelse
Triple Frontier

Greed is good…

Tidligere amerikanske elitesoldater beslutter sig for at røve en sydamerikansk narkobaron. Det går helt ikke helt efter planen.

Test
Audiovector QR5

Den mest komplette ­højttaler

QR5 leverer rytmerne uden tøven, giver musikken luft – og slår næsten benene væk under deres egne topmodeller.

Test
ikko OH1

Biller i ørerne

Kinesiske ikko debuterer med høje ambitioner til hverdagspris.

Test
RME ADI-2 DAC

Den bedste lyd vi har hørt

Du finder næppe en bedre DAC til prisen end RME ADI-2 DAC.

Test
Stax SR-009s

Det her er ikke lyd – det er magi

Nu ved jeg, hvordan det er at have et helt univers presset ind mellem ørerne.

Test
IKEA TRÅDFRI Gateway

IKEAs port til det smarte hjem

Skal man have mest muligt ud af sine TRÅDFRI Smart Home-produkter, kommer man ikke uden om TRÅDFRI Gateway.

Test
IKEA TRÅDFRI Lysdæmpersæt

Smart pære for nybegyndere

IKEA TRÅDFRI Lysdæmpersæt er nemt at komme i gang med. Men er ikke særlig smart på egen hånd.

Test
Klipsch Cornwall III

Sprælsk 60-årig

De store Klipsch-højttalere spiller overraskende friskt og levende af 60-årige at være.

MWC 2019: Nye PC’er fra Lenovo

MWC er ikke kun en mobilmesse. Lenovo havde pc'er til både sjov og alvor.

Gruppetest
5 gaming-tastaturer

Fingeren på fyr-knappen

Luftfartsmaterialer og toptunet finmekanik er, hvad der skal til, hvis du vil komme sejrende ud af kampen på skærmen. Vi har lagt hånd på fem af de bedste mekaniske tastaturer til spil.