annonse
annonse
annonse

test: 6 prisgunstige Bluetooth-hovedtelefoner

Trådløs vellyd i mellemklassen

Er du på udkig efter nye hovedtelefoner? Vores test viser, at det afgjort kan betale sig at ofre nogle hundreder ekstra.

Så sent som i oktobernummeret så vi nærmere på trådløse hovedtelefoner i budgetklassen. Det vil sige omkring en tusindlap. Hvis man går lavere end det og stadig vil have bekvemmeligheden ved trådløs lyd, må man undvære meget andet. Så langt synes vi ikke, at man skal gå. Derimod kan det være interessant at se, hvor stor forskellen er, hvis man lægger en femhundredelap mere. Er det værd at vente en måned med at købe dem eller at springe et par besøg på McDonald’s over?

(Foto: Producent)

Der er nok ingen, der vil blive overrasket, når vi svarer, at det afgjort kan være det værd. Selvfølgelig kan det være klogt at holde igen, hvis børnene skal bruge hovedtelefonerne, og man kalkulerer med, at de bliver tabt eller trampet på.

Men hvis man hører meget musik og selv bruger hovedtelefonerne dagligt, bliver merprisen ubetydelig i forhold til udbyttet. For pengene får man funktioner, der gør dem mere behagelige at bruge, byggekvalitet, der gør, at de holder bedre, og selvfølgelig bedre lyd.

Byggekvaliteten er vigtig for denne type hovedtelefoner, da de er beregnet til at bruges på farten og vil blive proppet ned i tasker. Ligeledes er betjeningen vigtig, da ingen gider tage hovedtelefonerne af og læse brugsvejledningen for at se, hvilken knap der skifter sang. Bekvemmeligheden ligeså, og her skal det bemærkes, at hovedtelefoner, der sidder på ørerne, næsten altid bliver ubekvemme ved længere rejser. Om det er det værd at få små hovedtelefoner, må man selv afgøre.

(Foto: Producent)

Testkriterier

Vi har bedt producenterne om trådløse hovedtelefoner med en vejledende pris på omkring 1.500 kroner. I butikkerne kan de som regel findes billigere.

Vi har set på, hvilket tilbehør der følger med, og vurderet byggekvaliteten. Vi har gennemgået funktionerne, og hvor lette de er at bruge. Hovedtelefonerne blev sluttet til en Sony Xperia XZ1 mobiltelefon, da den understøtter de nyeste standarder for trådløs højkvalitetslyd. Derefter kørte vi en playliste med forskellige musikgenrer fra Spotify i højeste kvalitet og bedømte lydkvaliteten.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

test: Jays u-Jays Wireless

November 2017Jays u-Jays Wireless
Bliv abonnent for at læse videre.
Abonnér på Lyd & Billede

Allerede abonnent
Log ind

Vellydende men upraktiske

Flotte kvalitetshørebøffer med rigtig god lyd, men også irritationsmomenter.

Glimrende kvalitetsfølelse. Lette at bruge. Virkelig god lydkvalitet til prisen.
Sidder lidt for hårdt på ørerne i længden. Fylder en del, da de ikke kan foldes sammen.

Jays er nok mest kendt for deres hørepropper, men de laver også hovedtelefoner. Tidligere i år testede vi deres u-Jays med et godt resultat, og det er ikke overraskende, at de nu kommer i en trådløs version. Rart nok til en lavere pris, end hvad de kablede kostede, selv om disse nu også fås billigere.

At der er sparet lidt, mærkes bl.a. ved, at man ikke får et etui med til opbevaring, hvilket havde været rart til at beskytte dem under transport.

Mens mange andre hovedtelefoner er plasticagtige, har svage led eller udsatte ledninger, er u-Jays et skoleeksempel på, hvordan det gøres ordentligt. Man får fornemmelsen af, at hovedtelefonerne er ud i ét stykke med en kraftig metalbøjle, der fint går over i et led. Jo, der er plast på ørekopperne, men det virker ikke billigt.

(Foto: Producent)

Derimod kunne man godt ønske sig lidt mere polstring i hovedbøjlen, og at trykket mod ørerne var lidt lettere. For de bliver ømme ved længere tids lytning.

u-Jays Wireless går automatisk til parkobling, når man tænder dem første gang, hvilket er rart, da de ikke har NFC. Afspilningen styres med touch-kontroller på den ene ørekop. Det fungerer bedre, end vi frygtede, men vi foretrækker stadig fysiske knapper, da man let kommer til at ramme dem ved et uheld. Heldigvis kan man låse touch-betjeningen ved at trykke to gange på den. Batterilevetiden er okay, og de slukker selv, når de ikke bruges.

Af naturlige årsager minder lyden i Bluetooth-versionen om den kablede variant, og så længe mobilen understøtter aptX, er kvaliteten ikke markant dårligere. Lyden er relativt neutral med en naturlig gengivelse af stemmer og instrumenter.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

De går dybt nok i bassen, men har ikke samme kraft som f.eks. Marshall. Det betyder ikke, at de lyder kedeligt; de gengiver musikken livligt, men alligevel afbalanceret. Alt i alt en behagelig overraskelse.

(Foto: Producent)

Konklusion

Jays har presset prisen på deres Bluetooth-model, så den faktisk er billigere, end den kablede var ved lanceringen. Alligevel har de formået at bevare den afbalancerede og livlige lyd, vi satte pris på.

Vi kan lide det minimalistiske design og den gode kvalitetsfølelse. Hovedtelefonerne er pæne, men desværre kan de ikke foldes sammen. De sidder også lidt hårdt på ørerne til vores smag, og touch-betjening er altså ikke lige så godt som knapper.

Fakta
 • Type: On-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.1, kabel
 • Lydformat: aptX
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 225 g
 • Batteritid: 25 timer
 • Web: jaysheadphones.com
Bedste pris på Jays u-Jays Wireless
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

test: JBL Everest 310

Bliv abonnent for at læse videre.
Abonnér på Lyd & Billede

Allerede abonnent
Log ind

Bedre men ikke fejlfrie

Væsentlige forbedringer i forhold til forgængeren, men til gengæld er der kommet nye problemer.

Kan dele musikken med andre Bluetooth-hovedtelefoner. Behagelige at have på. Reelt forbedret lyd.
Virker meget plasticagtige. For mange små knapper. Irriterende baggrundsstøj.

Da vi testede sidste års Everest 300, kunne vi godt lide funktionerne og bærekomforten, men syntes, at de var lidt upraktiske, og at lyden var bombastisk. Nu prøver JBL igen og gør det meste rigtigt. Det begynder allerede ved udpakningen, hvor man glædes over et lækkert opbevaringsetui, der kan beskytte dem på rejser. Her er også plads til både ladekablet og det lydkabel, som man kan bruge for at spare på batteriet, eller når man ikke kan eller ikke vil køre trådløst.

En ting, vi ikke kunne lide ved forgængeren, var at de fyldte meget, idet man ikke kunne folde dem fladt. Det kan man nu, omend den måde, det er lavet på, kan være et svagt punkt i konstruktionen. Ellers virker de relativt velbyggede, men hvorfor skal de være så plasticagtige? JBL har bevaret kugleleddene ved ørekopperne, så de altid sidder i den rigtige vinkel, og der er mere polstring på bøjlen, så hovedtelefonerne sidder rigtig behageligt på hovedet.

(Foto: Producent)

Betjeningen har dog taget et skridt tilbage. Everest 310 har intet mindre end seks knapper, og de sidder alle på den ene ørekop. Det lægger i den grad op til, at man famler rundt og trykker på den forkerte knap.

En af knapperne hedder ShareMe, og med den kan man parkoble Everest med andre Bluetooth-hovedtelefoner af valgfrit mærke. En smart og sjov måde at dele sin musik med en ven på. Batterilevetiden er god, og det tager to timer at lade dem helt op med USB-kablet.

Den største forandring er dog på lyden. Væk er den svulstige buldren, og i stedet lyder Everest 310 klart og afbalanceret. De har en god åbenhed i akustiske stykker og tilpas med bas i elektronisk musik. Men måske lidt for lidt til basfanatikere – er de virkelig i familie med Everest 300?

Desværre har de også en baggrundssusen, som slår igennem i mere rolige stykker, og når man først har lagt mærke til den, er det svært ikke at blive irriteret.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

Konklusion

Forgængeren Everest 300 kunne vi ikke lide. Heldigvis har JBL lyttet til kritikken og har taget fat på alle de vigtige problemer. Men det er to skridt frem og et tilbage.

De kan endelig foldes sammen, så de er lette at transportere, men hængslet virker skrøbeligt. De sidder mere behageligt, men hvorfor er de så plasticagtige? Tryk på en knap for at dele musikken, men det er svært at finde den rigtige knap. Lydkvaliteten er bedre end før, men til gengæld får man en forstyrrende baggrundssusen.

Fakta
 • Type: On-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.1, kabel
 • Lydformat: SBC
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 230 g
 • Batteritid: 20 timer
 • Web: dk.jbl.com
Bedste pris på JBL Everest 310
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

test: Jensen Stadium BT

Bliv abonnent for at læse videre.
Abonnér på Lyd & Billede

Allerede abonnent
Log ind

Godt første forsøg

Jensens første trådløse hovedtelefoner er behagelige, men lyden bliver trættende i længden.

Behagelige takket være store ørekopper. Få, men gode funktioner. Varm og fyldig lyd.
Klodsede og plasticagtige. Påtrængende diskant, der giver lyttetræthed i det lange løb.

Norske Jensen Scandinavia har tidligere været mest kendt for billige trådløse højttalere og radioer. Men for et års tid siden kom de med et par virkelig prisbillige hovedtelefoner, Jensen Soundcheck Stadium. Og nu er den trådløse model Jensen Stadium BT her så, efter to års udviklingsarbejde. Målet har været at skabe en lyd, der passer til alle, med en prisseddel, der giver valuta for pengene. Lad os se, om det er lykkedes.

Bortset fra at ledningen nu er valgfri, ser de mere eller mindre ud præcis som den tidligere Stadium-model. Eftersom det er hovedtelefoner, hvor puderne omslutter ørerne, er kopperne selvfølgelig betydelig større end på testens on-ear-modeller. Men selv i betragtning af det virker de lige lovlig store til, man vil have dem på ude i byen.

Det knager foruroligende i plasticen, når man folder dem sammen, hvilket rejser tvivl om deres holdbarhed i længden. Men de sidder dejligt på hovedet. De går automatisk i parkoblings-mode, når de tændes, hvis de ikke kan finde en mobiltelefon, de genkender. En stemmeguide fortæller hele tiden, hvad der sker, hvilket måske ikke er unikt, men stadig en værdsat funktion.

(Foto: Producent)

Knapperne er få, men sidder lige lovlig tæt. Det betyder også, at de har flere funktioner, men det er logisk gennemtænkt, og man lærer det hurtigt. Man kan også starte taleassistenter som Google Assistant og Apple Siri.

Første indtryk af Stadium BT er, at de har en varm og tiltalende lyd, som mange vil sætte pris på. Bassen er fyldig, hvilket gør, at mange musikgenrer lyder medrivende. Men efter længere tids lytning, især hvis man skifter frem og tilbage mellem testdeltagerne, finder man mangler.

Lyden er ikke så raffineret som på Sony og ikke så naturtro som på Jays. Diskanten er lidt påtrængende, hvilket gør, at man bliver træt i ørerne ved længere tids lytning.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

Konklusion

Jensens første forsøg udi kablede hovedtelefoner var vellykket med meget lyd for pengene. Nu, hvor den trådløse model er her, møder de hårdere konkurrence.

Kvalitetsindtrykket er ikke så godt som på konkurrenterne, og over-ear-modeller er bedre egnet til at bruge derhjemme end ude i byen. De bliver simpelthen for store og klodsede. Men de fungerer godt og har nogle smarte funktioner. Lyden er tiltalende i begyndelsen, men man finder efterhånden svagheder. Tæt på, men ikke i top.

Fakta
 • Type: Over-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.1, kabel
 • Lydformat: aptX
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 300 g
 • Batteritid: 22 timer
 • Web: jensenscandinavia.com
Bedste pris på Jensen Stadium BT
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

test: Marshall Mid Bluetooth

Bliv abonnent for at læse videre.
Abonnér på Lyd & Billede

Allerede abonnent
Log ind

Rocklyd på mellemhånd

Marshall Mid har beholdt den seje læderjakke, men er blevet mildere indenunder.

Glimrende batterilevetid. Praktiske og nemme i brug. Duer nu til de fleste genrer.
Trykker mod ørerne. Vi savner den rå rocklyd.

Marshalls første trådløse hovedtelefoner, Major II BT, havde så mange fordele, at vi anbefalede et køb. Men det var med det forbehold, at man var på udkig efter en meget rocket lyd, da de var mindre egnet til akustisk musik. Mid er – som navnet antyder – en mellemmodel, der ikke er lige så dyr som topmodellen Monitor Bluetooth. Vi synes dog godt, de kunne have spenderet en eller anden slags opbevaring til transport.

Hvis der er nogen hovedtelefoner, der med deres udseende signalerer, hvordan de lyder, så er det Marshalls. Hovedbøjlen er klædt med nopret kunstlæder, der efterligner de ikoniske forstærkere, og også ørekopperne har samme tekstur, selv om de er af plastic.

Bøjlerne på kopperne er af tillidsvækkende metal, og detaljerne i bronze, sådan som det skal være. Både hovedbøjlen og ørepuderne er godt polstret, så de sidder rigtig rart. Men trykket mod ørerne er ret markant.

(Foto: Producent)

Ligesom på tidligere modeller styres alt fra en lille joystick-knap på den ene ørekop. Tryk for at sætte pause eller svare på opkald, frem og tilbage skifter sang, og op eller ned skruer op og ned. Enkelt og godt.

Partytricket er, at man kan slutte et par ekstra hovedtelefoner til med en ledning, så man kan lytte til samme musik. Ikke så elegant som JBL’s trådløse kobling, men det fungerer. Vi kan også godt lide, at de kan foldes ordentligt sammen, uden at konstruktionen virker svag.

Overraskende nok har Mid en helt anden lydprofil, end vi tidligere har hørt fra Marshall. Væk er den dundrende og grandiose lyd og de tunge trommer. På den anden side gør det, at man nu kan lytte til alle slags musik, men det gør dem også mindre særprægede. Dermed ikke sagt, at lyden er helt neutral. De løfter mellemregisteret, så vokaler og guitarer står frem af mixet. Så det er stadig ikke noget, der ville blive godkendt af en audiofil.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor
(Foto: Producent)

Konklusion

Som sædvanlig ser Marshalls hovedtelefoner virkelig rock’n’roll-agtige ud med karakteristiske detaljer fra forstærkerne. Byggekvaliteten er god, batterilevetiden er fremragende, og den lille joystick-knap gør dem nemme i brug.

Det er let at tro, at navnet Mid sigter til, at det er mellemmodellen i sortimentet, størrelses- og prismæssigt. Men spørgsmålet er, om det ikke snarere betyder, at den svedige rocklyd er erstattet af noget, der ganske vist stadig rocker, men er lidt mere … midtsøgende?

Fakta
 • Type: On-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.0, kabel
 • Lydformat: aptX
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 226 g
 • Batteritid: 30 timer
 • Web: marshallheadphones.com
Bedste pris på Marshall Mid Bluetooth
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

test: Pioneer SE-MS7BT

November 2017Pioneer SE-MS7BT
Bliv abonnent for at læse videre.
Abonnér på Lyd & Billede

Allerede abonnent
Log ind

Når detaljerne er vigtigst

Hvis du tror, at trådløse hoved- telefoner ikke får musikkens detaljer med, skal du høre SE-MS7BT!

Musikken præsenteres med klokkeren lyd og en imponerende tydelig diskant. Pioneer har satset på komfort.
Middelmådig batterilevetid. Nogle vil savne en lidt mere fyldig bas og en lidt mere afrundet diskant.

Her har Pioneer satset på god komfort med meget bløde ørepuder, som også forsegler lyden effektivt inde i kopperne. Det er godt, eftersom MS7BT ikke har aktiv støjreduktion. Hovedtelefonerne er trådløse og understøtter aptX og AAC lyd-codecs for bedre lyd via Bluetooth. Der medfølger også et kabel, hvis batteriet løber tør, eller du vil have bedre lyd.

Mikrofon til telefonsamtaler er indbygget i hovedtelefonerne, og volumen kan styres med knapper på venstre ørekop. Man besvarer opkald samt starter og pauser musikken med on/off-knappen, og det hele fungerer fint. Det eneste, vi savner, er mulighed for at folde hovedtelefonerne sammen, hvis man skal ud og rejse.

I trådløs tilstand er lyden åben og detaljeret. Sangstemmer er klare som glas, og klassisk musik får et stort, åbent rum – af Bluetooth at være. Elektroniske rytmer lyder godt, bassen er hurtig og luftig, og selv bas-instrumenter har overtoner, som Pioneers hovedtelefoner gengiver usædvanlig tydeligt. Der er dog ikke helt så meget varme i mellemregisteret, så f.eks. trompeter og saxofoner mister lidt krop.

Diskanten kan være lidt pågående, hvilket man især bemærker, når man spiller højt. Bækkener kan lyde lidt aggressivt og trættende. Til sammenligning er Onkyo H500BT – en mindre on-ear-model – blødere og mere luftige i diskanten. Men Pioneers pasform er overlegen, og lyden er tilpas god til, at SE-MS7BT er et meget prisbilligt køb.

og et større rum. Vi bliver også imponeret af Pioneers taktfasthed. De kan ikke måle sig med kablede hovedtelefoner til samme pris, men den trådløse frihed og den skønne pasform mere end opvejer det.

Konklusion

Pioneer SE-MS7BT har en virkelig god pasform, en af de bedste i klassen. De indkapsler ørerne perfekt og føles aldrig ubekvemme. Lyden er rigtig god, og man får masser af detaljer. Sammenlignet med hovedtelefoner, der har aktiv støjreduktion, er dynamikken en helt anden hos Pioneer. Så hvis du ikke synes, du har brug for støjreduktion, kan du trygt satse på disse.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor

Ulempen er en indimellem lidt for ivrig diskant, og batterilevetiden kunne være bedre.

Fakta
 • Type: Over-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 3.0, kabel
 • Lydformater: aptX, AAC
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 290 g
 • Batteritid: 12 timer
 • Web: pioneer-audiovisual.eu
Bedste pris på Pioneer SE-MS7BT
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

test: Sony WH-H800

November 2017Sony WH-H800

Stor lyd til lavere pris

Efter en prissænkning er Sonys farverige og vellydende hovedtelefoner pludselig et kup.

Understøtter højopløst lyd både via ledning og trådløst. Glimrende, tiltalende lyd.
Sidder ikke sikkert nok til motion.

Sony WH-H800 – eller h.ear on 2 Mini Wireless, som det ikke mere mundrette navn lyder – hører til Sonys livsstilssortiment. Med andre ord er de lavet til at blive båret ude i byen, har forstærket bas og skal skille sig ud fra mængden. De fås da også i grøn, rød, gråsort, gylden og blå, men det er ikke længere ungdommelige neonfarver, men faktisk rimelig sobre nuancer. I tide til testen blev prisen sænket, så de kvalificerede sig. Så må de vel være et kup?

I betragtning af den tidligere højere pris er de overraskende plasticagtige. På afstand ser de elegante ud, men de føles ikke sådan i hånden. Hovedbøjlen er heller ikke specielt velpolstret. Alligevel sidder de faktisk rigtig rart, til dels fordi de ikke trykker så hårdt mod ørerne. På den anden side betyder det, at de let kommer til at sidde skævt, når man bevæger sig hurtigt.

(Foto: Producent)

Knapperne er godt spredt, så man kan holde rede på dem, og brugen er derfor enkel.

Via app’en skal man kunne tilgå equalizer og lydforbedrende funktioner. Men frustrerende nok skal man så slå “bedst mulige lyd” fra og skifte til “bedste modtagelse”. Det virker selvmodsigende.

Som sædvanlig er Sony langt fremme med lydforbedrende tiltag. Med ledning understøtter WH-H800 Hi-Res Audio, og trådløst er det de første, undertegnede tester med aptX HD (som vores testmobil Xperia XZ1 understøtter). Der er da også en klarhed i lyden, som man normalt ikke forbinder med Bluetooth.

Heldigvis lever driverne op til forventningerne og leverer en stor og lækker lyd. De formår både at formidle detaljer i diskanten og levere en eftertrykkelig bas.

Annonce: Artiklen fortsætter nedenfor
(Foto: Producent)

Konklusion

H.ear on 2 Mini Wireless sidder bedst af alle på hovedet, omend noget løst.  Og app’en er så selvmodsigende, at man lige så godt kan droppe den.

Til gengæld det kan mærkes, at denne model oprindelig kostede for meget til testen her. Man får tekniske funktioner og de nyeste standarder, som konkurrenterne mangler. Og det gør faktisk en forskel for lyden. De lyder simpelthen bedst i test.

Fakta
 • Type: On-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.1 (NFC), kabel
 • Lydformater: AAC, aptX HD, LDAC
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 180 g
 • Batteritid: 24 timer
 • Web: sony.dk
Bedste pris på Sony WH-H800
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
Så sent som i oktobernummeret så vi nærmere på trådløse hovedtelefoner i budgetklassen. Det vil sige omkring en tusindlap. Hvis man går lavere end det og stadig vil have bekvemmeligheden ved trådløs lyd, må man undvære meget andet. Så langt synes vi ikke, at man skal gå. Derimod kan det være interessant at se, hvor stor forskellen er, hvis man lægger en femhundredelap mere. Er det værd at vente en måned med at købe dem eller at springe et par besøg på McDonald’s over? [caption id="attachment_71137" align="alignnone" width="460"] (Foto: Producent)[/caption] Der er nok ingen, der vil blive overrasket, når vi svarer, at det afgjort kan være det værd. Selvfølgelig kan det være klogt at holde igen, hvis børnene skal bruge hovedtelefonerne, og man kalkulerer med, at de bliver tabt eller trampet på. Men hvis man hører meget musik og selv bruger hovedtelefonerne dagligt, bliver merprisen ubetydelig i forhold til udbyttet. For pengene får man funktioner, der gør dem mere behagelige at bruge, byggekvalitet, der gør, at de holder bedre, og selvfølgelig bedre lyd. Byggekvaliteten er vigtig for denne type hovedtelefoner, da de er beregnet til at bruges på farten og vil blive proppet ned i tasker. Ligeledes er betjeningen vigtig, da ingen gider tage hovedtelefonerne af og læse brugsvejledningen for at se, hvilken knap der skifter sang. Bekvemmeligheden ligeså, og her skal det bemærkes, at hovedtelefoner, der sidder på ørerne, næsten altid bliver ubekvemme ved længere rejser. Om det er det værd at få små hovedtelefoner, må man selv afgøre. [caption id="attachment_71136" align="alignnone" width="460"] (Foto: Producent)[/caption]

Testkriterier

Vi har bedt producenterne om trådløse hovedtelefoner med en vejledende pris på omkring 1.500 kroner. I butikkerne kan de som regel findes billigere. Vi har set på, hvilket tilbehør der følger med, og vurderet byggekvaliteten. Vi har gennemgået funktionerne, og hvor lette de er at bruge. Hovedtelefonerne blev sluttet til en Sony Xperia XZ1 mobiltelefon, da den understøtter de nyeste standarder for trådløs højkvalitetslyd. Derefter kørte vi en playliste med forskellige musikgenrer fra Spotify i højeste kvalitet og bedømte lydkvaliteten.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på 6 prisgunstige Bluetooth-hovedtelefoner
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Jays u-Jays Wireless 1.400 kr.

Jensen Stadium BT 1.400 kr.

JBL Everest 310 1.500 kr.

Marshall Mid Bluetooth 1.600 kr.

Pioneer SE-MS7BT 1.200 kr.

Sony WH-H800 1.500 kr.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Samsung slår sine folder Den første foldbare mobil på markedet er en realitet. Sig velkommen til Samsung Galaxy Fold. Og hav den store pengepung parat, hvis du vil købe den.
Test
Nokia 8.1
Er et “Nokia” nok? Tja …

Nokia 8.1 er en god mellemklasse-mobil til prisen. Men har den noget særligt at byde på? Ud over navnet?

Flagskibet Samsung Galaxy S10 er her Vi har haft Samsungs nye monstermobil i hænderne, og den har alle de funktioner, man kan forestille sig.
High end-weekend i Aarhus Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.
anmeldelse
Pacific Rim: Uprising
Møgfilm! Efterfølger til “gigarobotter smadrer kæmpemonstre” skuffer stort.
Dyk med droner Glem flyvende droner, undervandsdroner er sjovere.
Test
Datacolor SpyderX Pro
Sådan får du korrekte farver

Fotografer må kalibrere skærmen, hvis farverne skal gengives korrekt.

Lysstærk Nikon-zoom Nikon Z er pludselig blevet endnu mere interessant.
Test
SteelSeries Stratus Duo
Gør PC’en til en konsol

SteelSeries’ trådløse controller er perfekt til rend-og-hop-spil på PC’en og mobilen.

Test
Sonos Amp
Dobbelt kraft

Endelig en Sonos-forstærker kraftig nok til at drive ordentlige højttalere med overbevisning. Og selvfølgelig med fuld multirumsfunktion.

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+ Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.
Handsker til touch-skærme Brug mobilen uden at fryse om fingrene.
Lukket topmodel og forstærker fra Focal De fantastiske Utopia har fået et lukket alternativ i form af Stellia. Focal giver os også lige hovedtelefonforstærkeren Arche, nu de er i gang.
annonse
Gruppetest
Seks 4K-TV’er i budgetklassen
Et godt TV nummer 2

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Canon gravlægger spejlrefleks Med det nye spejlløse EOS RP ser vi enden på spejlreflekskameraerne.
Trådløs soundbar fra McIntosh Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.
Topsejt rejsekamera fra Fujifilm Fujifilm X-T30 får lav pris og vilde egenskaber.
anmeldelse
The Truth Matters
Løgnene bag Irak-krigen Bush-regeringen løj om årsagerne til den anden Irak-krig – og pressen undlod at stille dem til ansvar.
anmeldelse
The Predator (2018)
Et pust fra ­fortiden Ikke et remake, men en mislykket fortsættelse af og en trist homage til originalfilmen fra 1987.
16x zoom fra Olympus Kompakt 12-200 mm zoom.
Tre nye Leica specialobjektiver Sådan ser de ud, de tre specialobjektiver, som Leica for nylig udsendte til M-systemet.
Test
Nikon Z6
Fuldtræffer med fuldformat

Det billigste er det bedste i Nikons nye Z-serie af systemkameraer.

anmeldelse
Peppermint
Fuldstændig ­uengagerende Blodtørstig Jennifer Garner i blodfattig actionkliché.
Audiovector slipper musikken fri Med jording af højttalerne er det lykkedes Audiovector at forbedre lyden.
anmeldelse
BlacKkKlansman
En politisk ­knytnæve Spike Lee leverer en af sine bedste film – om racehad før og nu.
Bedre skærmkalibrering Datacolor har forbedret kalibreringen.