annonce
annonce

Test af 3 støjreducerende hovedtelefoner

Slip for både ledning og støj

Blandt trådløse og støjfri hovedtelefoner er det disse tre, der styrer.

Det er let at se fordelene ved at droppe bøvlet med kabel på hovedtelefoner. Ikke mindst for brugere af iPhone 7, som slipper for den ekstra adapter, der er påkrævet til andet end Apples egne hovedtelefoner og enkelte andre. Ligeledes er det en stor fordel at kunne lukke omgivende støj ude – især når man sidder i et tog eller fly, eller i andre larmende omgivelser.
En rar bonus er, at man kan spille musik ved lavere volumen, hvilket er langt mere behageligt i længden og giver mindre risiko for at udvikle høreskader ved langvarig brug.
Kort efter sendte Sony og Sennheiser konkurrentende modeller på gaden, henholdsvis MDR-1000x og PXC 550 Wireless, i håb om at vippe Bose af tronen. Begge er veteraner i hovedtelefon-gamet, så hvis nogen kan gøre det, er det dem.

Kort resumé
Denne test er en relativt kort opsummering af hver af de tre hovedtelefoner. Hvis du vil læse mere dybtgående om hver models forskellige funktioner, så tjek vores hjemmeside, lydogbillede.dk, hvor du finder længere og mere grundige tests af alle tre modeller.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-