annonce
annonce

Kingston Wi-Drive

Trådløs harddisk til din iPhone

Der skal meget til at imponere os på redaktionen, men Wi-Drive klarer opgaven uden problemer. Der er tale om et genialt produkt, som overgår alle vores forventninger.

Nem deling Lang rækkevidde Lomme-egnet
Bliver varm

Kingston Wi-Drive er en flash-baseret ekstern hukommelse. Enheden laver sin egen Wi-Fi-forbindelse, som man kan koble sig på. Gør man det, kan man streame video og musik til sin Apple-enhed, eller man kan arbejde med dokumenter.

Imponerende kvalitet
Via USB overførte vi nogle film og musikfiler til Wi-Drive. Man går på ved at hente Wi-Drive-applikationen i iTunes. Når den er installeret, søger man i iPhone-menuen efter trådløse netværk og kobler sig på Wi-Drive-netværket.

Første gang vi koblede på, var vi nødt til at genstarte app’en på telefonen for at finde Wi-Drive. Derefter kørte det som en drøm.
Vi streamede uden problemer film til en, to og tre iPhones på én gang. Filmene blev ikke startet på samme tid, så det hele kørte forskudt. Alligevel var der ikke antydning af pauser eller afbrydelser i de tre film.

Vi besluttede endda at udfordre Wi-Drive ved også at koble en iPad på, hvilket også kørte helt uden problemer. Det er virkelig imponerende.

Lang rækkevidde
Vi kunne gå 30-40 meter væk uden problemer, og det var først, da vi gik udenfor, at telefonen mistede forbindelsen til Wi-Drive.
Det skal siges, at den bliver ret lun, når man bruger den, men kvalitet og ydeevne fejler ikke noget. Genialt lille produkt fra Kingston!

Kingston Wi-Drive er en flash-baseret ekstern hukommelse. Enheden laver sin egen Wi-Fi-forbindelse, som man kan koble sig på. Gør man det, kan man streame video og musik til sin Apple-enhed, eller man kan arbejde med dokumenter. Imponerende kvalitet Via USB overførte vi nogle film og musikfiler til Wi-Drive. Man går på ved at hente Wi-Drive-applikationen i iTunes. Når den er installeret, søger man i iPhone-menuen efter trådløse netværk og kobler sig på Wi-Drive-netværket. Første gang vi koblede på, var vi nødt til at genstarte app’en på telefonen for at finde Wi-Drive. Derefter kørte det som en drøm. Vi streamede uden problemer film til en, to og tre iPhones på én gang. Filmene blev ikke startet på samme tid, så det hele kørte forskudt. Alligevel var der ikke antydning af pauser eller afbrydelser i de tre film. Vi besluttede endda at udfordre Wi-Drive ved også at koble en iPad på, hvilket også kørte helt uden problemer. Det er virkelig imponerende. Lang rækkevidde Vi kunne gå 30-40 meter væk uden problemer, og det var først, da vi gik udenfor, at telefonen mistede forbindelsen til Wi-Drive. Det skal siges, at den bliver ret lun, når man bruger den, men kvalitet og ydeevne fejler ikke noget. Genialt lille produkt fra Kingston!
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Kingston Wi-Drive
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • USB 2.0
  • Wi-Fi
  • 16 eller 32 GB
Pris: 799,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-