annonse
annonse

Marantz M-CR611 + KEF Q150

Vellykket kombination

September 2017Marantz M-CR611 + KEF Q150

Marantz/KEF-anlægget er pænt at se på og let at betjene, og lyden sidder lige i øret!

Lyd & Billede mener

Præcis og underholdende lydkarakter med saftig bas og distinkte detaljer.
Marantz’ app virker lidt forældet.

Evigtunge Marantz og KEF er måske bedst kendt for deres produkter i det dyrere high-end-segment, men de ved også en eller to ting om, hvad der giver god lyd i budgetklassen.

Hjertet i dette anlæg er den kompakte og stilige stereo-receiver Marantz M-CR611, som har et bredt repertoire af funktioner. Cd-afspiller er på plads, DAB/DAB+ radio ligeså. Desuden har den selvfølgelig internetradio og en række trådløse tilslutningsmuligheder, inklusive Bluetooth, AirPlay og Spotify Connect.

Alt kan styres direkte fra mobilen via Marantz’ egen fjernbetjenings-app. Forstærkeren yder 2 x 60 watt, og hvis man vil, kan man tilslutte en aktiv subwoofer via den ekstra line-udgang.

Højttalerne i systemet er Q150, den mindste model i KEF’s nye Q-serie, som blev lanceret med brask og bram tidligere på året. De skiller sig umiddelbart ud fra mængden med kun én synlig enhed på fronten. Mangler der noget? Nej, det er bare den koaksiale Uni-Q-enhed – et af KEF’s varemærker – hvor diskanten er monteret i centrum af bas/mellemtonen. På bagsiden er der en basrefleksport samt single-wire højttalerterminaler.

  • Trådløst: AirPlay, Bluetooth, DLNA
  • Streaming: Spotify Connect
  • Tilslutning: USB, analog RCA, Ethernet, sub ud, optisk TOSLINK Effekt: 2 x 60 W/1 kHz, 6 ohm
  • Andet: Fjernbetjening, app-styring, cd-afspiller, FM, DAB-radio, sort el. sølv
  • Web: marantz.com / kef.com
Pris: 3590,-