Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple præsenterer iOS 6

iOS 6 er proppet med nye funktioner, herunder mere Siri, Facebook-integration og helt nyt Apple kort. En beta-udgave er klar til udviklerne allerede i dag, mens almindelige dødelige må vente til efteråret.

Skrevet af / 11/06/2012 - 20:15
Apple præsenterer iOS 6

Mere end 200 nye funktioner har Apple føjet til firmaets nyeste operativsystem til mobile enheder, iOS 6. Her er et overblik over de vigtigste:

  • Siri får en ny sportsfunktion, der gør den i stand til at besvare sportrelaterede spørgsmål.
  • Siri kommer til at kunne starte apps
  • Siri kommer nu også til iPad 3. Det sker sammen med opdateringen til iOS 6.
  • FaceTime og Photostream kommer til at virke på det mobile netværk – ikke kun Wi-Fi.
  • Komplet Facebook-integration. Det bliver ikke længere nødvendigt at logge ind for hvér enkelt applikation du vil bruge sammen med Facebook. Herudover er flere Facebook-funktioner blevet inkluderet i iOS, hvilket blandt andet lader brugeren tilføje lokationer og tagge venner direkte i iOS. Også kalenderen er nu blevet en del af Facebook, og dine Facebook kalender synkroniseres med din iOS kalender. Det samme gælder dine kontakter.
  • iOS 6 kommer med desuden med en helt ny korttjeneste ved navn Maps, der tilbyder mange  af de samme funktioner, der også findes i Google Maps, som tidligere var en del af iOS.Herunder trafikinfo, butiksinfo, restaurantinfo og andre nyttige “POI” oplysninger. Apples korttjeneste kommer også med ægte “turn-by-turn” navigation. Navigationen er integreret med Siri, så man for eksempel kan spørge sin digitale assistent, hvornår man er fremme.

Vi kommer med en langt mere detaljeret oversigt, når vi – forhåbentlig snart – får mulighed for selv at prøve iOS 6. Den officielle opdatering med iOS 6 ventes engang til efteråret. Muligvis samtidig med lanceringen af iPhone 5.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top