annonse
annonse
annonse

JBL Bar 3.1

Et kraftcenter

JBL Bar 3.1 er ikke til at kimse af, når man ser subwooferen med dens undermonterede bas-enhed på hele 10 tommer. Klart den største i testen og i sin prisklasse i øvrigt.

Soundbaren har ikke bare én, men tre HDMI-indgange, som alle understøtter HDCP 2.2 og dermed 4K-video fra Blu-ray. Den har et stort og tydeligt display på fronten, og fjernbetjeningen ligger fint i hånden.

Lydkvalitet

I Movie-indstillingen tegnes lydbilledet stort nok op til at give et vist indtryk af surround-lyd. Men vigtigere er det, at filmlyden er meget kraftig, uden at det går ud over gengivelsen af dialoger og filmmusik. Skru lidt ned for subwooferen, så integreres den bedst muligt i lydbilledet og tager ikke helt overhånd. Når det er gjort, mangler der bare lidt raffinement i overtonerne, men det vejer den mere end nok op for med en slagkraft på baseffekterne, som ingen anden soundbars i denne prisklasse kan matche.

Det kommer også musikken til gode, og især rytmisk musik gengives med en dynamik, som de andre godt kan glemme. Det er den kraftigste soundbar, vi har hørt i dens prisklasse. Desuden lyder den ganske godt, hvis man ser bort fra det lidt grovkornede overtonerområde, der ikke klæder den mest delikate musik. Den er kort og godt alt, hvad de andre soundbars gerne ville være. Om det også kommer spiloplevelsen til gode? Det kan du bande på!

Bedst i klassen

Bassen på JBL Bar 3.1 er i en liga for sig, og med den kommer film og spil højere op på spændingsstigen. Musik kan spilles ret højt, og det lyder også ganske godt. Når brugervenligheden så ovenikøbet er i top, er der ingen, vi hellere vil anbefale, hvis du leder efter noget, der nærmer sig hjemmebiograf, fra en soundbar. Med Bar 3.1 krydser JBL så mange punkter af på tjeklisten, at den står helt alene i sin prisklasse.

Der findes andre med lidt mere raffinement, men ingen, der er i nærheden af denne kraft. GN

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-