annonse
annonse

Sony SRS-X5

Elegance og power

Sony har lavet en vinder med et stilfuldt ydre, praktiske funktioner og imponerende lyd.

Lyd & Billede mener

Sofistikeret design og praktisk mobilopladning. Rigtig god lyd for en rejsehøjttaler.
Følsom over for fingeraftryk og ingen smartphone-app.

Sony SRS-X5

Vanen tro er Sonys rejsehøjttaler et stilfuldt apparat, og den fås med rød, hvid eller sort front. Takket være de afrundede hjørner virker den kantede form ikke skarp, og konstruktionen er solid og tillidsvækkende. Frontgitteret er af metal, og den plast, der er brugt, er af høj kvalitet. Den eneste indvending er, at touch-knapperne på toppen hurtigt får kedelige fingeraftryk.

På bagsiden finder vi ladestikket, som desværre ikke er USB, så man skal huske at medbringe opladeren. Her er der også en USB-port, som giver strøm nok til at oplade både mobil og tablet, når man er på farten. Hvis man ikke vil bruge kabelforbindelsen, er det nemt at forbinde højttaleren med mobilen takket være NFC.

Da der ikke er nogen tilhørende app, er man nødt til at bruge touch-knapperne til at vælge lydindgang og -profil. Man kan trykke på telefonknappen, hvis det ringer, og bruge enheden som højttalertelefon.

Sony plejer at kunne klemme god lyd ud af selv små højttalere, og X5 er ingen undtagelse. Tre fremadrettede elementer og en basport på bagsiden giver en stor og fyldig lyd med overraskende basressourcer. Det er kun, når man skruer helt op ved krævende musik, at den må give op. Uanset musikgenre kunne vi nikke anerkendende. Det gælder især, hvis man har en mobil, der understøtter aptX. Det hæver simpelthen kvaliteten endnu et hak.

Konklusion
Trods den lidt kantede form er Sony lykkedes rigtig godt med designet og accentfarverne. SRS-X5 virker også solid og giver trods en del plast en god kvalitetsfølelse.

Det er nemt at parre højttaleren med sin smartphone takket være NFC, og touch-knapperne på toppen gør den nem at betjene. Har man glemt at oplade mobilen, kan man praktisk nok sætte den til på bagsiden og låne strøm fra batteriet.

Det mest imponerende er dog lyden, der slår den meste af, hvad vi har hørt fra små bærbare højttalere.

  • Tilslutning: 3,5 mm, Bluetooth, NFC, AptX
  • Batteri: 8 timer, mobilopladning
  • Features: Højttalertelefon
  • Mål: 221 x 118 x 51 mm
  • Vægt: 1200 g
Pris: 1500,-
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-