Sony WF-C700N har en pæn batterilevetid på 10 timer i selve hørepropperne, selv om batteriet kun giver én ekstra opladning og dermed øger den totale spilletid til gennemsnitlige 20 timer. Aktiv støjreduktion er også tilgængelig, og aktiverer du denne, reduceres spilletiden til 7,5 timer i hørepropperne og ditto i etuiet.
Sony Headphones Connect hedder app’en, der giver adgang til forskellige lydindstillinger og en 5-bånds grafisk EQ, som giver mulighed for at indstille personlige præferencer. Man kan også skræddersy knapfunktionerne på hørepropperne, f.eks. har jeg indstillet knappen på venstre prop til at skifte mellem støjreduktion og omgivelseslyd.
Sony har ikke inkluderet det overlegne LDAC-codec, men med en algoritme, de kalder DSEE, forsøger hørepropperne at genvinde tabt information fra komprimeret lyd.
Lyden af Sony WF-C700N
Lyden lige ud af æsken er ganske god. Sangstemmer og instrumenter er klare, det lyder bedre end hos de fleste andre i klassen.
Selv kan jeg godt lide mere bas, men uden at det ødelægger mellemtonen. Derfor trækker jeg lidt ned ved 400 Hz, i stedet trækker jeg Clear Bass op (Sonys betegnelse for det dybe basregister). I samme omgang trækker jeg lidt ned ved 2,5 kHz og en anelse ved 6 kHz for at gøre musikken lidt rundere.
Nu er vokalerne meget klare, uden at det nogensinde bliver skarpt. Kvindegruppen med det ironiske navn Boygenius fremstår med klare stemmer, her kan man tydeligt høre, om det er Phoebe Bridgers eller en af de andre, der har hovedvokalen.
Du får ikke meget bedre lyd end dette, selv til den dobbelte pris. Det du får for de flere penge er primært en bedre støjreduktion, for her er der plads til forbedring.
Konklusion
Hvis du ikke vil betale rigtig mange penge for et par hørepropper, får du svært ved at finde noget bedre end Sony WF-C700N. Faktisk er lyden så god, at det nærmest kun er støjreduktionen, der bliver bedre, hvis du fordobler prisen.