Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Tips

Den internationale Kaffedag 2024: De bedste kaffemaskiner lige nu

Drømmer du om sublim kaffe derhjemme? Den perfekte espresso eller cappuccino? Tjek vores testarkiv, læs vores anbefalinger og find den kaffemaskine, der passer til dig.

Af / 01/10/2024 - 14:30
Den internationale Kaffedag 2024: De bedste kaffemaskiner lige nu

 

SE 29

Aktuelle tilbud finder du her.

  1. DeLonghi Rivelia

    Lidt har også ret, når det gælder espressomaskiner

    Den lille, prisvenlige DeLonghi Rivelia prøver ikke at overvælde på udstyrsfronten. Den har dog et enkelt trick i ærmet, som adskiller den fra andre små espressomaskiner.

    Størrelsen gør den langt mere praktisk end andre espressomaskiner. Det er nemt at skifte mellem forskellige bønner. Touchskærmen er både flot og responsiv. Espressokvaliteten passer fint til prisskiltet.
    Ikke så meget wow-faktor. Der er altid en rest bønner, som skal brygges eller smides ud, når man skifter bønnebeholderen. Mælkekanden spilder nemt. Den kan ikke brygge en hel kande kaffe ad gangen. Ingen app-styring eller Wi-Fi-tilknytning.
    Læs hele testen
  2. Delonghi Maestosa

    Kan det hele, men hører den til i et køkken?

    Maestosa byder på skøn espresso og masser af udstyr, men man får en snigende fornemmelse af, at den hører hjemme på kontoret, ikke i køkkenet.

    På mange måder kombinerer den kaffekvaliteten fra Jura Z10 med udstyrslisten fra Siemens EQ900. To bønnebeholdere med hver sin kværn er en luksusløsning. Kopvarmeren er værdsat. App’en tilføjer et par nye, brugbare indstillinger. Kaffekvaliteten er høj.
    Den er svær at indstille korrekt. Brugervenligheden er ikke i top. Især giver det kvaler at justere kværnen. Skærmen er lige så sløv som på Jura Z10. Den virker mere skabt til et kontor end hjem til køkkenet.
    Læs hele testen
  3. Jura Z10

    Den konservative tilgang til espresso

    Jura Z10 byder på luksus og kvalitet. Det gælder både byggekvaliteten og espressoen. Udstyrslisten er kortere end hos andre maskiner i dette prisleje, men Z10 byder på velkendte traditioner frem for det nyeste nye.

    Materialerne er luksuriøse, og der er lækre detaljer overalt i designet. Kaffen er bedre end fra andre fuldautomatiske maskiner. Det er nemt at ramme plet med indstillingerne, så man får mest muligt ud af maskinen.
    Der er mindre udstyr end hos konkurrenterne. Touchskærmen er på ingen måde moderne. To bønnebeholdere og en kopvarmer forventes til denne pris. App’en er mest til pynt. Man kan ikke lave to mælkedrikke på samme tid. Mælkebeholder købes separat.
    Læs hele testen
  4. Siemens EQ.700 (TQ707R03)

    En virkelig smart kaffemaskine

    Når det gælder smarte kaffemaskiner, bør de andre se i retning af Siemens. For der er virkelig pakket mange funktioner ind i EQ.700!

    Et væld af funktioner, der er lettilgængelige fra en overskuelig touch-skærm, plus en app, der rammer plet. Lækker, cremet kaffe og flot mælkeskum. Forvarmning af koppen og mulighed for at fylde en hel kande.
    Touch-skærmen scroller langsomt, og man skal trykke meget hårdere end på en mobiltelefon. Vi kan ikke helt se pointen med playlistefunktionen.
    Læs hele testen
  5. Nespresso Expert & Milk

    Bryg kaffe fra sengekanten

    Nespresso vil være smarte, men behøver de nu også det?

    En nem og alsidig maskine, der brygger fire gode kopper kaffe.
    Smart-funktionerne er lidt overflødige.
    Læs hele testen
  6. DeLonghi Eletta Explore

    Sommeren er reddet!

    Intens cold brew, sød iskaffe eller varm, aromatisk cappuccino? Ny DeLonghi kan det hele.

    Bean Adapt Technology i den tilhørende app gør det sjovt og nemt at tilsmage nye bønner, og det er praktisk at kunne gemme unikke indstillinger til hver type bønne, man drikker. Kaffen smager aromatisk og balanceret, og især cold brew imponerer med sin hurtige bryggetid, hvor man opnår den ikoniske bitterfri smag. Prisen er også i orden.
    Den absurde løsning, hvor man skal bruge to forskellige mælkekander til henholdsvis varme og kolde drikke, er bestemt den største svaghed. Det er ærgerligt, at man kun kan bruge skummetmælk eller plantemælk til kolde drikke. App’en er langsom og ikke særligt inspirerende indrettet.
    Læs hele testen
  7. DeLonghi ECAM610.74 PrimaDonna Soul

    Fed, fed kaffe til alle

    DeLonghi ECAM610.74 er nem i brug, den laver strålende kaffe, og smart-funktioner løfter produktet.

    Glimrende brugervenlighed, gode smart-funktioner, lækker kaffe og ditto mælkeskum.
    Ikke forvarmning af kop. Den lille varmtvandsdyse skal tages af, når man skal bruge mælk, og bliver derfor let væk.
    Læs hele testen
  8. Nespresso Vertuo Creatista

    Hvis du insisterer på kapsler

    Nespresso og Sage er klar med en ny maskine, der kan brygge over en halv liter kaffe med kun én kapsel og skumme mælk på niveau med en god barista. Men det koster!

    Mælkesystemet giver kvalitet på niveau med en god kaffebar. Nem at bruge. Pæn at se på. Gør det nemt og hurtigt at få en stor kop sort kaffe. Stor vandtank.
    Simpelthen alt for dyr. Man kan kun bruge Vertuo-kapsler fra Nespresso, og udvalget er mindre end til det originale system.
    Læs hele testen
  9. Siemens EQ900

    Består teorien - fejler i praksis

    Den højteknologiske EQ900 kan kontrollere stort set alle aspekter af espressobrygning. Den vinder over konkurrenterne på udstyr og pris, men taber på den vigtigste egenskab: Smagen.

    Designet er vellykket, og skærmen er bedre end konkurrenternes. Det samme er den dertilhørende app. Der er nok valgmuligheder til at tilfredsstille selv de mest nørdede kaffedrikkere. To bønnebeholdere med hver sin kværn er en luksusløsning. Det er en nem maskine at leve med hver dag.
    Espressoen er simpelthen ikke på niveau med konkurrenternes. Både som espresso, americano og cappuccino er kvaliteten under middel, hvilket er et stort kompromis i en så dyr maskine. Man kan ikke programmere maskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt hver dag.
    Læs hele testen
  10. Nivona CafeRomatica 930

    God, stabil maskine

    CafeRomatica 930 fra Nivona er ekstra støjsvag. Og en løsning, som vi troede var en svaghed, viste sig at være det modsatte.

    Lavt støvniveau. Opskrifter kan nemt gemmes med eget navn. Velfungerende app, nemt at indstille foretrukken kaffetype. Den høje, slanke vandbeholder tømmes næsten helt før, den skal genopfyldes.
    Kun Bluetooth, ikke Wi-Fi, betyder at app’en kun fungerer i umiddelbar nærhed af maskinen. Ikke det største udvalg af kaffetyper. Kan ikke brygge en hel kande kaffe. Ingen touch-skærm.
    Læs hele testen