annonse
annonse
annonse

3 smarte Blu-ray-afspillere

Underholdningsportalen

Har du et ældre tv, som du er tilfreds med, men vil du gerne tage del i den nye smart-revolution? Her er et tip: Køb en Blu-ray-afspiller med de samme finesser som tv-apparaterne!

En Blu-ray-afspiller er en god og billig kilde til massevis af underholdning – både på disc og net. For dem, der er optaget af bedste mulig kvalitet, når de ser film, er Blu-ray-mediet fortsat vejen at gå. Med glitrende billedkvalitet i fuld HD-opløsning og ikke mindst op til 7.1 kanaler med højopløst surround-lyd har Blu-ray et solidt forspring i forhold til de andre formater, når det gælder billed- og lydkvalitet. Når det virkelig er tid til at slænge benene op på bordet, åbne en øl eller sodavand og guffe lækkerier til en favoritfilm på storskærmen – ja, så er det Blu-ray, det gælder.

Når det er sagt, er det ikke altid, man vil betale 50-100-200 kroner eller mere for at se en hvilken som helst film i HD-opløsning. Nogle titler falder mere i kategorien leje end eje, og det er slet ikke alle film, der udnytter Blu-ray-mediets potentiale.

Til daglig underholdning er nettjenester som YouTube, Vimeo og frem for alt abonnementstjenester som Netflix og HBO derfor et godt supplement til de spindende plader. Her kan du se ældre titler og måske tjekke en spændende serie ud, før du eventuelt køber det bedste på Blu-ray. På den måde er det lettere at finde godbider såvel som sortere nogle rådne æbler og B-film fra, som man ikke er tjent med at have i samlingen.

Smarte Blu-ray-afspillere
Tv- og elektronikproducenterne har et stort dilemma: For at få investeringerne i en “smart” internetplatform til at lønne sig har de været nødt til at sprede teknologien på så mange enheder som muligt. Det har medført, at de samme smart-funktioner, som sidder i tv’et til titusindvis af kroner, nu også er at finde i forholdsvis billige Blu-ray-afspillere. Det gælder frem for alt de vigtigste video-apps, og på sin vis kan det være praktisk at have disse videorelaterede funktioner samlet i ét apparat, tilgængelige via en HDMI-indgang. På den måde kan du gøre dit gamle tv – eller for den sags skyld en projektor – “smart” i en håndevending.

Bedste pris på 3 smarte Blu-ray-afspillere
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-