annonse
annonse
annonse

Western Digital My Book World Edition II

Western Digital My Book World Edition II

Nydeligt design Meget for pengene
Langsomme menuer

Western Digital My Book World Edition II er først og fremmest en meget nydelig NAS, der har plads til to harddiske. Det betyder, at du kan køre backup på den ene og dermed sikre dine data ekstra godt. Vores testmodel var på 2 terabytes i alt. Vil man have mere plads, er det let selv at skifte harddiskene ved at åbne låget i toppen.

Bagsiden er prydet af en masse huller, hvilket er godt for varmeudledningen. På fronten sidder en aflang gennemsigtig stribe, og bag den sidder en række hvide LED-lamper. Lyset bevæger sig op og ned, når harddiskene er i brug, hvilket er en lækker detalje.

Super nem
Opsætningen ad NAS’en er utrolig nem og kræver ikke andet, end at du sætter den medfølgende cd i dit dvd-drev og installerer den medfølgende software. Inden for få minutter er drevet klar til brug, og vil du mappe særlige foldere til stifinderen, så er det bare at trykke på en knap. Web-interfacet er lige så nemt indrettet og består primært af otte store tydelige knapper. Desværre er det en smule langsomt at bladre rundt i, men det kan tilgives, da du ikke skal bruge ret meget tid herinde.

Tredjeparts-software
Som en interessant detalje har WD valgt at benytte sig af tredjeparts-software til nogle af enhedens primære funktioner. Eksempelvis i remote access-funktionen, som lader dig tilgå din NAS overalt via internettet. Denne service leveres af MioNet og koster normalt penge. Her er det gratis og gør, at du altid har adgang til dine filer. Media-serveren leveres af Twonky Media. Modsat flere andre modeller i testen, så kan My Book World Edition II ikke downloade torrent-filer.

Konklusion
Er du på udkig efter en NAS, der er let og ligetil, og oveni købet ser godt ud på skrivebordet, så er Western Digital My Book World Edition II et rigtig godt bud. Ud over sit gode udseende og sine lager-egenskaber byder den på et væld af andre brugbare funktioner, såsom den medfølgende backup software og web-adgang. Sidst, men ikke mindst er prisen mere end rimelig og giver meget lagerplads for pengene.

Western Digital My Book World Edition II er først og fremmest en meget nydelig NAS, der har plads til to harddiske. Det betyder, at du kan køre backup på den ene og dermed sikre dine data ekstra godt. Vores testmodel var på 2 terabytes i alt. Vil man have mere plads, er det let selv at skifte harddiskene ved at åbne låget i toppen. Bagsiden er prydet af en masse huller, hvilket er godt for varmeudledningen. På fronten sidder en aflang gennemsigtig stribe, og bag den sidder en række hvide LED-lamper. Lyset bevæger sig op og ned, når harddiskene er i brug, hvilket er en lækker detalje. Super nem Opsætningen ad NAS’en er utrolig nem og kræver ikke andet, end at du sætter den medfølgende cd i dit dvd-drev og installerer den medfølgende software. Inden for få minutter er drevet klar til brug, og vil du mappe særlige foldere til stifinderen, så er det bare at trykke på en knap. Web-interfacet er lige så nemt indrettet og består primært af otte store tydelige knapper. Desværre er det en smule langsomt at bladre rundt i, men det kan tilgives, da du ikke skal bruge ret meget tid herinde. Tredjeparts-software Som en interessant detalje har WD valgt at benytte sig af tredjeparts-software til nogle af enhedens primære funktioner. Eksempelvis i remote access-funktionen, som lader dig tilgå din NAS overalt via internettet. Denne service leveres af MioNet og koster normalt penge. Her er det gratis og gør, at du altid har adgang til dine filer. Media-serveren leveres af Twonky Media. Modsat flere andre modeller i testen, så kan My Book World Edition II ikke downloade torrent-filer. Konklusion Er du på udkig efter en NAS, der er let og ligetil, og oveni købet ser godt ud på skrivebordet, så er Western Digital My Book World Edition II et rigtig godt bud. Ud over sit gode udseende og sine lager-egenskaber byder den på et væld af andre brugbare funktioner, såsom den medfølgende backup software og web-adgang. Sidst, men ikke mindst er prisen mere end rimelig og giver meget lagerplads for pengene.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Western Digital My Book World Edition II
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 1 TB
  • Raid1
  • Gigabit Ethernet
  • USB
  • iTunes-server
  • UPnP Media-server
  • Mål: 16,6 x 16,0 x 9,9 cm
  • Vægt: 2,5 kg
Pris: 1800,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-