TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Bekræftet: Ny iPad kommer 22. oktober

Vi regner med at se både en ny iPad 5 og en iPad mini 2.

Skrevet af / 16/10/2013 - 01:55
Bekræftet: Ny iPad kommer 22. oktober

Så er indbydelserne til Apples næste lancering den 22. oktober landet i journalisternes indbakker. Selve arrangementet finder sted i San Francisco, mens europæiske journalister – inklusive Lyd & Billede – er inviteret til live-streaming med efterfølgende hands-on på de nye produkter i London.

At Apple lancerer den næste iPad er så godt som sikkert. Rygterne taler om en tyndere ramme og udseende lig det, vi kender fra iPad mini. Muligvis med samme space grey farve som den nye iPhone 5S. iPad 5 lader i øvrigt til at komme med den nye Apple A7-processor og et bedre kamera, men meget andet ved vi ikke.

Den nye iPad får måske en smallere ramme. (Billede fra Gizmag)
Den nye iPad får måske en smallere ramme. (Billede fra Gizmag)

Vi regner også stærkt med at få en iPad mini 2 med højopløst retina-skærm at se ved lanceringen.

Det er ikke udelukket, at Apple også vil lancere en ny MacBook Pro baseret på Intels nye Haswell-arkitektur. I givet fald skal vi nok også regne med at se den officielle præsentation af Mac OS X Mavericks.

Et rigtigt tv fra Apple? Måske, men næppe endnu.
Et rigtigt tv fra Apple? Måske, men næppe endnu.

Måske kommer der også “one more thing”, men her maler rygtemøllerne i blinde. Det er længe siden, vi har set en ny iPod, så en sådan kunne komme på tale. Et nyt Apple TV kan også være på trapperne. Derimod bliver vi mere end usædvanligt overraskede, hvis lanceringen byder på et iWatch eller sågar et iTV.

Lyd & Billede er som nævnt på plads i London fra klokken 19 på tirsdag den 22. oktober, hvor vi er klar til at give jer både alle kendsgerningerne samt vores første indtryk af de nye produkter.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top