annonse
annonse

Skullcandy Aviator

[wpusb]

Kurerer flyskræk

Man skal ikke lade sig lokke af et smart design. Men af og til kan der ligge en overraskelse på lur.

Klokkeren klang Åbent lydbillede Frisk retrodesign
Tynd klangbalance Kun middel støjdæmpning

Hovedtelefoner er lige så meget et modeobjekt som et nytteobjekt. Akkurat som man vælger sko, jakke eller solbriller. Pris, egenskaber og design er ofte vigtige grunde bag valget. Derfor er det ikke underligt, at Skullcandys hovedtelefoner er populære. Bærbare og lette hovedtelefoner, med tiltalende design og langt fra afskrækkende priser, har sørget for udbredelsen.

Lydkvaliteten kan man altid diskutere. Der har været gode grunde til det. Med nogle undtagelser har der ikke været megen grund til begejstring. Indtil nu. Aviator som efterligner pilotbrillernes ikoniske design, og kunne have været standardudstyr hos Pan Am´s piloter – som man godt kunne forledes til at tro – har afgjort udseendet med sig.

Aviator – til bærbart brug – er blandt skullcandys dyreste hovedtelefoner. Heldigvis mærkes det på andre måder end udseendet. Den tynde polykarbonatskal dæmper ikke lyden udefra så godt som andre lukkede hovedtelefoner, men ørepuderne opleves som meget komfortable. Og dækker godt rundt om ørerne. Bærekomforten er faktisk god, også over tid. Den lave vægt bidrager selvfølgelig til det. Den 130 cm lange stofbeklædte ledning har fjernbetjening og mikrofon, som er tilpasset iPhone, men ledningen er ikke aftagelig.

Lydkvalitet
Hovedtelefonerne er lette at drive. De passer således udmærket til en iPod eller smartphone. Lydkvaliteten er god. Men du bør finde equaliseren frem på mobilen, hvis den har en. For uden den kan Aviator lyde tyndere i mellemtonen end mange bryder sig om. Og en smule spids i diskanten. Balancen i lydbilledet falder først på plads med lidt trimning af bas og diskant.

Vokaler, piano, akustiske og elektriske guitarer – ja vokalharmonier for den sags skyld – kommer klokkeklart og relativt ufarvet frem, i det åbne og rigt detaljerede lydbillede. Mens lydbilledet det mest af tiden opleves som klokkerent og gennemsigtigt, kunne det godt være større fylde og mere klangbund i både vokaler og instrumenter.

Konklusion
Som bærbare hovedtelefoner er Skullcandy Aviator både cool at se på og behagelige at lytte til. Selv om klangbalancen er tynd, er lydbilledet åbent og klokkeklart. Designet er der ikke meget at udsætte på, de findes i hvid eller sort, og fungerer udmærket som trofast følgesvend til en iPhone. Aviator klarer fint at kombinere design med ydelse og et stilsikkert valg for den mode- og klangbevidste.

Hovedtelefoner er lige så meget et modeobjekt som et nytteobjekt. Akkurat som man vælger sko, jakke eller solbriller. Pris, egenskaber og design er ofte vigtige grunde bag valget. Derfor er det ikke underligt, at Skullcandys hovedtelefoner er populære. Bærbare og lette hovedtelefoner, med tiltalende design og langt fra afskrækkende priser, har sørget for udbredelsen. Lydkvaliteten kan man altid diskutere. Der har været gode grunde til det. Med nogle undtagelser har der ikke været megen grund til begejstring. Indtil nu. Aviator som efterligner pilotbrillernes ikoniske design, og kunne have været standardudstyr hos Pan Am´s piloter – som man godt kunne forledes til at tro - har afgjort udseendet med sig. Aviator – til bærbart brug – er blandt skullcandys dyreste hovedtelefoner. Heldigvis mærkes det på andre måder end udseendet. Den tynde polykarbonatskal dæmper ikke lyden udefra så godt som andre lukkede hovedtelefoner, men ørepuderne opleves som meget komfortable. Og dækker godt rundt om ørerne. Bærekomforten er faktisk god, også over tid. Den lave vægt bidrager selvfølgelig til det. Den 130 cm lange stofbeklædte ledning har fjernbetjening og mikrofon, som er tilpasset iPhone, men ledningen er ikke aftagelig. Lydkvalitet Hovedtelefonerne er lette at drive. De passer således udmærket til en iPod eller smartphone. Lydkvaliteten er god. Men du bør finde equaliseren frem på mobilen, hvis den har en. For uden den kan Aviator lyde tyndere i mellemtonen end mange bryder sig om. Og en smule spids i diskanten. Balancen i lydbilledet falder først på plads med lidt trimning af bas og diskant. Vokaler, piano, akustiske og elektriske guitarer – ja vokalharmonier for den sags skyld – kommer klokkeklart og relativt ufarvet frem, i det åbne og rigt detaljerede lydbillede. Mens lydbilledet det mest af tiden opleves som klokkerent og gennemsigtigt, kunne det godt være større fylde og mere klangbund i både vokaler og instrumenter. Konklusion Som bærbare hovedtelefoner er Skullcandy Aviator både cool at se på og behagelige at lytte til. Selv om klangbalancen er tynd, er lydbilledet åbent og klokkeklart. Designet er der ikke meget at udsætte på, de findes i hvid eller sort, og fungerer udmærket som trofast følgesvend til en iPhone. Aviator klarer fint at kombinere design med ydelse og et stilsikkert valg for den mode- og klangbevidste.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-