annonce
annonce

Monster Beats Pro

Basglad sværvægter

Monster er gået fra 0-100 på rekordtid med sine ørepropper og hovedtelefoner. Når man hører dem, forstår man hvorfor.

Enormt lydbillede Massiv bas Solide
Høj vægt Ubalanceret lydbillede

I modsætning til Beats by Dr. Dre har Pro-modellerne ikke indbygget elektrisk støjdæmning. Men de store lukkede hovedtelefoner dæmper lyd udefra ganske godt, således at man hører mere musik end støj. Den høje vægt gør, at de gradvis bliver mere ukomfortable at have på hovedet. Dette er ikke hovedtelefoner, man tager med på en længere rejse. Så er Beats by Dr. Dre et bedre valg. De er desuden en tusindlap billigere. Ørepuderne i kunstskind ligger godt rundt om øret. Bøjlen er godt polstret, men man mærker vægten, og bare en time med disse på hovedet vil være nok for de fleste.

Lydkvalitet
De kan godt bruges sammen med en iPod eller mobiltelefon, da de er tilpas følsomme til, at man får tilstrækkelig høj lyd. De spiller naturligvis bedre sammen med en god hovedtelefonforstærker. De spiller bas med en selvsikkerhed få hovedtelefoner kan opvise magen til. Det knager i kraniet. Bastrommer og basguitarer kommer rigeligt frem i lydbilledet. Klangen i bassen er lidt dunkel, men detaljer kommer alligevel godt frem, også i mellemtonen, hvor jeg for øvrigt oplevede, at hovedtelefonerne lagde sin helt egen klangsignatur til. Pianoer lød ofte hult, vokaler – særlig kvindelige – og enkelte akustiske instrumenter som guitar, fik et anstrøg af farvning og mangler lidt af klangfylden som for eksempel Denon AH-A100 har. Til samme pris som Beats Pro er Denon-hovedtelefonerne bedre balanceret. Der er større sammenhæng mellem top og bund, og de er langt mere komfortable at have på.

Man kan og skal kunne forlange mere til kr. 3.299. Bedre lyd findes andre steder for pengene, men ingen steder får man den samme mægtige bas, det samme enorme lydbillede og trykket, som gør at hovedtelefonerne minder mere om et PA-anlæg end et par hi-fi højttalere.

Konklusion
Beats Pro er et godt valg for de, der værdsætter barskere lyd, end man får i de fleste hovedtelefoner. Hvis man kan bære vægten af dem, og ikke bliver slået ud af prisen, er de unikke i denne klasse. Hi-fi entusiaster må lede andre steder eller overveje Denon AH-A100, AKG K701 eller Sennheiser HD650. Basfreaks derimod finder næppe bedre hovedtelefoner end disse.

I modsætning til Beats by Dr. Dre har Pro-modellerne ikke indbygget elektrisk støjdæmning. Men de store lukkede hovedtelefoner dæmper lyd udefra ganske godt, således at man hører mere musik end støj. Den høje vægt gør, at de gradvis bliver mere ukomfortable at have på hovedet. Dette er ikke hovedtelefoner, man tager med på en længere rejse. Så er Beats by Dr. Dre et bedre valg. De er desuden en tusindlap billigere. Ørepuderne i kunstskind ligger godt rundt om øret. Bøjlen er godt polstret, men man mærker vægten, og bare en time med disse på hovedet vil være nok for de fleste. Lydkvalitet De kan godt bruges sammen med en iPod eller mobiltelefon, da de er tilpas følsomme til, at man får tilstrækkelig høj lyd. De spiller naturligvis bedre sammen med en god hovedtelefonforstærker. De spiller bas med en selvsikkerhed få hovedtelefoner kan opvise magen til. Det knager i kraniet. Bastrommer og basguitarer kommer rigeligt frem i lydbilledet. Klangen i bassen er lidt dunkel, men detaljer kommer alligevel godt frem, også i mellemtonen, hvor jeg for øvrigt oplevede, at hovedtelefonerne lagde sin helt egen klangsignatur til. Pianoer lød ofte hult, vokaler – særlig kvindelige – og enkelte akustiske instrumenter som guitar, fik et anstrøg af farvning og mangler lidt af klangfylden som for eksempel Denon AH-A100 har. Til samme pris som Beats Pro er Denon-hovedtelefonerne bedre balanceret. Der er større sammenhæng mellem top og bund, og de er langt mere komfortable at have på. Man kan og skal kunne forlange mere til kr. 3.299. Bedre lyd findes andre steder for pengene, men ingen steder får man den samme mægtige bas, det samme enorme lydbillede og trykket, som gør at hovedtelefonerne minder mere om et PA-anlæg end et par hi-fi højttalere. Konklusion Beats Pro er et godt valg for de, der værdsætter barskere lyd, end man får i de fleste hovedtelefoner. Hvis man kan bære vægten af dem, og ikke bliver slået ud af prisen, er de unikke i denne klasse. Hi-fi entusiaster må lede andre steder eller overveje Denon AH-A100, AKG K701 eller Sennheiser HD650. Basfreaks derimod finder næppe bedre hovedtelefoner end disse.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Monster Beats Pro
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Monster Beats Pro hovedtelefoner
  • Lykkede og drejbare hovedtelefoner
  • Aftageligt kabel
Pris: 3299,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-