annonce

Mike and Dave Need Wedding Dates

Plat ungdomskomedie

Det er sjældent, man bliver overrasket af en film med Zac Efron i hovedrollen – desværre heller ikke denne gang.

(Foto: Producent)
annonce

I en slags blanding mellem Wedding Crashers og Parterapi i Paradis følger vi de to svirende brødre Mike (Devine) og Dave (Efron). De lever fra hånden til munden ved at sælge sprut til barer i New York, og ved enhver familiesammenkomst lykkes det dem at f*cke festen op. Da deres lillesøster skal giftes, stiller forældrene kun ét krav: Mike og Dave må komme med nogle ordentlige dates!

Derfor sætter de to båtnakker en annonce på Craigslist, hvor de inviterer to fornuftige kvinder på gratis rejse og ophold på Hawaii. Selvfølgelig får de tusindvis af svar, men det ender med, at de lige så håbløse festaber Alice (Kendrick) og Tatiana (Plaza) får narret sig med. Nu kan du nok selv gætte resten af handlingen …

Vi følger med det håbløse broderpar og deres dates til det eksotiske Hawaii, og her kommer de to pigers virkelige personligheder frem. Først charmerer de familien, men så f*ckes også denne sammenkomst i den grad op. Lejlighedsvis lidt sjovt og frækt, men i det lange løb bliver det anstrengende med de mange tisse-, bæ- og pruttejokes.

En mere endimensionel og plasticagtig skuespiller end Zac Efron skal man lede længe efter, men faktisk er hans modspiller Adam Devine endnu mere enerverende i denne film. Eklatant overspil og total mangel på finesse præger hans præstation. Den eneste, der slipper heldigt fra det, er den altid dygtige Anna Kendrick. Når det er sagt, så er det dog manuskriptet, der er det største problem.

Mike og Dave trenger damer_9 MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES
<
>
Mike and Dave Need Wedding Dates

Helt sikkert acceptabel underholdning for de allermest enfoldige af os, men hvis du stiller krav om bare en antydning af intelligent humor og uforudsigeligt plot, så gå i en stor bue udenom. Det kan godt være, at Mike og Dave har brug for wedding dates, men vi har ikke brug for denne film! To stjerner.

Billedkvaliteten er exceptionelt lækker på denne 4K-udgivelse med strålende kontrast, farver og dybde i billedet. Lydsporet (dts-MA 7.1) er præcist og detaljeret. Det omfattende bonusmateriale giver os bl.a. kommentarspor, udeladte scener, bloopers, stills, en trailer og et par minidokumentarer.

annonce
annonce
  • 4K UHD Blu-ray
  • Release: 19. januar 2017
  • Instruktion: Jake Szymanski
  • Med: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Alice Wetterlund, Stephanie Faracy
  • Genre: Komedie
  • Land: USA
  • År: 2016
  • Tid: 1:38 timer

Film
Ekstra
Lyd
Billede
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Pavelig underholdning

Storspil fra veteranskuespillere gør The Two Popes til en særdeles fornøjelig og fascinerende filmaften.

Topliderlige teenagere

Hormonerne løber stadig løbsk hos de charmerende teenagere på gymnasiet i Moordale.

The Boss’ personlige og selvudleverende triumf

Endnu en gang kører rockkongen Bruce Springsteen sin karriere ud på et sidespor – og sikke et sidespor!

Tarantino-festaften

Quentin Tarantinos hyldest til Hollywoods guldalder er en af hans stærkeste film.

The A-Team på speed

Hvad får man, hvis man giver adrenalin-junkien Michael Bay et ubegrænset budget og frie tøjler? En af alle tiders dummeste og mest rutsjebane-actionmættede film.

Bliver der sex til jul?

Før jul lyver Johanne sig til en fiktiv kæreste – nu har hun 24 dage til at skaffe en.

Die Motherfucker!

To gange har Gerard Butler reddet præsidenten – denne gang skal han redde sig selv.

Woody takker af

24 år efter deres banebrydende debutfilm takker Toy Story-banden af med en solid, men temmelig overflødig firer.

Teknisk brillant

Afslutningen på den episke Star Wars-saga indfrier desværre ikke de store forventninger.

Adrenalinjunkier

De to muskelmænd fra Fast & Furious-serien har fået deres eget spinoff, uden at vi hæver champagneglasset af den grund.