annonse
annonse

Pioneer X-HM86D

Veludrustet grå mus

Et kompakt og veludstyret anlæg, der desværre ikke indfrier på det vigtigste.

Lyd & Billede mener

Kompakt og veludrustet anlæg med multirum og mange streaming-muligheder.
Mørkt og farveløst lydbillede, der ikke formår at engagere.

Pioneer har en lang tradition for teknisk avancerede produkter, der kombinerer kvalitet og god lyd. Derfor har man lov til at have visse forventninger til dette kompakte Pioneer-anlæg. For her mangler der ikke meget, selv om anlægget er blandt de mindste kompaktanlæg, vi har testet.

Det hele er integreret i én 29 cm bred enhed og et par 28 cm højttalere i sort pianolak med en 13 cm bas i glasfiber og en 25 mm diskant. Et anlæg, der let glider ind i reolen uden at optage meget plads.

Pioneer-anlægget har cd-afspiller og radio indbygget. Det har også et stort udvalg af streaming-muligheder – AirPlay, Bluetooth, Chromecast og DTS Play-Fi er integreret i anlægget. Som også har FireConnect til trådløs sammenkobling af enheder i andre rum. Altså multirum. Men der er mere endnu. Anlægget har også Spotify Connect, Tidal, Deezer, FM, DAB og TuneIn netradio indbygget. Men ingen pladespillerindgang.

Desuden har det tilslutning til netværket via Ethernet eller Wi-Fi samt analoge og digitale indgange på bagsiden. USB-stik foran og bagpå gør det muligt at tilslutte harddiske med musik og bruge anlægget som husets musikserver. Hvis du vil have mere bas, kan en subwoofer kobles til.

Anlægget har et overskueligt farve-display, og der medfølger en fjernbetjening, som styrer selve anlægget. Indstillinger og afspilning kan også styres med en app. Det understøtter Bluetooth Wakeup, så det tænder automatisk, når du kobler dig på med Bluetooth, og Auto Reconnect, som automatisk kobler dig på næste gang.

  • Trådløst: AirPlay, Bluetooth, Chromecast, FireConnect, DTS Play-Fi Streaming: Spotify Connect, Tidal, Deezer, TuneIn
  • Tilslutning: Analog RCA, Ethernet, sub ud, optisk TOSLINK
  • Effekt: 65 W/1 kHz, 4 ohm
  • Andet: Fjernbetjening, app-styring, cd-afspiller, FM, DAB-radio, sort el. sølv
  • Web: pioneer-audiovisual.eu
Pris: 7499,-