annonce
annonce

LG 47LM760

Smart og lækker

LG 47LM760 er et meget veludstyret tv med markedets bedste smart-fjernbetjening, men det mangler lidt billedkvalitet i forhold til de bedste.

Veludstyret og brugervenligt
Mister skarphed under bevægelser

Førstehåndsindstrykket af LG-skærmen er, at den er meget spejlblank og derfor let reflekterer objekter i rummet. Ikke ideelt, når tv´et skal benyttes om aftenen med lyskilder i rummet.

Billedpanelet byder på en knaldstærk lysstyrke og kontrast lige ud af kassen, hvilket umiddelbart ser vældigt imponerende ud, men farverne er meget overdrevne med en lidt for kold farvetemperatur i standardmodus, der får billedet til at se blåligt ud. Biografmodus giver derimod meget gode og neutrale farver, og LG har desuden udstyret skærmen med fuld kalibrerbar ISF-modus, med egen opsætning for dagslys og aften.

LG-skærmen udmærker sig ved meget god lysstyrke/kontrast, uden at billedet bliver hårdt eller anstrengende at se på takket være den gode lysfordeling. Derfor fremstår billedet mere brilliant og levende end hos mange af konkurrenterne. 47LM760T kan imidlertid ikke byde på helt det samme sortniveau som Sony og Samsung, og skarpheden under bevægelser er heller ikke på højde med disse. En bonus for 3D-fans er alligevel, at LG-skærmen benytter passive 3D-briller, som giver en mere behagelig 3D-oplevelse, end mange af de aktive løsninger.

Lydkvalitet
I LG´s helt tynde skærm er der ikke gjort meget plads til højttalere, og resultatet er en nok så indestængt og tynd lyd.

Brugervenlighed og finesser
Af et tv i mellemprisklassen at være er 47LM760 meget veludstyret. I lighed med 860- og 960-modellerne leveres den med to fjernbetjeninger, herunder pegebetjeningen Magic Remote, som efter vores mening er en af de smarteste på markedet. Den gør det meget mere behageligt at navigere i tv`ets browser og andre smartfunktioner. LG´s smartportal er blevet betydelig hurtigere og samtidig mere overskuelig. Udvalget af gode tjenester ligger tæt på, hvad Samsung tilbyder med sociale medier og lokale tjenester som Viaplay blandt de mere interessante.

Konklusion
LG 47LM760T er en veludstyret skærm med høj billedkvalitet. Helt på niveau med testens allerbedste er LG imidlertid ikke: Den mangler det allersidste på skarphed og sortniveau for at nå helt til tops.

Bedste pris på LG 47LM760
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 47” 3D LED LCD, 1920 x 1080
  • MPEG4
  • 4 x HDMI
  • VGA pc-indgang
Pris: 11000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-